- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.101
Tamam canım ilaç alacak olan yoksa ben alayım bebek bezi de göndereceğim ben ama önce bir adresi alalım. Bez fazla olursa mama desteği yapalım , bu birkaç güne bitirelim yalnız haftasonu misafirim var mesaj göremeyebilirim pazartesi salı alır gönderirim ben deZK_ASK bekleyelim ve bir planlama yapalım paslaşalım mama bez şeklinde.
Ben sütaşın babymix diye bir yoğurdu var. 4lü marketlerde satılıyor. Onunla mayaladım küçük kavanozlara. 3’er 3’er yapıcam. Doktorum açılmadığı için bir şey olmaz dedi.Maya'nın üzerini iyi okudun değil mi ilk yapısta önce Maya'nın tutması için 6 saat bekliyorsun sonra yoğurt mayaliyorsun.
Ben iki gün veriyorum valla her gün yapamicam. 3. gün yine mayaliyorum. Bı de niye keçi sütü aldın inek sütü daha çok besin vitamin vs içeriyor diye biliyorum yanlış mı acaba? @cisse0932 bizi aydinlat
Kayınvalidem karşı komşum. Memede uyuyor ama ayakta sallamayla uyumuyor. Meme ver bana diye ağlıyor.Canım sen kayınvalidenle birlikte misin? Şey şimdi ona alışmıştır belki uyuturken ama inan bana o olmasa sana da alışır, snde de uyur. Aynı şeyi benim kızım yapıyordu. Annemde uyuyup ben de uyumuyodu. Diyo dum anneme bu çocuk uyumucak sen gidince yandım brn falan. Sonra annem tti gayet de rahat alıştı bana hiç sorun yaşamadık allaha şükür. Bişiuorum senin bebiş çok gazlı falan ama sen onun annesisin elbet sende uyur yani
Canım ben daha önce görmedim yardım istediğini.. Bana o kişinin adresini ve bebeğinin kilosunu bez için sorar yazar mısın? Mama için de bir kaç kişi daha ön ayak olursa en azından bebeğin durumunu düzeltecek kadar yardımcı olalım. Hayat herkese zor ama en azından bebeklerimize bez, mama alabiliyoruz yine de zorluklara rağmen.
Ben de rica ediyorum madem böyle ihtiyaç sahibi bir anne bebek var. 10 tane bez dahi olsun kargo gönderebilirsek o bebeği ve anneyi mıtlu ederiz.
Kan ilacı için de soralım hangi ilacı reçete etmiş doktor? Belki bir faydamız olur.
ZK_ASK elimde bir kutu golden goat mama var olurmu ki eğer olur dersen adres yollarmısın özelden. Birde bez için marka farkedermi 5 numaraydı dimi internetten direkt yollayacağım onuda
Kızlar şimdi gördüm kusura bakmayın bekledm bekledm pek kimse yazmayınca çıkmıştm çok sağolun valla aşırı sevindim siz bide o kadındaki sevinci görün arkadaslara ilettim dedim , gözüm kulağım sende diyor.. bez için 5 numara iyi olur. Mama kullanamıyor unla mama yapıyor. Bebe bisküvisi göndersek iyi olur sanırım. Bebeğin kilosu 8300gr. Kıyafet konusuda çok iyi olur heleki kışlık, eskileri küçük geliyo malum biz bile 6aylıklara geçtik.Ben de yardımcı olmak isterim ama para şeklinde değil de aynen söylediğin gibi mama ve bez yollayabilirim mesela hangi mama hangi bez veya başka boyle ne gerekiyorsa mont ayakkabı çıkar bence bu topikten. Oradaki derneklere basvururlarsa da mutlaka yardım bulabileceğini düşünüyorumZK_ASK
Adresi hepinize atarım isim soyisimle beraber.ZK_ASK baa ozelden adresi atarmisin bezi direk ona yollayayim tesekkurler boyle birseye vesile oldugun icin
Çok sağol canım yazdım üste bebek erkek.ZK_ASK bebeğin cinsiyeti ne canım? Bana da adresini ve kilosunu yazar mısın? Bende bez ihtiyacı varsa kıyafetde gönderebilirim.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce ikiniz de toparlarnırsınız.
Kendi iban numaranı mı veriyosun canım bende ufak bi yardımda bulunmak isterim.
çok nazar alıyor. Bikaç kere denk geldim bazı insanlarla bir araya geldikten sonra kızım çok huysuzluk yaptı.
Artık havalar soğuduğu için çarşıya pazara falan bende çıkarmıyorum. Sadece arada sırada oturmaya gidiyorum o da zaten arabayla. Ama sen sadece market için çıkıyorsan o bile bi nefes oluyo daraldığında.
Tamam canım ilaç alacak olan yoksa ben alayım bebek bezi de göndereceğim ben ama önce bir adresi alalım. Bez fazla olursa mama desteği yapalım , bu birkaç güne bitirelim yalnız haftasonu misafirim var mesaj göremeyebilirim pazartesi salı alır gönderirim ben deZK_ASK bekleyelim ve bir planlama yapalım paslaşalım mama bez şeklinde.
