- 24 Kasım 2011
- 277
- 359
- 303
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.121
benimde gözümden kaçabilir adres öğrenirseniz bana da yazarmısnız. bende internetten bez yada mama gönderebilirim. kendi aranızda paylaşım yaparsanız beni de katın. bende kendi payıma düşeni yaparım.tarhana göndeririz, tahıllı mama göndeririz bebeğin istihkakı olsun.
Mama neden kullanamıyor? Bebe bisküvisi alacağımıza daha yararlı mamalar var kaşık mamaları falan... Kiyafet kaç aylık giyiyor şuanda 1 yaş miKızlar şimdi gördüm kusura bakmayın bekledm bekledm pek kimse yazmayınca çıkmıştm çok sağolun valla aşırı sevindim siz bide o kadındaki sevinci görün arkadaslara ilettim dedim , gözüm kulağım sende diyor.. bez için 5 numara iyi olur. Mama kullanamıyor unla mama yapıyor. Bebe bisküvisi göndersek iyi olur sanırım. Bebeğin kilosu 8300gr. Kıyafet konusuda çok iyi olur heleki kışlık, eskileri küçük geliyo malum biz bile 6aylıklara geçtik.NasilYarDiyeyim erzak için başvurmus ama çıkmamış konu komşudan gelen eşyalarda oturuyolar. Evinin resmini attı Minaako ya gönderdim oda derneklere göndermek için istemişti zaten.
Adresi hepinize atarım isim soyisimle beraber.
Çok sağol canım yazdım üste bebek erkek.
Kadının da var ibanı benim de. Sen hangisine atmak istersen artık. Bana da atsan ona da atsan aynı sonuçta sen bilirsin.
Eki Görüntüle 2206303 Eki Görüntüle 2206304 Eki Görüntüle 2206305
İğneleri var 5günlük. bugun bitmiş hallettim ben yarın alacak iğnesinide ama işte haftaya ne yapacak iğnesi kesin olması lazım hergün. Kanı çok düşük çünkü. Eğer para yardımı yapacak olan varsa iğne o şekilde hallolsa daha iyi olur bi süre rahat etmiş olur en azından. Hepinize adresi atıyorum tek tek. Dilerseniz tlfn numarasını da atarım Allah razı olsun hepinizden, instgram whatsap hikayemde paylassamda hepsi gerçekten hikaye siz iyiki varsınız doğru yerde olduğumu, doğru yerden istediğimi bi kez daha anladım.
Doktor öyle yapmamı tavsiye etti zaten. Ben tire organik süt alıyorum ama azıcık kullanıyorum geri kalana yazıl oluyor bende gaz yapıyor içemiyorum. Teyzem ufak keçi sütü varmış sende öyle yazınca acaba dedim. Sen keçi sütünü nereden alacaksınBugün onlarlada bir deney yapabilirim. Dün mayayı yapmadan yoğurdu yapmaya çalışmışım. Sütaş babymix içeriği baya temizmiş öyle duymuştum.
Bana da ibanı yollayabilir misin?Kızlar şimdi gördüm kusura bakmayın bekledm bekledm pek kimse yazmayınca çıkmıştm çok sağolun valla aşırı sevindim siz bide o kadındaki sevinci görün arkadaslara ilettim dedim , gözüm kulağım sende diyor.. bez için 5 numara iyi olur. Mama kullanamıyor unla mama yapıyor. Bebe bisküvisi göndersek iyi olur sanırım. Bebeğin kilosu 8300gr. Kıyafet konusuda çok iyi olur heleki kışlık, eskileri küçük geliyo malum biz bile 6aylıklara geçtik.NasilYarDiyeyim erzak için başvurmus ama çıkmamış konu komşudan gelen eşyalarda oturuyolar. Evinin resmini attı Minaako ya gönderdim oda derneklere göndermek için istemişti zaten.
Kadının da var ibanı benim de. Sen hangisine atmak istersen artık. Bana da atsan ona da atsan aynı sonuçta sen bilirsin.
