2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah ah o bende de oluyor. Grip oldum, hapşırıp duruyorum.

Bide kendimi sıktım yavaş hapşırdım. Başkası uyandırınca kızıp kovuyorum da böyle kendim uyandırınca napcam gündüz de babasına kızdım yine benim sesime uyanmıştı bide senin yüzünden kızı uyandırdım diye kızdım

Ek gıda ile ilgili bir şey soracağım. Daha 33 gün var ama neyse soruyorum :) laktoz intoleransı olduğu için ek gıdaya başlamadan önce tekrar test yaptırıp geçmiş mi bakacağız. Eğer geçtiyse önce yoğurt ile başlamayı düşünüyorum ama geçmediyse de sebze püresi olacak. Kabak, havuç ya da tatlı patates falan deniliyor. Ben tatlı patates bayağı seviyorum. Acaba direkt ondan mı başlasam? Tadı da güzel hem.

Kızlar oğlumun ateşi 38,5 calpol verdim 1 çk iki buçuk saat önce ama düşmedi. Atletle duruyor. Bezle arada siliyorum ama doktora gitmeli miyiz ya? Anneme gelmiştim çok panik yapıyorsun geçer diyor ama.
atesi 37.8 oldugunda bebegin kilosuna gore calpolun prospektusunde belirtilen olcude verebilirsin dedi bana doktor. O da 1 cay kasigindan fazla oluyor, onun olcegi var ya onunla olculuyor. İlaci oradaki miktara gore verebilirsin canim.

Canım iki haftadır bizde de durum aynı uyku esnasında yuzunu gözünü kaşiyor sonra sinirlenip ağlıyor ve emerkende sakinlesip uykuya dalmıyo illa kucagima basip pış pış yapmamı istiyor.onceden uyansa bile emzirip yattığı yerden pış pış yapıp uyumaya devam ederdi şimdi ise geceleri 2 saati doldurmadan bu şekilde kalkıp duruyor ve uykuya zor geçiyor

Hahahha uyanası varsa kolum çıtlasa uyanıyor, uyanası yoksa da yanında bağırsan uyanmıyor. Şebek ettiler bizi.

faydaliymis da. Ben de ondan alacagim insallah
Ben diyet yaparken canım tatlı çektikçe ondan yedim. Eşim 2 kilo almıştı, 1 gecede bitirdim. Hepsi mi bitti ya, 2 kiloydu o ama dedi yine almış sağolsun da yapmaya fırsatım olmadı, gribim diye tembelim şuan, yoksa canım çekiyor bayağı :) oğlum da yesin tatlı tatlı mis gibi :)

Patates alerjik bı besin değil. Yine de 3 gün kuralına uyarak neden olmasin. Başlayabilirsin bence.

Bizim kız benim üstümdeyken memeye yanaşmaktan dönmeye fırsat bulmuyor canım. Kıyafetimin üstünden bile yakaliyor memeyi öyle olunca pek o pozisyonda durmak istemiyorum :))
Oyy maşallah :) bu model oyun halısı popüler oldu temmuz annelerinde :)

Evet canım
@Afilim92 39 oldu ama uyandırıp vücudunu sildim biraz düştü ama hala 38.5 üzerinde hemşire yıkama dedi ama böyle de nasıl olacak bilmiyorum
Canım 4 ay aşıları için bana yıkayabilirsin dediler özellikle sordum bizde de ateş yaptı ama yıkamaya ihtiyaç duymadan düştü. 39.1di hemen fitil verdim daha hızlı düşürür diye ve eklem yerlerine ılık suyla havlu koydum 1 saat sadece çıtçıtlı body ile durdu düştü gecede incecik giydirdim. Size de geçmiş olsun düşer umarım.

Aynen canm gözünü kaşıyor yüzünü kaşıyor başı bi sağa bi sola.. en çokta ayaklarını kaldırıp pat diye bırakması canımı sıkıyor. Bi sıkıntısı olduğunu düşünyrm ama çözemedm.. acaba ataktan kaynaklı olablr mi

Bizimki hep öyle. Beşik sallanıyor o ayak kaldırıp indirmekten. Bı sağlık sorunu nedeniyle yaptığını hiç düşünmemiştim. Elleri nedeniyle de emziği ağzında ben tutuyorum.

Kızlar bimdeki yoğurt makinasından alacak olan var mı? Bide daha önce bebeği oşan anneler yoğurt çok tğketiliyor değil mi ek gıda olarak? 8 tane 180ml kavanoz var makinada iyi bir miktar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…