- 17 Nisan 2016
- 338
- 581
- 53
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.981
sag ol canim. Ates olmayaydi iyiydi. 38di kafasi yaniyordu cocugun. Calpol verdim bekliyorumGecmis olsun .Benimki de bugun yine ishal .Kendin ihlamur,kekik filan ic canim .Ona da 1 c k kekik ver
cok sag ol canimdemlicaykeyfi geçmiş olsun arkadaşım oğluşuna
canim hoca bugun aksam 9a kadar hastanede. Esin gelince de gidebilirsin?Kızlar oğlum bir haftadır hasta. Griple başlayıp ciğere inmişti. Şu Nebulizatör denen aletle ilaçlarını veriyoruz, hapşırık öksürük iyiye gitti. Fakat o cihaz ilacı bu olarak püskürtüyor ve birkısmı cildi ve gözlere geliyor. Çocuklarda gözlük takın denmiş ama bebekte olmuyor tabi.
Ondan mıdır bilmem bugun sol göz kapağını yüzün sol kısmında kızarıklıklar çıktı hızla. O göz kapağı şiş. Zaten geceden beri acayip huzursuz. Hiç huyu değil ama saat başı kalktım ağlayarak. Acı çeker gibi gözleri kapalı gözyaşı ile ağlıyor . Zor zar emzirip uyuttum gece. Sabah 7den beri de kucağımda bitkin uyuyor, bırakırsam çok fena ağlıyor. Arada bir kez emdi bir kaka yaptı. Çok endişelendim.
Doktor öğleden sonra görelim dedi ama yalnızım bakalım nasıl gidicem bu halde iken
Yorumunuz ne? Nesi olabilir ?
7 saatte yapıyorum ben. Saat ayarını kendin yapıyorsun. Makineyle ilgili değil bu muhtemelen sonuçta beze sarsan da makineye koysan da amaç aynı. Isıyı sabit tutuyorlarNasilYarDiyeyim [QUOTE="Kizilcik123, post: 57901348, member:
Weewell aldım aşırı basit bir alet. Saatini ayarliyorsun mayaladigin yoğurdu aynı sıcaklıkta tutuyor o kadar saat boyunca süre bitince de ötüyor. Bu kadar.]
Bu makinalar cok uzun surede mayaliyor diye biliyorum, 12 saat falan. Bu da oyle mi?
5. ay bitti benimkinin. Ama elimde 1200 gramlık mama var. Onu da yedircem. Sonra 2 numara alırım herhalde. Aşırı bir fark yok ki aralarındaNasilYarDiyeyim canım şimdi 1 numaralı mamayı kullanıyoruz ya 2 numaralı mamaya 5. Ay bitince mi 6. Ay bitince mi geçeceğiz. Bilgin var mı ?
Kutularda 6. Aydan itibaren yazıyor ona takıldım geceden beri
aynı yatağı nadir paylaşıyoruz o zamanlarda bizde de sarılıp uyumak olmuyor:)Kızlar Bizde dün misafirlikteydik orada Oğlum bize eziyet etti bayağı. hatta kadın bile sen Çok zorlanıyorsun dedi. Onun da bu kadar zor geçmemiş .zaten bu aralar gece bana çok huysuzluk yapıyor. geceleri bir suresi var Onu açıp sırtına vura vura uyutmaya çalışıyorum ağlayınca Emziriyorum uyuyor Tabii bu saydığım süresi yaklaşık 2-3 saat sürüyor .sonra gece uyanınca memeye alıyorum dediğiniz gibi bir iki defa çekiyor sonra uyumaya devam ediyor.tekrar çekmek için uyandığında ağlıyor Yani çoğu zaman bizim yatakta olmuş oluyor
.Ben de bu durumdan şikayetçiyim ya hala eşimle aramızda normal sayılan bir temas olmadı. En basiti sarilip uyumak gibi.
Ben eds ile veriyorum canım biberon olunca emmeyebilir seni. Karanlıkta çok zor oluyor gerçekten o yüzden koridor ışığını açıyorum ben. Eğer uyanmıyorsa da biberonun kapağını takıp öyle veriyorum. Çünkü uyandırınca uyutmak çok zor oluyorAylik 500 gr almasi iyi bir deger ama.
Sana birsey sormak istiyorum. Bebegim bir suredir yine emmeyi reddediyor. Sadece gece emiyor, gunduz kesinlikle emmiyor. Mamayi biberonla veriyorum, katater henuz alamadim. Ne yapsam?
