2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok mu acilmis yaaa cocuk hasta tovbe tovbeeeee
Ya gelen çocuklu ve hamile ve halden anlayan biri .Ev pis olsun , yiyecek olmasın hiç takılmaz da ben rahat edemedim . Geldi gittiler güzel de oldu açıldım biraz. İşin tuhafı durmayan oğlum ben ev toparlarkeb anakucağında durdu . Onlar gelince gülücükler saçtı , sonra uyudu. O benlm oğlana gerçekten sevgiyle oğlum dedi, onun küçük kız bana anne deyip durdu kucağıma geldi ki herkese gitmezmiş. Özetle başta panik oldum ama ii oldu . Gelmeseler evde pislik içinde oturcaktım kabaca derlenmiş oldu

iyi olmus canim, seni strese sokmasin da.
Lokman Hekim Akay, Turgut Özal , Başkent ve Gata 'da da var diye biliyorum. demlicaykeyfi canım düştü mü ateş? Bizimki az daha iyi o yüzden götürmedm. Ama gerekirse Sami hoca nöbetçi zaten
37 suan ama calpolun etkisi bitiyordur 6 saat oldu. Oksuruyor yaa kiyamam Allah acil sifalar versin hepsine

Kızlarrr kan ilaci olarak ne kullaniyosunuz bebislerinizeee saglik ocaginin verdiginimiii????

Kızlarrr kan ilaci olarak ne kullaniyosunuz bebislerinizeee saglik ocaginin verdiginimiii????
Bugüne kadar aralıklarla ferrum damla kullanmıştım ama kakasını bir haftada ancak yaptı ve içeriğinde paraben olduğu için NasilYarDiyeyim tavsiyesiyle bugün sidefer aldım.

Kızlar ben benim dr.un aksine bugün migrostan keçi sütü ve büyüyo maya aldım ve 250ml yoğurt mayaladım tabii bu hayatımda bir ilkti acaba tutacak mı hiç bilmiyorum. Yarın öğlen bir ara iki tatlı kaşığı vermeye başlayacağım. Aynı yoğurdu iki gün vermiyoruz değil mi? Ben ev yapımı yoğurt yiyemiyorum baya bir ziyan edeceğim diye üzülüyorum.

Kızlar selam benim grip iyice ağırlaştığı gibi bi de bebeğe bulaştı o kadar elimi yıkadım maske taktım ama olacak oldu işte. Bi de annemin evindeyiz mecbur buradaki bir çocuk doktoruna gittik bugün adam bize 6 ay sonrasına verilen ibuprofen ve 6 yaş sonrasına verilen soğuk algınlığı şuruplarından verdi daha küçük diye Sigorta bile ödemedi o an boş bulunup aldım sonra adama sorduk ben dozaj ayarladım falan dedi ama hiç içime sinmedi annelik içgüdülerine dayanarak vermedim ben de kendi doktorumuzun verdiği calpolden azıcık içirdim ateşi halsizliği iyi olsun diye ama hala keyfi yok ben de gittikçe kötüleşiyorum of bebekle hasta olmak bireysel hasta olmaktan bin betermiş dua edin bana iyileşelim

Maya'nın üzerini iyi okudun değil mi ilk yapısta önce Maya'nın tutması için 6 saat bekliyorsun sonra yoğurt mayaliyorsun.
Ben iki gün veriyorum valla her gün yapamicam. 3. gün yine mayaliyorum. Bı de niye keçi sütü aldın inek sütü daha çok besin vitamin vs içeriyor diye biliyorum yanlış mı acaba? C cisse0932 bizi aydinlat

Canım keçi sütü besin değeri tolere edilebilme laktozunun daha az olması gibi şeylerden inek sütünden daha iyi. Alerjenlik açısından da inek sütünden daha az alerjen. Tercih senin keçi sütü içenler aynştayn olmuyor. Benim kuzenim kendi sütünü sağıp onunla yoğurt yapıyordu.

okuyamadım tabikide nasıl hızlı okudum be hızlı yaptım anlatamam tüh ya kısmet değilmiş o zaman çöp oldu benim ilk yogurtsal deneyim
Canım ben bebeklerime en azından iki yaşına kadar küçük baş ağırlıklı hayvansal gıda vermek istiyorum aslında bu benim tercihim keçi dağ bayır gezer daha güvenilir geliyor ciftliklerdeki ineklerin durumu zavallı tavuklardan farklı değil. Ama arada bir organik sertifikalı inek sütü mayalayacağım insallah becerebilirsem.

Kızlar bir haftadır dikkat ediyorum oğlum yatırdıktan tam 46 dk sonra ağlayarak uyanıyor şaşkınlık içindeyim yani saat gibi resmen varmı böyle bir şey yaşayan...
Bazen tekrar uyutmaya uğraşıyorum 10 15 dk uyuyo bazen de boncuk boncuk bakıp gülüyor kalkmak istiyor

Kızlar bi kadın var bebeği 11aylık bez alacak durumları yok ailesininde durumu yok zaten kapıcı dairesinde temizlik karşılığında kira vermeden oturuyor bebeğinin poposu fena yara olmuş poşet bağlamaktan. Kan hastası üstelik haftanın üç günü kan takıyorlar yazılan ilaçları da alamamış ben burda herkese soyledm kmse yanaşmadı yardımda bulunmak için buraya yazym yükü üstümden kalksın istedm sütü yetmediği için unla mama yapıyor para değil bez mama ilaç yardımı yapabilecek olan var mı en azından onlar karşılansa yeter tek başıma kalkamıyorum tabiki birseyler yapacağm hem ön ayak olmak istedim hemde üç beş herkes koysa damlalar göl olur ne güzel

Yoğurt keçi sütünden mi yapılacak bak bunu bilmiyordum ben ! Keçi ve koyun ürünlerini sevmem hiç kokuyo ya .. sende artan yopurtlardan akıtma falan yap canım :)

Çok geçmiş olsun canım annenler bir çözüm biliyordur belki eskiler ne yapıyordu acaba böyle olunca ?

Çok zor durumdaymış canım hakikaten sosyal yardımlaşmaya , anneler derneğine falan başvursa mutlaka yardım alacaktır ,benimde durumum pek iç açıcı değil ama küçük bir miktarda olsa yardımcı olmak isterim özelden ıban atabilirsen.

Biyolojik bir saatleri var canım benim kızımda her gün saat 18:45 ile 19:15 arası uyuyor :)

Sen lojmanda kalmıyormuydun canım neden kimse yardım etmiyor ki herkes işi olan parası olan insan değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…