2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim rica ederim. Ben kavanozda/ tencerede yapiyorum. Hatta atesolcerle sutun isisini olcup oyle bile yapabilirsin.

Bence cumadan once bir dene yogurt yapmayi, kolayina gelirse makine almayabilirsin

Son ay 500 gr iyi bence benim kiz 20 günde 130 gr almış şuan 6050 gr dr en az 6500 olması lazımdı dedi mama başlattı birde ek gıdaya erken geçiş yaptırdı.
Doğduğu kiloyu baz alarak mı mama başlattı? Sadece anne sütü alıyorsa diren canım biraz daha . Mamaya hiç bulaşma derim. Ben bir kez verdim şimdi artarak devam ediyor . Ek gıdaya da mama ağırlıklı besleniyor diye geçin dedi.

canim rica ederim. Ben kavanozda/ tencerede yapiyorum. Hatta atesolcerle sutun isisini olcup oyle bile yapabilirsin.

Bence cumadan once bir dene yogurt yapmayi, kolayina gelirse makine almayabilirsin
Çok denemişliğim var önceden ama hiç beğenmiyorum güzel olmuyodu ama hiç dereceyle ölçmedim. Kaç derece olması gerekiyor canım?

Olmazsa küvete müslin ya da battaniye koyup oğlumu ona yatırayım diyorum. O şekilde yıkamak daha kolay olacak sanki. File gerçekten deli ediyor beni artık.

Son düzenleme:
Canım bize 2 gün sonra yıkayanilirsiniz demişti doktorumuz. 1 hafta 10 günde iyileşiyor canım. Hayırlı olsun sünnetiniz

Sağol canım sizin de hayırlı olsun :) ben de yıkayayım olmazsa bikaç gün sonra. Şu an korkuyorum yıkamaya su değdirmeye bi de dikiş gibi olan yer arka kısmında pipisinin. Ama orda ufak parça et birikmiş gibi sanki normalde öyle mi oluyor acaba ya? Yoksa zamanla değişecek mi anlamadım? Yani dikiş olan yerde çıkıntı gibi et var. Sizde de öyle mi canım? İçime kurt düştü yanlış bişey mi yaptı diye?

:)evet canım öyleydi. Hatta doktora böyle mi oluyor sünnet demiştin gayri ihtiyari adam dik dik bakmıştı bana:) sonra toparlanıyor o zamanla.

Sürekli teklif ediyorum ama yok bir iki çekip bırakıyor açsa da ağlıyor zaten

Kızlar oğlumun ateşi 38,5 calpol verdim 1 çk iki buçuk saat önce ama düşmedi. Atletle duruyor. Bezle arada siliyorum ama doktora gitmeli miyiz ya? Anneme gelmiştim çok panik yapıyorsun geçer diyor ama.

Kilo almıyor cnm geçen ay 500 gr zor aldı bu ayda 150 gr almış, anne sütüyle devam etmek için çok uğraştım ama baktım ki kilo almıyor çocuk mecburen kasik mamaya başlattı doktor. Doğduğu kiloyu baz alarak başlattı evet. Öğlen ve akşamları veriyorum mamayı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…