şimdi gördüm canım Allah yardımcısı olsun keşke yardım edebilsem bizimde durumlar çöküşlerde tek maaşla malumKızlar şimdi gördüm kusura bakmayın bekledm bekledm pek kimse yazmayınca çıkmıştm çok sağolun valla aşırı sevindim siz bide o kadındaki sevinci görün arkadaslara ilettim dedim , gözüm kulağım sende diyor.. bez için 5 numara iyi olur. Mama kullanamıyor unla mama yapıyor. Bebe bisküvisi göndersek iyi olur sanırım. Bebeğin kilosu 8300gr. Kıyafet konusuda çok iyi olur heleki kışlık, eskileri küçük geliyo malum biz bile 6aylıklara geçtik.NasilYarDiyeyim erzak için başvurmus ama çıkmamış konu komşudan gelen eşyalarda oturuyolar. Evinin resmini attı Minaako ya gönderdim oda derneklere göndermek için istemişti zaten.
Adresi hepinize atarım isim soyisimle beraber.
Çok sağol canım yazdım üste bebek erkek.
Kadının da var ibanı benim de. Sen hangisine atmak istersen artık. Bana da atsan ona da atsan aynı sonuçta sen bilirsin.
Eki Görüntüle 2206303 Eki Görüntüle 2206304 Eki Görüntüle 2206305
İğneleri var 5günlük. bugun bitmiş hallettim ben yarın alacak iğnesinide ama işte haftaya ne yapacak iğnesi kesin olması lazım hergün. Kanı çok düşük çünkü. Eğer para yardımı yapacak olan varsa iğne o şekilde hallolsa daha iyi olur bi süre rahat etmiş olur en azından. Hepinize adresi atıyorum tek tek. Dilerseniz tlfn numarasını da atarım Allah razı olsun hepinizden, instgram whatsap hikayemde paylassamda hepsi gerçekten hikaye siz iyiki varsınız doğru yerde olduğumu, doğru yerden istediğimi bi kez daha anladım.
Aminnn , biliyorum canım dua etsen yeter Allah razı olsun ♡şimdi gördüm canım Allah yardımcısı olsun keşke yardım edebilsem bizimde durumlar çöküşlerde tek maaşla malum
Bugün onlarlada bir deney yapabilirim. Dün mayayı yapmadan yoğurdu yapmaya çalışmışım. Sütaş babymix içeriği baya temizmiş öyle duymuştum.Ben sütaşın babymix diye bir yoğurdu var. 4lü marketlerde satılıyor. Onunla mayaladım küçük kavanozlara. 3’er 3’er yapıcam. Doktorum açılmadığı için bir şey olmaz dedi.
Banada atar mısın canım iban.Kızlar şimdi gördüm kusura bakmayın bekledm bekledm pek kimse yazmayınca çıkmıştm çok sağolun valla aşırı sevindim siz bide o kadındaki sevinci görün arkadaslara ilettim dedim , gözüm kulağım sende diyor.. bez için 5 numara iyi olur. Mama kullanamıyor unla mama yapıyor. Bebe bisküvisi göndersek iyi olur sanırım. Bebeğin kilosu 8300gr. Kıyafet konusuda çok iyi olur heleki kışlık, eskileri küçük geliyo malum biz bile 6aylıklara geçtik.NasilYarDiyeyim erzak için başvurmus ama çıkmamış konu komşudan gelen eşyalarda oturuyolar. Evinin resmini attı Minaako ya gönderdim oda derneklere göndermek için istemişti zaten.
Kadının da var ibanı benim de. Sen hangisine atmak istersen artık. Bana da atsan ona da atsan aynı sonuçta sen bilirsin.
İğneleri var 5günlük. bugun bitmiş hallettim ben yarın alacak iğnesinide ama işte haftaya ne yapacak iğnesi kesin olması lazım hergün. Kanı çok düşük çünkü. Eğer para yardımı yapacak olan varsa iğne o şekilde hallolsa daha iyi olur bi süre rahat etmiş olur en azından. Hepinize adresi atıyorum tek tek. Dilerseniz tlfn numarasını da atarım Allah razı olsun hepinizden, instgram whatsap hikayemde paylassamda hepsi gerçekten hikaye siz iyiki varsınız doğru yerde olduğumu, doğru yerden istediğimi bi kez daha anladım.
Aynen canım zaten buz gibi soğukta hee gün çıkarılmaz doğru diyorsun arada bir çıkarlar :)Evet çıkmak iyi oluyor hem arabaya da alışıyor çocuk , dışarıya insanalra alışıyor .Bu aralar hava inanılmaz bozdu artık pek çıkılmazda arada gene çıkarız.