Sen mamayi nasil veriyorsun? Birde gece eds ile mama vermek mumkun oluyor mu karanlikta ?
atesi 37.8 oldugunda bebegin kilosuna gore calpolun prospektusunde belirtilen olcude verebilirsin dedi bana doktor. O da 1 cay kasigindan fazla oluyor, onun olcegi var ya onunla olculuyor. İlaci oradaki miktara gore verebilirsin canim.
Kızlar dün akşam vücudunu silerek suyla ıslatarak düşürdüm ateşini. Ama gece yine çıktı üç dört saatte zor düşürdüm. Uyuya kalırım diye calpol verdim tekrar. Düştü. Sadece ince kısa kollu zıbın ve çorap giydiriyorum. Sabah yine yükseldi ateşi. Direk ılık duşa soktum 38 lere çıkıyor. Bez kesinlikle koydurtmuyor o yüzden elimde maşrapa sürekli ıslatıyorum eklem araları ve alnını. Geçmesi gerekmez miydi şimdiye kadar? Eşim de hastaneye götürmüyor sinir oldum. Ben abartıyormuşum. Geçermiş. Sabah işe gitti ne aradı ne sordu nasıl oldu diye.Canım 4 ay aşıları için bana yıkayabilirsin dediler özellikle sordum bizde de ateş yaptı ama yıkamaya ihtiyaç duymadan düştü. 39.1di hemen fitil verdim daha hızlı düşürür diye ve eklem yerlerine ılık suyla havlu koydum 1 saat sadece çıtçıtlı body ile durdu düştü gecede incecik giydirdim. Size de geçmiş olsun düşer umarım.
Çok geçmiş olsun canımKizlar oglum hasta oldu yaa. Atesi 37lerde seyrediyor, hapsirik, oksuruk, burun tikanikligi var suan
dr bize atesi dusmezse getirin dedi canim. Ama bizimki gripten dolayi yani asidan dolayi degil. Yine de once aile hekimine gidicem, gerekli gorurse de ordan cocuk doktorumuza gidicem. İcim rahat etmiyor daha cok kucuklerBen eds ile veriyorum canım biberon olunca emmeyebilir seni. Karanlıkta çok zor oluyor gerçekten o yüzden koridor ışığını açıyorum ben. Eğer uyanmıyorsa da biberonun kapağını takıp öyle veriyorum. Çünkü uyandırınca uyutmak çok zor oluyor
Kızlar dün akşam vücudunu silerek suyla ıslatarak düşürdüm ateşini. Ama gece yine çıktı üç dört saatte zor düşürdüm. Uyuya kalırım diye calpol verdim tekrar. Düştü. Sadece ince kısa kollu zıbın ve çorap giydiriyorum. Sabah yine yükseldi ateşi. Direk ılık duşa soktum 38 lere çıkıyor. Bez kesinlikle koydurtmuyor o yüzden elimde maşrapa sürekli ıslatıyorum eklem araları ve alnını. Geçmesi gerekmez miydi şimdiye kadar? Eşim de hastaneye götürmüyor sinir oldum. Ben abartıyormuşum. Geçermiş. Sabah işe gitti ne aradı ne sordu nasıl oldu diye.
Çok geçmiş olsun canım
sag olun kizlar.serenity16 demlicaykeyfi Afilim92 çok geçm,iş olsun arkadaşlar umarım hemen iyileşirler , benim kızımda da hastalanma belirtileri var
Merhaba anne dostlar
Bebeğim 4 aylık geceleri çok sık uyanıyor ay aşısına gittiğimde ebe 350gr almış dedi sadece geceleri mama vermek istiyorum ne tavsiye edersiniz
sürekli hapşurma ,gözlerde kızarma arada öksürüksag olun kizlar.
Nasil belirtiler canim? Size de gecmis olsun
sizde de baslangic var o zaman canim. Allah sifa versin kuzularimiza. Daha cok kucukler insanin morali bozuluyor, panik oluyor. Aile hekimine goturcem simdi, en azindan cigerlerini dinlesin, gerekirse cocuk dr.na giderim ordan.sürekli hapşurma ,gözlerde kızarma arada öksürük
Aksi gibi eşim şehir dışında ve gelmesi saat10 u bukacakmış canımcanim hoca bugun aksam 9a kadar hastanede. Esin gelince de gidebilirsin?
Randevu alir gibi baktim da...
Tatlı patates çok güzel ve faydalı size katılıyorum ama damağına yapışır. İlk onunla başlamak iyi fikir değil bence.. Siz bilirsiniz tabi :)faydaliymis da. Ben de ondan alacagim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?