2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

NasilYarDiyeyim canım şimdi 1 numaralı mamayı kullanıyoruz ya 2 numaralı mamaya 5. Ay bitince mi 6. Ay bitince mi geçeceğiz. Bilgin var mı ?
Kutularda 6. Aydan itibaren yazıyor ona takıldım geceden beri

Kızlar Bizde dün misafirlikteydik orada Oğlum bize eziyet etti bayağı. hatta kadın bile sen Çok zorlanıyorsun dedi. Onun da bu kadar zor geçmemiş .zaten bu aralar gece bana çok huysuzluk yapıyor. geceleri bir suresi var Onu açıp sırtına vura vura uyutmaya çalışıyorum ağlayınca Emziriyorum uyuyor Tabii bu saydığım süresi yaklaşık 2-3 saat sürüyor .sonra gece uyanınca memeye alıyorum dediğiniz gibi bir iki defa çekiyor sonra uyumaya devam ediyor.tekrar çekmek için uyandığında ağlıyor Yani çoğu zaman bizim yatakta olmuş oluyor
.Ben de bu durumdan şikayetçiyim ya hala eşimle aramızda normal sayılan bir temas olmadı. En basiti sarilip uyumak gibi.

canim hoca bugun aksam 9a kadar hastanede. Esin gelince de gidebilirsin?
Randevu alir gibi baktim da...

7 saatte yapıyorum ben. Saat ayarını kendin yapıyorsun. Makineyle ilgili değil bu muhtemelen sonuçta beze sarsan da makineye koysan da amaç aynı. Isıyı sabit tutuyorlar

NasilYarDiyeyim canım şimdi 1 numaralı mamayı kullanıyoruz ya 2 numaralı mamaya 5. Ay bitince mi 6. Ay bitince mi geçeceğiz. Bilgin var mı ?
Kutularda 6. Aydan itibaren yazıyor ona takıldım geceden beri
5. ay bitti benimkinin. Ama elimde 1200 gramlık mama var. Onu da yedircem. Sonra 2 numara alırım herhalde. Aşırı bir fark yok ki aralarında

aynı yatağı nadir paylaşıyoruz o zamanlarda bizde de sarılıp uyumak olmuyor:)

Ben eds ile veriyorum canım biberon olunca emmeyebilir seni. Karanlıkta çok zor oluyor gerçekten o yüzden koridor ışığını açıyorum ben. Eğer uyanmıyorsa da biberonun kapağını takıp öyle veriyorum. Çünkü uyandırınca uyutmak çok zor oluyor
atesi 37.8 oldugunda bebegin kilosuna gore calpolun prospektusunde belirtilen olcude verebilirsin dedi bana doktor. O da 1 cay kasigindan fazla oluyor, onun olcegi var ya onunla olculuyor. İlaci oradaki miktara gore verebilirsin canim.

Kızlar dün akşam vücudunu silerek suyla ıslatarak düşürdüm ateşini. Ama gece yine çıktı üç dört saatte zor düşürdüm. Uyuya kalırım diye calpol verdim tekrar. Düştü. Sadece ince kısa kollu zıbın ve çorap giydiriyorum. Sabah yine yükseldi ateşi. Direk ılık duşa soktum 38 lere çıkıyor. Bez kesinlikle koydurtmuyor o yüzden elimde maşrapa sürekli ıslatıyorum eklem araları ve alnını. Geçmesi gerekmez miydi şimdiye kadar? Eşim de hastaneye götürmüyor sinir oldum. Ben abartıyormuşum. Geçermiş. Sabah işe gitti ne aradı ne sordu nasıl oldu diye.
Kizlar oglum hasta oldu yaa. Atesi 37lerde seyrediyor, hapsirik, oksuruk, burun tikanikligi var suan
Çok geçmiş olsun canım

dr bize atesi dusmezse getirin dedi canim. Ama bizimki gripten dolayi yani asidan dolayi degil. Yine de once aile hekimine gidicem, gerekli gorurse de ordan cocuk doktorumuza gidicem. İcim rahat etmiyor daha cok kucukler

Merhaba anne dostlar
Bebeğim 4 aylık geceleri çok sık uyanıyor ay aşısına gittiğimde ebe 350gr almış dedi sadece geceleri mama vermek istiyorum ne tavsiye edersiniz

Benimki de tam 4 aylık oldu dün. Ben son 2 aydır gece uyumadan 11 gibi 120 cc aptamil veriyorum biberonla. Büyük oğlum 3 yaşında. O da kıskançlıktan gece uyanmaya başladı. Bu mamayı da vermesem sabaha kadar uyuyamam herhalde. Bir de çalışıyorum Mamayı verince rahat oluyor. Geri kalan zamanda zaten hep anne sütü alıyor... Süt kadar uyku da önemli bir bebeğin büyümesi için. Hem de sizin ruh sağlığınız için:)

sürekli hapşurma ,gözlerde kızarma arada öksürük
sizde de baslangic var o zaman canim. Allah sifa versin kuzularimiza. Daha cok kucukler insanin morali bozuluyor, panik oluyor. Aile hekimine goturcem simdi, en azindan cigerlerini dinlesin, gerekirse cocuk dr.na giderim ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…