Oy canım benim ya.. İşte garibim sancısını memeden çıkarıyor ama yapçak bişey yok geçicek inşallahKayınvalidem karşı komşum. Memede uyuyor ama ayakta sallamayla uyumuyor. Meme ver bana diye ağlıyor.
YouTube da kadının sabah rutini var izlemelisin. 10 çocuğa rağmen hala bakımlı ve fit maşallah
Uyku gecis evresi bireysel gecemiyor .Benimki 30.dk uyaniyor .Tekrar uyutmak gerekiyormusKızlar bir haftadır dikkat ediyorum oğlum yatırdıktan tam 46 dk sonra ağlayarak uyanıyor şaşkınlık içindeyim yani saat gibi resmen varmı böyle bir şey yaşayan...
Bazen tekrar uyutmaya uğraşıyorum 10 15 dk uyuyo bazen de boncuk boncuk bakıp gülüyor kalkmak istiyor
O çocuklar birbirini büyüttü heralde :)
YouTube da kadının sabah rutini var izlemelisin. 10 çocuğa rağmen hala bakımlı ve fit maşallah
Kızlar şimdi gördüm kusura bakmayın bekledm bekledm pek kimse yazmayınca çıkmıştm çok sağolun valla aşırı sevindim siz bide o kadındaki sevinci görün arkadaslara ilettim dedim , gözüm kulağım sende diyor.. bez için 5 numara iyi olur. Mama kullanamıyor unla mama yapıyor. Bebe bisküvisi göndersek iyi olur sanırım. Bebeğin kilosu 8300gr. Kıyafet konusuda çok iyi olur heleki kışlık, eskileri küçük geliyo malum biz bile 6aylıklara geçtik.NasilYarDiyeyim erzak için başvurmus ama çıkmamış konu komşudan gelen eşyalarda oturuyolar. Evinin resmini attı Minaako ya gönderdim oda derneklere göndermek için istemişti zaten.
canim aksam tekrar yukseldi, hoca calpol ver 38.5 olursa cocuk acile goturun dedi. Neyse geceyi atlattik ama cok zor oldu tabi. Allah sifa versin butunnn bebeklere5i bekliyorum demişsin canım, indimi ateşi kuzunun?
cok gecmis olsun canimKızlar selam benim grip iyice ağırlaştığı gibi bi de bebeğe bulaştı o kadar elimi yıkadım maske taktım ama olacak oldu işte. Bi de annemin evindeyiz mecbur buradaki bir çocuk doktoruna gittik bugün adam bize 6 ay sonrasına verilen ibuprofen ve 6 yaş sonrasına verilen soğuk algınlığı şuruplarından verdi daha küçük diye Sigorta bile ödemedi o an boş bulunup aldım sonra adama sorduk ben dozaj ayarladım falan dedi ama hiç içime sinmedi annelik içgüdülerine dayanarak vermedim ben de kendi doktorumuzun verdiği calpolden azıcık içirdim ateşi halsizliği iyi olsun diye ama hala keyfi yok ben de gittikçe kötüleşiyorum of bebekle hasta olmak bireysel hasta olmaktan bin betermiş dua edin bana iyileşelim
hangimiz olmuyoruz ki canim, maalesefKv - kp gelmişti neyse ki sorunsuz atlattım gittiler, insan eşinin ailesi gelecek diye dıken üstünde olur mu, oluyor işte
sag ol canim. Simdilik atesi icin calpol kullandim. Oksuruk siklasirsa kendi doktoruna goturcemGeçmiş olsun canım , inşallah hemen düzelirdoktor ne dedi ilaç verdi mi? Pek 6 ay öncesi ilaç vermiyorlar bildiğim kadarıyla...
Tadı nasıl?Ben sütaşın babymix diye bir yoğurdu var. 4lü marketlerde satılıyor. Onunla mayaladım küçük kavanozlara. 3’er 3’er yapıcam. Doktorum açılmadığı için bir şey olmaz dedi.
Nerede otuyor yani hangi ildesiniz merak ettim. Senin tanığın birisi mi. Bana özelden yazarsan eğer kargo ile bez yardımı yapmak isterim. Şimdi para yardımı yapmak isterim ama eşi nasıl bir insan elinden parayı alır mı bilemedim.Kızlar bi kadın var bebeği 11aylık bez alacak durumları yok ailesininde durumu yok zaten kapıcı dairesinde temizlik karşılığında kira vermeden oturuyor bebeğinin poposu fena yara olmuş poşet bağlamaktan. Kan hastası üstelik haftanın üç günü kan takıyorlar yazılan ilaçları da alamamış ben burda herkese soyledm kmse yanaşmadı yardımda bulunmak için buraya yazym yükü üstümden kalksın istedm sütü yetmediği için unla mama yapıyor para değil bez mama ilaç yardımı yapabilecek olan var mı en azından onlar karşılansa yeter tek başıma kalkamıyorum tabiki birseyler yapacağm hem ön ayak olmak istedim hemde üç beş herkes koysa damlalar göl olur ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?