2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mama neden kullanamıyor? Bebe bisküvisi alacağımıza daha yararlı mamalar var kaşık mamaları falan... Kiyafet kaç aylık giyiyor şuanda 1 yaş mi

Bugün onlarlada bir deney yapabilirim. Dün mayayı yapmadan yoğurdu yapmaya çalışmışım. Sütaş babymix içeriği baya temizmiş öyle duymuştum.
Doktor öyle yapmamı tavsiye etti zaten. Ben tire organik süt alıyorum ama azıcık kullanıyorum geri kalana yazıl oluyor bende gaz yapıyor içemiyorum. Teyzem ufak keçi sütü varmış sende öyle yazınca acaba dedim. Sen keçi sütünü nereden alacaksın

Bana da ibanı yollayabilir misin?

Mama neden kullanamıyor? Bebe bisküvisi alacağımıza daha yararlı mamalar var kaşık mamaları falan... Kiyafet kaç aylık giyiyor şuanda 1 yaş mi
Yani mama alacak durumları olmadığı için kullanamıyor. Bebebisküvisi geldi aklıma ama Artık o konuda siz nasıl uygun görürseniz canım kaşık mamalar da olur niye olmasın. 11 aylık şuan 8300gr

Evet para değil ihtiyaç gidermek daha uygun o yüzden bizde ilaç bez yada mama yardımında bulunuyoruz. Büyükler bir şekilde ayakta kalır ama bebek önemli. Ankarada yaşıyor. Adresi atayım sana.

Zehracim ilaclar recetesizse ben ilac alip kargolamak isterim. Bilgileri benimle paylasir misin?

Macro centerda elta ada organik günlük keçi sütü var, migrosta baltalı diye bir markanın günlük keçi sütü var. Ikisininde küçük şişeleri var sanal marketten migrosa da macroya da bakabilirsin.

İyi ki bu gurubun içerisine dahil olmuşum bir sürü kocamann yürekli arkadaşarım oldu çok mutlu oldum yardım eli uzattığınızı gördükçe Benimde özelden 3-4 arkadaşım gönderim yapmak istedi inşallah yollarlar .Allah cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…