2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zehra girecek şimdi ulaştım ben mama kullanmıyormuş undan mama yapıyormuş annesi yazım cicibebe gönderebiliriz bence

Ben sütaşın babymix diye bir yoğurdu var. 4lü marketlerde satılıyor. Onunla mayaladım küçük kavanozlara. 3’er 3’er yapıcam. Doktorum açılmadığı için bir şey olmaz dedi.

Kayınvalidem karşı komşum. Memede uyuyor ama ayakta sallamayla uyumuyor. Meme ver bana diye ağlıyor.

Uzun zamandır bakamıyorum kızlar sizlerde bebişlerde iyidir inşallah biz bugün 4.ay aşılarını olduk haftaya da sünnetimiz var bide kan damlası ne kullanıyorsunuz sağlık ocağınınkini mi?

ZK_ASK elimde bir kutu golden goat mama var olurmu ki eğer olur dersen adres yollarmısın özelden. Birde bez için marka farkedermi 5 numaraydı dimi internetten direkt yollayacağım onuda

Kızlar şimdi gördüm kusura bakmayın bekledm bekledm pek kimse yazmayınca çıkmıştm çok sağolun valla aşırı sevindim siz bide o kadındaki sevinci görün arkadaslara ilettim dedim , gözüm kulağım sende diyor.. bez için 5 numara iyi olur. Mama kullanamıyor unla mama yapıyor. Bebe bisküvisi göndersek iyi olur sanırım. Bebeğin kilosu 8300gr. Kıyafet konusuda çok iyi olur heleki kışlık, eskileri küçük geliyo malum biz bile 6aylıklara geçtik. NasilYarDiyeyim erzak için başvurmus ama çıkmamış konu komşudan gelen eşyalarda oturuyolar. Evinin resmini attı Minaako ya gönderdim oda derneklere göndermek için istemişti zaten.
ZK_ASK baa ozelden adresi atarmisin bezi direk ona yollayayim tesekkurler boyle birseye vesile oldugun icin
Adresi hepinize atarım isim soyisimle beraber.
ZK_ASK bebeğin cinsiyeti ne canım? Bana da adresini ve kilosunu yazar mısın? Bende bez ihtiyacı varsa kıyafetde gönderebilirim.
Çok sağol canım yazdım üste bebek erkek.

Kadının da var ibanı benim de. Sen hangisine atmak istersen artık. Bana da atsan ona da atsan aynı sonuçta sen bilirsin.

İğneleri var 5günlük. bugun bitmiş hallettim ben yarın alacak iğnesinide ama işte haftaya ne yapacak iğnesi kesin olması lazım hergün. Kanı çok düşük çünkü. Eğer para yardımı yapacak olan varsa iğne o şekilde hallolsa daha iyi olur bi süre rahat etmiş olur en azından. Hepinize adresi atıyorum tek tek. Dilerseniz tlfn numarasını da atarım Allah razı olsun hepinizden, instgram whatsap hikayemde paylassamda hepsi gerçekten hikaye siz iyiki varsınız doğru yerde olduğumu, doğru yerden istediğimi bi kez daha anladım.

şimdi gördüm canım Allah yardımcısı olsun keşke yardım edebilsem bizimde durumlar çöküşlerde tek maaşla malum

Ben sütaşın babymix diye bir yoğurdu var. 4lü marketlerde satılıyor. Onunla mayaladım küçük kavanozlara. 3’er 3’er yapıcam. Doktorum açılmadığı için bir şey olmaz dedi.
Bugün onlarlada bir deney yapabilirim. Dün mayayı yapmadan yoğurdu yapmaya çalışmışım. Sütaş babymix içeriği baya temizmiş öyle duymuştum.

Banada atar mısın canım iban.

Evet çıkmak iyi oluyor hem arabaya da alışıyor çocuk , dışarıya insanalra alışıyor .Bu aralar hava inanılmaz bozdu artık pek çıkılmazda arada gene çıkarız.
Aynen canım zaten buz gibi soğukta hee gün çıkarılmaz doğru diyorsun arada bir çıkarlar :)

Gunaydin kizlar.Ben hala ayakta uyuyorum .Oğlum 5 ten beri uyanik .Odayi zifiri yaptim yok olmuyor.

Uyku gecis evresi bireysel gecemiyor .Benimki 30.dk uyaniyor .Tekrar uyutmak gerekiyormus

Farketmez benim için canım kendi ibanını da verebilirsin özelden yazarsan gönderiyim bugün. Bez mama arkadaşlar hallediyolar sağolsunlar. Madem iğne de alması lazım bende ufak bi miktar göndereyim.

5i bekliyorum demişsin canım, indimi ateşi kuzunun?
canim aksam tekrar yukseldi, hoca calpol ver 38.5 olursa cocuk acile goturun dedi. Neyse geceyi atlattik ama cok zor oldu tabi. Allah sifa versin butunnn bebeklere
cok gecmis olsun canim
Kv - kp gelmişti neyse ki sorunsuz atlattım gittiler, insan eşinin ailesi gelecek diye dıken üstünde olur mu, oluyor işte
hangimiz olmuyoruz ki canim, maalesef
Geçmiş olsun canım , inşallah hemen düzelir doktor ne dedi ilaç verdi mi? Pek 6 ay öncesi ilaç vermiyorlar bildiğim kadarıyla...
sag ol canim. Simdilik atesi icin calpol kullandim. Oksuruk siklasirsa kendi doktoruna goturcem

Nerede otuyor yani hangi ildesiniz merak ettim. Senin tanığın birisi mi. Bana özelden yazarsan eğer kargo ile bez yardımı yapmak isterim. Şimdi para yardımı yapmak isterim ama eşi nasıl bir insan elinden parayı alır mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…