2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@Zehra ungrms elimde bir kutu golden goat mama var olurmu ki eğer olur dersen adres yollarmısın özelden. Birde bez için marka farkedermi 5 numaraydı dimi internetten direkt yollayacağım onuda

Ne güzel böyle duyarlı olursak o anneyi ve bebeği mutlu etmek paha biçilemez.
Para göndermeye karşıyım. Bez, mama, ilaç pişik kremi vs olur ...neye ihtiyacı var ise....

Canım sen kayınvalidenle birlikte misin? Şey şimdi ona alışmıştır belki uyuturken ama inan bana o olmasa sana da alışır, snde de uyur. Aynı şeyi benim kızım yapıyordu. Annemde uyuyup ben de uyumuyodu. Diyo dum anneme bu çocuk uyumucak sen gidince yandım brn falan. Sonra annem tti gayet de rahat alıştı bana hiç sorun yaşamadık allaha şükür. Bişiuorum senin bebiş çok gazlı falan ama sen onun annesisin elbet sende uyur yani

Allah allah çok akıllıymış senin eşin ya. Ne güzel de çözmüş olayı nazar değiyor çıkmayalım çocukla diye. Hiç olur mu öyle şey ya biz ilk 2 ay dışarı çıkmadık çocukla. Çocuk ilk çıktığında kalabalık ortama kıyameti kopardı. Alışkın olmadığı için. Valla sonrasında sürekli çıkarmaya başladım alışverişe, doğum günü partisi, ev gezmesi, mevlüt falan derken maşallah çocuğum alıştı insanlara.çevreye. Hem açık havaya ihtiyacı var. Uzun süre çıkmayıp sonra birden çıkarsa o havadan da mikrop kapıp hasta olur Allah korusun. Ama tabi bunları eşine nasıl anlatçaksın

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce ikiniz de toparlarnırsınız.

Kendi iban numaranı mı veriyosun canım bende ufak bi yardımda bulunmak isterim.

Bebekler gerçekten çok nazar alıyor. Bikaç kere denk geldim bazı insanlarla bir araya geldikten sonra kızım çok huysuzluk yaptı.
Artık havalar soğuduğu için çarşıya pazara falan bende çıkarmıyorum. Sadece arada sırada oturmaya gidiyorum o da zaten arabayla. Ama sen sadece market için çıkıyorsan o bile bi nefes oluyo daraldığında.

Canım kızım hep huysuz aslında eşim akşamları geliyor 1 saat görüyor sonra zaten uyutmaya çalışıyorum 1 saatte de hoplat zıplat bişey anlamıyor. Ama haftasonu evde olunca kızın huysuz olduğunu görünce bahane arıyor kendince. Aslında tam tersi çocuk bebek arabasına biner binmez gülüyor ediyor ona da iyi geliyor. Ama iyi geliyor diye hiç ağlamamasınıda bekleyemeyiz bunu anlamıyor. Eve geliyoruz kız ağlıyor dışarı çıktı diye huysuzluk yapıyor nazar değiyor diye bahaneler arıyor kabul etmiyor kızım huysuz diyemiyor :) bide yani nazar değiyorsada napabiliriz ki kaç ay evde saklıycaz bebeği 5 aylık da değiyor değcek olunca 5 yaşında da 25 yaşında da.

Canım nazara bende inanırım ama bunun çözümü eve kapanmak değil dua etmektir bence çünkü kaç yaşına kadar saklayabiliriz ki evde 1 yaşına gelince nazar değmiycek mi sanki bunu anlatamıyorum eşime. Eşim kendince bahane üretiyor işte. Hem gezmek zor geliyor hem kızımın yapısı huysuz diyemiyor çünkü benim kızım hergün ağlıyor huysuzluk yapıyor sadece dışarı çıkınca değil ki.

Aynen öyle canım herşeu allahtan sonuçta.. Allah korusun yavrularımızı. Evet canım bebek bunlar sonuçta. Dışarda da huysuzluk yapabiliyorlar ama bir şekilde susturuluyor yani herşey normal. Biz yanlarında olalım yeterki

Haklısın canım ben evden çıkmadan önce 7şer kere felak, nas ve ayetel kürsi okuyorum nazara karşı koruyor.

5 numara bebek bezi kullanıyormuş canım ben bu akşam internette ınstıgram ve whatsapta paylaştım bir arkadaşım göndermek istedi bez adresine yollıycaz direk siteden alıpta çok sağol sende duyarlı davrandığın için bende bez alıp göndermek istiyorum adresine direk burda kimse ses çıkartmayınca üzülmüştüm açıkcası...
Bana fotoğrafınu atmıştı ilacın ben buraya yükleyeyim .

@Zehra ungrms elimde bir kutu golden goat mama var olurmu ki eğer olur dersen adres yollarmısın özelden. Birde bez için marka farkedermi 5 numaraydı dimi internetten direkt yollayacağım onuda

Olur bence canım ya sonuçta içindeki vitaminler aya göre değişiyor sadece.. 5 numara bez evet bende sordum bugün.Bende direk adrese göndereceğim kısmetse.

Evet çıkmak iyi oluyor hem arabaya da alışıyor çocuk , dışarıya insanalra alışıyor .Bu aralar hava inanılmaz bozdu artık pek çıkılmazda arada gene çıkarız.

Tamam canım ilaç alacak olan yoksa ben alayım bebek bezi de göndereceğim ben ama önce bir adresi alalım. Bez fazla olursa mama desteği yapalım , bu birkaç güne bitirelim yalnız haftasonu misafirim var mesaj göremeyebilirim pazartesi salı alır gönderirim ben de @Zehra ungrms bekleyelim ve bir planlama yapalım paslaşalım mama bez şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…