2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar daha önce konuşuldu ama yine sorayım bu Bimdeki yoğurt Makinesi iş görür mü sizce yoksa fazlalık mı olur

Mayalandıktan sonra 48 saat dedi bizim hemşire. Ama ben her gün Mayalandıktan düşünüyorum. Senin gibi bende ev yoğurdu sevmiyorum ama eşim yer

İnşallah. Büyüyorlar, elbet bir gün rahatlarız da bu sefer de okuluydu, dersiydi, arkadaş, sevgili, iş, evlilik, torun... Uzayıp gider böyle ya :)

Bizim 30 dk o :) bazı bebeklerde 30 bazılarında 45 dk.

Canım ben daha önce görmedim yardım istediğini.. Bana o kişinin adresini ve bebeğinin kilosunu bez için sorar yazar mısın? Mama için de bir kaç kişi daha ön ayak olursa en azından bebeğin durumunu düzeltecek kadar yardımcı olalım. Hayat herkese zor ama en azından bebeklerimize bez, mama alabiliyoruz yine de zorluklara rağmen.

Ben de rica ediyorum madem böyle ihtiyaç sahibi bir anne bebek var. 10 tane bez dahi olsun kargo gönderebilirsek o bebeği ve anneyi mıtlu ederiz.

Kan ilacı için de soralım hangi ilacı reçete etmiş doktor? Belki bir faydamız olur.

Kızlar daha önce konuşuldu ama yine sorayım bu Bimdeki yoğurt Makinesi iş görür mü sizce yoksa fazlalık mı olur
Ben aldım basit bişey ama bimden degil. Çünkü yoğurdu aynı ısıda tutup üstüne bir de saat tutup dolaba kaldıramayacağımdan eminim. Kesin bir şeyleri eksik yapar ya da unuturum.

Ben de yardımcı olmak isterim ama para şeklinde değil de aynen söylediğin gibi mama ve bez yollayabilirim mesela hangi mama hangi bez veya başka boyle ne gerekiyorsa mont ayakkabı çıkar bence bu topikten. Oradaki derneklere basvururlarsa da mutlaka yardım bulabileceğini düşünüyorum @Zehra ungrms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…