2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bimdeki yoğurt makinasından alacak olan var mı? Bide daha önce bebeği oşan anneler yoğurt çok tğketiliyor değil mi ek gıda olarak? 8 tane 180ml kavanoz var makinada iyi bir miktar mı?
Ben gözüm doymamış 12 lik almışım yoğurt makinasını:) Yaptığım zamanlarda dışardan yoğurt almıyorduk. 2 günde taze yapıyordum. zaten ilk başlarda tadım günlerinde yiyeceği 2 bilemedin 3 çay kaşığı. Hatta ben ilk yoğurtları (oğlum 1 yaşına gelene kadar) keçi sütünden yaptım. Peynir de aynı şekilde. Peynirin suyunu da çorbalarına katmıştım. 1 yaşından sonra inek sütüyle yapmaya başladım. şimdi 3 yaşında:) hazır yoğurt yiyor benim yaptıklarımı beğenmiyor:)

Ateş önemli canım ya düşmüyorsa bi götürseniz doktora iyi olur. Akşama kadar takip et düşmezse akşam götürürsünüz

Merhaba anne dostlar
Bebeğim 4 aylık geceleri çok sık uyanıyor ay aşısına gittiğimde ebe 350gr almış dedi sadece geceleri mama vermek istiyorum ne tavsiye edersiniz
Ben de cocuk doktoruna gittim, ayni sekilde geceleri çok sık uyanmayan cocuk 1-1.5 saatte uyanip emiyor dedim sadece gecebir kez mama ver dedi. Ama ben hala vermedim 4 gündür, emziriyorum her uyandiginda.

Bebelac gold cnm öğlen birde akşam yatmadan önce 2ser kasik.

Biz kan ilacına başlayalı 3 gün oldu. Kızım 2 gündür kaka yapmamıştı. Bugün yaptı ama hem yeşil hem az hem de zorlanarak her zamankinden bir tık katı yaptı. Bu alışma sürecimi yoksa hep böyle mi olacak?

dr bize atesi dusmezse getirin dedi canim. Ama bizimki gripten dolayi yani asidan dolayi degil. Yine de once aile hekimine gidicem, gerekli gorurse de ordan cocuk doktorumuza gidicem. İcim rahat etmiyor daha cok kucukler
Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarlar ya çok zor onları hasta görmek ve elinden bşşey gelmemesi çok iyi anlıyorum ((

NasilYarDiyeyim canım ben hipp kullanıyorum. Seviyor tadını kızım. Hatta dün üç tane büyük kutu aldık :).
Bi de bebivita var canım dün ilaç mümessili arkadaş söyledi. Araştırdım. Hipp markanın ürünü. Almanya’da çok satılanmış. Türkiye satışını da başlatmış birkaç aydır hipp. Fiyatı da uygun. Denemek için alacağım çıkınca.
500 gr olanı 34.90 fiyatı.

Canım ne güzel söylüyorsun da maalesef her bebek herşeyi almıyor maşallah senin yavrun sadece geceleri alıp uyuyyp normal zamanda da anne sütü alabiliyor. Benimkş imkansız benim sütümğ bile biberondan içmiyor. Dün hastaneye gittim rahatsızlığım var evde yoktum 2,5 saat kadar. Eşim baktı kızıma dolapta da sütüm vardı. 2 ay aradan sonra ilk kez dedim ben yokken acıkıraa vermeyi dene belki alır. Neyse ısıtmış vermeye kalkmış esas o zaman sinir olmuş. Benle dalga mı geçiyon bu benim memem dedğil der gibi kızmış mızmızlanmış. Tam da o sırada ben gelsim eve beni bi gördü allaah gülleri açıyor aldım hemen bir emişi var elini de kafasının altına koydu keyif yapa yapa emdi

Aksi gibi eşim şehir dışında ve gelmesi saat10 u bukacakmış canım
yaa ben de aile hekimine goturdum. Genel muayenesi iyi ama calpolun ustunden 6 saat gecince atesi yine cikarsa goturun doktora dedi. Saat 5i bekliyorum insallah cikmaz
Tatlı patates çok güzel ve faydalı size katılıyorum ama damağına yapışır. İlk onunla başlamak iyi fikir değil bence.. Siz bilirsiniz tabi :)
yok ben yogurtla baslayacagim 1 ay sonra =) zamani gelince normal patates yerine onu kullanirim
sag ol canim.

Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarlar ya çok zor onları hasta görmek ve elinden bşşey gelmemesi çok iyi anlıyorum ((
cok sag ol canim. Gittim doktora, atesi yine yukselirse cocuk dr.na gotur, Kan ve idrar tahlili yapar dedi.

İnşallah canım.. Bana şimdi bi de misafir geliyormuş yarım saatte . Elim ayağıma dolandı

Bizde 3 gun once başladık kabızlık yapabilir doktor dedi bide kakasinin rengi değişebilir dedi. Kati yapıyor bizimkide ama biz mama ve ek gıdaya başladık onunda etkisi var.

Bebivita pek iyi bir mama değilmiş canım sen söyleyince baktım. Instagram'da mühendisinoglu var bebek malzemelerini inceliyor. Bebivita için içeriğinde ilave şeker mısır şurubu kolza yağı falan var yazmış. Hipp combiotic daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…