- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.921
Bizimki dönüp dişligini aldı geçen çok heyecan yaptımPek hevesli de değilim de bir ihtimal düşen emziğini kendisi alır mı dönünce diyorumya da döne döne emziği unutur mu acaba
Bizimkiler emziklerini ağızlarından alıp elleriyle inceleme yapmaya başladılar sonrada emzik ağzında olmadığı için ağlıyorlar.Pek hevesli de değilim de bir ihtimal düşen emziğini kendisi alır mı dönünce diyorumya da döne döne emziği unutur mu acaba
Aynen o turuncu oyuncağı piyanolu halıdan çıkardım ellerine verdim sonunda çünkü bizimkiler o halının hakkından geldiler. Piyano kısmı sağlam diğer tarafları dikmem lazımOyun halimiz ayni .Benimkine dis kasiyici yetmedi turuncu kismi kemiriyo
Benimki agzina götürüyor nasilsa agzimla tuttum diye birakiveriyor.Dusunce de agliyorBenimki diş kaşıyıcı hiç kullanmıyo zaten kendi parmakları ve benimkiler daha sağlam kaşıyor
Dereceniz dogru ölçüyor mu ? Panik yaptırmak istemem ama gecen gun ateşten biz götürdük. Ates olceri de götürdüm kiyas icin .Ve bizimki 0.4 daha düşük ölçüyormuşKızlar oğlumun ateşi 38,5 calpol verdim 1 çk iki buçuk saat önce ama düşmedi. Atletle duruyor. Bezle arada siliyorum ama doktora gitmeli miyiz ya? Anneme gelmiştim çok panik yapıyorsun geçer diyor ama.
Is birligi yapiyordur onlarAynen o turuncu oyuncağı piyanolu halıdan çıkardım ellerine verdim sonunda çünkü bizimkiler o halının hakkından geldiler. Piyano kısmı sağlam diğer tarafları dikmem lazım
Bilmiyorum ki canım kol altı ateşölçri bizimkiBenimki agzina götürüyor nasilsa agzimla tuttum diye birakiveriyor.Dusunce de agliyor
Dereceniz dogru ölçüyor mu ? Panik yaptırmak istemem ama gecen gun ateşten biz götürdük. Ates olceri de götürdüm kiyas icin .Ve bizimki 0.4 daha düşük ölçüyormuş
Is birligi yapiyordur onlar
Simdi nasil hala yuksek mi ateşi?Bilmiyorum ki canım kol altı ateşölçri bizimki
Aşı mı oldu?Kızlar oğlumun ateşi 38,5 calpol verdim 1 çk iki buçuk saat önce ama düşmedi. Atletle duruyor. Bezle arada siliyorum ama doktora gitmeli miyiz ya? Anneme gelmiştim çok panik yapıyorsun geçer diyor ama.
Evet canımAşı mı oldu?
Merhaba anne dostlar
Bebeğim 4 aylık geceleri çok sık uyanıyor ay aşısına gittiğimde ebe 350gr almış dedi sadece geceleri mama vermek istiyorum ne tavsiye edersiniz
Kaç kilo ki %10 luk persentilde çıktı? yanlis hesaplamadın değil miKızlar aşılarımızı olduk annemle gittim ve ona tutturdum ben aşının sonuna doğru göründüm ve biter bitmez alıp emzirdim korktuğum olmadı şimdilik. Gece hiç uyumadı daha yeni uykuya daldı. Aşırı burun tıkanıklığı var sf ve otribebe ile de açamadım. Size birşey soracağım kilo olarak %10 persentildeyiz. Doktora mama azaltmaya çalıştığımı söyledim. mamayı arttırma ama aç da bırakma ağlarsa doyur dedi. Sizce persentilde çok mu geride. Mama azaltarak yanlış mı yapıyorum. Çocuğun gelişimine engel mi oluyorum ya.
Allah yardımcın olsun. Islak bezleri diz arkasına, koltuk altlarına, dirsek aralarına, hatta bezin yan taraflarına koyarsanız inşallah ateşi düşer.Evet canım
Afilim92 39 oldu ama uyandırıp vücudunu sildim biraz düştü ama hala 38.5 üzerinde hemşire yıkama dedi ama böyle de nasıl olacak bilmiyorum
Ah ah o bende de oluyor. Grip oldum, hapşırıp duruyorum.Bütün gün doğru düzgün uyumadı üç kez falan 10-15 dk kestirdi o kadar. Tam güzel uyuyo 45 dk oldu hapşırdım ve uyandırdım
Otomatik hesaplayıcıda hesapladım 6350 grKaç kilo ki %10 luk persentilde çıktı? yanlis hesaplamadın değil mi
Biz de aynı durumdayız Aç olduğunu düşünüyorum mamaya başlayacağım galibaKızlar meraba oğlum bir haftadır gece uykularında çocuk huzursuz özellikle yeni uyuduğunda sürekli kafasını sağa sola çeviriyor mızmızlanıyor ve bacaklarını yukarı kaldrıp sertçe yere vuruyor.. ne sıkıntısı var çözemedim.. 4 ay kontrolünde poposunda çatlak olduğunu gördük ama ilaçla geçti. Hala onun sıkıntısı mı var anlamadm. Gündüz etrafına gülücükler saçan mutlu bir bebek ama gece ne oluyor anlamıyorum.. var mı böyle bir durum yaşayan
Aylik 500 gr almasi iyi bir deger ama.Otomatik hesaplayıcıda hesapladım 6350 gr
Baktirabilirsin diye düşünüyorumTatlı sulu bir elmaydı söylemesi ayıpçok sevdi kontrole gidince sorayım bakalım arada böyle tattırabilirmiyim ki ?
Weewell aldım aşırı basit bir alet. Saatini ayarliyorsun mayaladigin yoğurdu aynı sıcaklıkta tutuyor o kadar saat boyunca süre bitince de ötüyor. Bu kadar.@demlicaykeyfi sağol canım ben de baktım şimdi. Yoğurt makinesi kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Sert bir kıvsmda yapıyor mu makine? Eğer iyiyse anneme aldırayım ocak ayında kardeşim gelicek gelirken getirsin bari
Kaşık mama olarak hangisini kullanıyorsun? Ne kadar yiyor bebişin?Kilo almıyor cnm geçen ay 500 gr zor aldı bu ayda 150 gr almış, anne sütüyle devam etmek için çok uğraştım ama baktım ki kilo almıyor çocuk mecburen kasik mamaya başlattı doktor. Doğduğu kiloyu baz alarak başlattı evet. Öğlen ve akşamları veriyorum mamayı sadece.
Weewell 410 aldım canım 60 TL'ye. Outlet. Weewell 400 daha güzel sanırım. Ama bana yetiyor ısıyı sabit tutuyor sadece zaten.Hangi marka almıştın canım ben orayı kaçırmışım.
Onun her yerini ısırırım! Emekler de o cadı yakindaBizimki dönüp dişligini aldı geçen çok heyecan yaptım
Aynen tam uyuyacakken emziği ele alıp inceleme çıkti başıma. Geri nasıl koyacağını da bilse iyi olacaktiBizimkiler emziklerini ağızlarından alıp elleriyle inceleme yapmaya başladılar sonrada emzik ağzında olmadığı için ağlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?