- 4 Şubat 2015
- 600
- 1.035
- 63
- 45
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.001
Ben gözüm doymamış 12 lik almışım yoğurt makinasını:) Yaptığım zamanlarda dışardan yoğurt almıyorduk. 2 günde taze yapıyordum. zaten ilk başlarda tadım günlerinde yiyeceği 2 bilemedin 3 çay kaşığı. Hatta ben ilk yoğurtları (oğlum 1 yaşına gelene kadar) keçi sütünden yaptım. Peynir de aynı şekilde. Peynirin suyunu da çorbalarına katmıştım. 1 yaşından sonra inek sütüyle yapmaya başladım. şimdi 3 yaşında:) hazır yoğurt yiyor benim yaptıklarımı beğenmiyor:)Kızlar bimdeki yoğurt makinasından alacak olan var mı? Bide daha önce bebeği oşan anneler yoğurt çok tğketiliyor değil mi ek gıda olarak? 8 tane 180ml kavanoz var makinada iyi bir miktar mı?
Ben eds ile veriyorum canım biberon olunca emmeyebilir seni. Karanlıkta çok zor oluyor gerçekten o yüzden koridor ışığını açıyorum ben. Eğer uyanmıyorsa da biberonun kapağını takıp öyle veriyorum. Çünkü uyandırınca uyutmak çok zor oluyor
Kızlar dün akşam vücudunu silerek suyla ıslatarak düşürdüm ateşini. Ama gece yine çıktı üç dört saatte zor düşürdüm. Uyuya kalırım diye calpol verdim tekrar. Düştü. Sadece ince kısa kollu zıbın ve çorap giydiriyorum. Sabah yine yükseldi ateşi. Direk ılık duşa soktum 38 lere çıkıyor. Bez kesinlikle koydurtmuyor o yüzden elimde maşrapa sürekli ıslatıyorum eklem araları ve alnını. Geçmesi gerekmez miydi şimdiye kadar? Eşim de hastaneye götürmüyor sinir oldum. Ben abartıyormuşum. Geçermiş. Sabah işe gitti ne aradı ne sordu nasıl oldu diye.
Çok geçmiş olsun canım
Ben de cocuk doktoruna gittim, ayni sekilde geceleri çok sık uyanmayan cocuk 1-1.5 saatte uyanip emiyor dedim sadece gecebir kez mama ver dedi. Ama ben hala vermedim 4 gündür, emziriyorum her uyandiginda.Merhaba anne dostlar
Bebeğim 4 aylık geceleri çok sık uyanıyor ay aşısına gittiğimde ebe 350gr almış dedi sadece geceleri mama vermek istiyorum ne tavsiye edersiniz
Bebelac gold cnm öğlen birde akşam yatmadan önce 2ser kasik.Baktirabilirsin diye düşünüyorumelmanın suyu neticede. Bebek bakımında çok katı kurallar benimsememek lazım ya yüzyıllardır insanlar yapıyor bunu
Weewell aldım aşırı basit bir alet. Saatini ayarliyorsun mayaladigin yoğurdu aynı sıcaklıkta tutuyor o kadar saat boyunca süre bitince de ötüyor. Bu kadar.
Kaşık mama olarak hangisini kullanıyorsun? Ne kadar yiyor bebişin?
Weewell 410 aldım canım 60 TL'ye. Outlet. Weewell 400 daha güzel sanırım. Ama bana yetiyor ısıyı sabit tutuyor sadece zaten.