İğneleri var 5günlük. bugun bitmiş hallettim ben yarın alacak iğnesinide ama işte haftaya ne yapacak iğnesi kesin olması lazım hergün. Kanı çok düşük çünkü. Eğer para yardımı yapacak olan varsa iğne o şekilde hallolsa daha iyi olur bi süre rahat etmiş olur en azından. Hepinize adresi atıyorum tek tek. Dilerseniz tlfn numarasını da atarım Allah razı olsun hepinizden, instgram whatsap hikayemde paylassamda hepsi gerçekten hikaye siz iyiki varsınız doğru yerde olduğumu, doğru yerden istediğimi bi kez daha anladım.
Sideferde paraben yokmu peki canm?Bugüne kadar aralıklarla ferrum damla kullanmıştım ama kakasını bir haftada ancak yaptı ve içeriğinde paraben olduğu içinNasilYarDiyeyim tavsiyesiyle bugün sidefer aldım.
Ev yapımı yoğurt tadında öyle çok bir değişklik yok.Tadı nasıl?
Yani mama alacak durumları olmadığı için kullanamıyor. Bebebisküvisi geldi aklıma ama Artık o konuda siz nasıl uygun görürseniz canım kaşık mamalar da olur niye olmasın. 11 aylık şuan 8300grMama neden kullanamıyor? Bebe bisküvisi alacağımıza daha yararlı mamalar var kaşık mamaları falan... Kiyafet kaç aylık giyiyor şuanda 1 yaş mi
Evet para değil ihtiyaç gidermek daha uygun o yüzden bizde ilaç bez yada mama yardımında bulunuyoruz. Büyükler bir şekilde ayakta kalır ama bebek önemli. Ankarada yaşıyor. Adresi atayım sana.Nerede otuyor yani hangi ildesiniz merak ettim. Senin tanığın birisi mi. Bana özelden yazarsan eğer kargo ile bez yardımı yapmak isterim. Şimdi para yardımı yapmak isterim ama eşi nasıl bir insan elinden parayı alır mı bilemedim.
Tamam canım sağolasın. onun cümlesini söyleyeyim 'Allah yerini doldursun' :)Farketmez benim için canım kendi ibanını da verebilirsin özelden yazarsan gönderiyim bugün. Bez mama arkadaşlar hallediyolar sağolsunlar. Madem iğne de alması lazım bende ufak bi miktar göndereyim.
Tamam güzel anne ♡Banada atar mısın canım iban.
Canım bana da iban ve adres bilgilerini verir misinAminnn , biliyorum canım dua etsen yeter Allah razı olsun ♡
Zehracim ilaclar recetesizse ben ilac alip kargolamak isterim. Bilgileri benimle paylasir misin?Kızlar şimdi gördüm kusura bakmayın bekledm bekledm pek kimse yazmayınca çıkmıştm çok sağolun valla aşırı sevindim siz bide o kadındaki sevinci görün arkadaslara ilettim dedim , gözüm kulağım sende diyor.. bez için 5 numara iyi olur. Mama kullanamıyor unla mama yapıyor. Bebe bisküvisi göndersek iyi olur sanırım. Bebeğin kilosu 8300gr. Kıyafet konusuda çok iyi olur heleki kışlık, eskileri küçük geliyo malum biz bile 6aylıklara geçtik.NasilYarDiyeyim erzak için başvurmus ama çıkmamış konu komşudan gelen eşyalarda oturuyolar. Evinin resmini attı Minaako ya gönderdim oda derneklere göndermek için istemişti zaten.
Macro centerda elta ada organik günlük keçi sütü var, migrosta baltalı diye bir markanın günlük keçi sütü var. Ikisininde küçük şişeleri var sanal marketten migrosa da macroya da bakabilirsin.Doktor öyle yapmamı tavsiye etti zaten. Ben tire organik süt alıyorum ama azıcık kullanıyorum geri kalana yazıl oluyor bende gaz yapıyor içemiyorum. Teyzem ufak keçi sütü varmış sende öyle yazınca acaba dedim. Sen keçi sütünü nereden alacaksın
Yokmuş üzerinde yazıyor zaten paraben içermez diye.Sideferde paraben yokmu peki canm?
YouTube da kadının sabah rutini var izlemelisin. 10 çocuğa rağmen hala bakımlı ve fit maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?