2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki uyudu da kaç dk uyuyacak bakalım? Uyutmak bir dert,uykuda tutmak ayrı bir dert. Ben uyudu diyorum, 5 dk geçmeden uyanıyor

Sizin gaz sıkıntısı, laktoz intolaransı var. Geçince rahatlar bi düzene girersiniz inşaallah en kısa zamanda.
Benim kızın çok şükür bi sıkıntısı yok. Ama bu saatte oyun istiyo. Ben sallıyorum o emziği atıyo konuşuyo kalkmaya çalışıyo çırpınıyo bizi de yoldan çıkarmaya çalışıyor. Ne yaptıysam uykusunu erkene çekemedim.

Kızlar bimdeki yoğurt makinasından alacak olan var mı? Bide daha önce bebeği oşan anneler yoğurt çok tğketiliyor değil mi ek gıda olarak? 8 tane 180ml kavanoz var makinada iyi bir miktar mı?
Ben hergün taze mayalanıyor diye biliyorum canım küçük miktarlarda hergün yapılacak yani.

İnşallah dediğiniz gibi olur da rahatlar. Uyandı benimki de oyun oynuyor Ah ah yaramaz sizinki de :)

Haha bravo ona. Meme canavarı :)

6 saatte 9 kere uyanmayi nasil basarir ki bir bebek . 2 kaka 1 kusma .Simdi de hava aydinlandi asla uyumaz
Günaydın canım zor bir gece geçirmişsin, geçmiş olsun, bizimde birbuçuk saat oldu uyanalı ve halen zifiri karanlık ama biz ayaktayız biri normal biri piyanolu oyun halısında ağlayıp duruyor. Bu atak mı bebelerin normal halimi bilsem bir çözüm arayacam ama bilmiyorum.

Benimki gece 3te uyuyup 5te uyandı, 2 saatte 2 kez uyandı, 3. uyanışında geri uyuyamadı. Bakalım ne zaman uyuyacak?

Yok uyumuyor hala uyanik. Boyle durumlarda kendimi suçluyorum .Keske yatağında pispislayarak uyumaya alışmış olsaydi .Cunku uyuyamadikca emiyor ve kusuyor .En son emmeyi birakti .Ee baska secenek yok .Pispisi oyun saniyor .

@Kizilcik123 [QUOTE="Kizilcik123, post: 57901348, member:
Weewell aldım aşırı basit bir alet. Saatini ayarliyorsun mayaladigin yoğurdu aynı sıcaklıkta tutuyor o kadar saat boyunca süre bitince de ötüyor. Bu kadar.]

Bu makinalar cok uzun surede mayaliyor diye biliyorum, 12 saat falan. Bu da oyle mi?

Dün gece 3e kadar hep uykusunda kıvrandı kuzum. Gazı vardı sanırım. Bazen omzuma aldım gazını çıkartmaya çalıştım ama o omzuma aldığım an uyudu geri koyduğum an uyku uyanıklık arasında kıvrandı ayaklarını ittirdi inledi. En son 2 gibi rezene ve kimyon verdim çok az sonra rahatladı sanırım baya gaz çıkarttı ve daldı. Tam bitti artık gaz diyorum yeniden geliyor

Yok uyumuyor hala uyanik. Boyle durumlarda kendimi suçluyorum .Keske yatağında pispislayarak uyumaya alışmış olsaydi .Cunku uyuyamadikca emiyor ve kusuyor .En son emmeyi birakti .Ee baska secenek yok .Pispisi oyun saniyor .
hic suclama kendini canim, pispisla uyudular da biz mi uyutmadik? Geçici bir surec bu elbet geçecek.

hic suclama kendini canim, pispisla uyudular da biz mi uyutmadik? Geçici bir surec bu elbet geçecek.
Uyumayi ogretmeden gececegini sanmiyorum
Gittikce meme düşkünü oluyorlar .Gece sirf iki cekip birakmak icin kalkiyor sonra da saatlerce uyanik .Nasil düzelecek bilmiyorum

Merhaba anne dostlar
Bebeğim 4 aylık geceleri çok sık uyanıyor ay aşısına gittiğimde ebe 350gr almış dedi sadece geceleri mama vermek istiyorum ne tavsiye edersiniz
açlıktan mı uyanıyor acaba bazende alışkanlıktan uyanıyorlarmış. gece uykusuna yatırmadan önce mama verebilirsin mesela ama gece de emzir ben bir yerde okumuştum gece 3 ten sonra salgılanan süt daha yararlıymış.açıklaması da vardı ama unuttum şimdi.

Kızlar oğlum bir haftadır hasta. Griple başlayıp ciğere inmişti. Şu Nebulizatör denen aletle ilaçlarını veriyoruz, hapşırık öksürük iyiye gitti. Fakat o cihaz ilacı bu olarak püskürtüyor ve birkısmı cildi ve gözlere geliyor. Çocuklarda gözlük takın denmiş ama bebekte olmuyor tabi.
Ondan mıdır bilmem bugun sol göz kapağını yüzün sol kısmında kızarıklıklar çıktı hızla. O göz kapağı şiş. Zaten geceden beri acayip huzursuz. Hiç huyu değil ama saat başı kalktım ağlayarak. Acı çeker gibi gözleri kapalı gözyaşı ile ağlıyor . Zor zar emzirip uyuttum gece. Sabah 7den beri de kucağımda bitkin uyuyor, bırakırsam çok fena ağlıyor. Arada bir kez emdi bir kaka yaptı. Çok endişelendim.
Doktor öğleden sonra görelim dedi ama yalnızım bakalım nasıl gidicem bu halde iken
Yorumunuz ne? Nesi olabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…