Onun her yerini ısırırım! Emekler de o cadı yakinda
Aynen tam uyuyacakken emziği ele alıp inceleme çıkti başıma. Geri nasıl koyacağını da bilse iyi olacakti
Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarlar ya çok zor onları hasta görmek ve elinden bşşey gelmemesi çok iyi anlıyorumdr bize atesi dusmezse getirin dedi canim. Ama bizimki gripten dolayi yani asidan dolayi degil. Yine de once aile hekimine gidicem, gerekli gorurse de ordan cocuk doktorumuza gidicem. İcim rahat etmiyor daha cok kucukler
Canım ne güzel söylüyorsun da maalesef her bebek herşeyi almıyorBenimki de tam 4 aylık oldu dün. Ben son 2 aydır gece uyumadan 11 gibi 120 cc aptamil veriyorum biberonla. Büyük oğlum 3 yaşında. O da kıskançlıktan gece uyanmaya başladı. Bu mamayı da vermesem sabaha kadar uyuyamam herhalde. Bir de çalışıyorumMamayı verince rahat oluyor. Geri kalan zamanda zaten hep anne sütü alıyor... Süt kadar uyku da önemli bir bebeğin büyümesi için. Hem de sizin ruh sağlığınız için:)
yaa ben de aile hekimine goturdum. Genel muayenesi iyi ama calpolun ustunden 6 saat gecince atesi yine cikarsa goturun doktora dedi. Saat 5i bekliyorum insallah cikmazAksi gibi eşim şehir dışında ve gelmesi saat10 u bukacakmış canım
yok ben yogurtla baslayacagim 1 ay sonra =) zamani gelince normal patates yerine onu kullanirimTatlı patates çok güzel ve faydalı size katılıyorum ama damağına yapışır. İlk onunla başlamak iyi fikir değil bence.. Siz bilirsiniz tabi :)
sag ol canim.
cok sag ol canim. Gittim doktora, atesi yine yukselirse cocuk dr.na gotur, Kan ve idrar tahlili yapar dedi.Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarlar ya çok zor onları hasta görmek ve elinden bşşey gelmemesi çok iyi anlıyorum((
İnşallah canım.. Bana şimdi bi de misafir geliyormuş yarım saatte . Elim ayağıma dolandıyaa ben de aile hekimine goturdum. Genel muayenesi iyi ama calpolun ustunden 6 saat gecince atesi yine cikarsa goturun doktora dedi. Saat 5i bekliyorum insallah cikmaz
yok ben yogurtla baslayacagim 1 ay sonra =) zamani gelince normal patates yerine onu kullanirim
sag ol canim.
Bizde 3 gun once başladık kabızlık yapabilir doktor dedi bide kakasinin rengi değişebilir dedi. Kati yapıyor bizimkide ama biz mama ve ek gıdaya başladık onunda etkisi var.Biz kan ilacına başlayalı 3 gün oldu. Kızım 2 gündür kaka yapmamıştı. Bugün yaptı ama hem yeşil hem az hem de zorlanarak her zamankinden bir tık katı yaptı. Bu alışma sürecimi yoksa hep böyle mi olacak?
Cok mu acilmis yaaa cocuk hasta tovbe tovbeeeeeİnşallah canım.. Bana şimdi bi de misafir geliyormuş yarım saatte . Elim ayağıma dolandı
Anladım canım inşallah yükselmez geçer gider..cok sag ol canim. Gittim doktora, atesi yine yukselirse cocuk dr.na gotur, Kan ve idrar tahlili yapar dedi.
Kizlar oglum hasta oldu yaa. Atesi 37lerde seyrediyor, hapsirik, oksuruk, burun tikanikligi var suan
Bebivita pek iyi bir mama değilmiş canım sen söyleyince baktım. Instagram'da mühendisinoglu var bebek malzemelerini inceliyor. Bebivita için içeriğinde ilave şeker mısır şurubu kolza yağı falan var yazmış. Hipp combiotic daha iyiNasilYarDiyeyim canım ben hipp kullanıyorum. Seviyor tadını kızım. Hatta dün üç tane büyük kutu aldık :).
Bi de bebivita var canım dün ilaç mümessili arkadaş söyledi. Araştırdım. Hipp markanın ürünü. Almanya’da çok satılanmış. Türkiye satışını da başlatmış birkaç aydır hipp. Fiyatı da uygun. Denemek için alacağım çıkınca.
500 gr olanı 34.90 fiyatı.
O açıdan düşünmemiştim, teşekkür ederim fikir için :)Tatlı patates çok güzel ve faydalı size katılıyorum ama damağına yapışır. İlk onunla başlamak iyi fikir değil bence.. Siz bilirsiniz tabi :)
Oksuruyor yaa. Calpolun ustunden 6 saat gecmesini bekliyorum. Tekrar atesi cikarsa mecbur cocuk dr.na gidecegizGeçmiş olsun canım nasıl oldu ?
Cnm güven hastanesini cocuk acili varmış umarım gerek kalmazOksuruyor yaa. Calpolun ustunden 6 saat gecmesini bekliyorum. Tekrar atesi cikarsa mecbur cocuk dr.na gidecegiz
sag olasin canim, insallah.Cnm güven hastanesini cocuk acili varmış umarım gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?