2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet para değil ihtiyaç gidermek daha uygun o yüzden bizde ilaç bez yada mama yardımında bulunuyoruz. Büyükler bir şekilde ayakta kalır ama bebek önemli. Ankarada yaşıyor. Adresi atayım sana.
aa Ankaraysa daha iyi, ayni yerdeyiz demek. ben sizin orada sanmistim, bana da gonderir misin adresi canim

Canım olay ne ben kaçırdım galiba?

Canım ben Ankara büyükşehir bel.de çalışıyorum tc kimlik numarasını gönderebilirsen erzak neden çıkmamış baktırabilirim ve çıkması için elimizden gelen bişey varsa yaparız hangi ilçede yaşıyor

Kızlar kitaplarım geldi ama bizimkiler bu aralar yerinde durmuyor "bu çocuk aç" kitabınıda aldım bakalım okumayı becerip bir tarif yapabilir miyim orası muamma daha dün okuduğumu anlamadığımı hep birlikte görmüş olduk.Bebelerimden biri diş çıkarma yüzünden ağlama krizine giriyor.
Bugün kalan sütle bir maya yapabilirsem iyidir.
Daha yemekte yapacağım ama K.v. bizim kasaptan alışveriş yapmaya gitti, eti çok iyi artık buradan alacağım dedi. Böylece gün içinde kaytarma fırsatı buluyor.
Bende bugün geçen hafta cumadan beri ilk kez dışarı çıkıp mama aldım.
Yani ben ikizlerle yalnız kalınca neler çekiyorum gördü ama kadında empati yok yani sanki onların kasap et satmıyor ben bu kadar gırtlak delisi insan görmedim. Gidince 2 saatte geliyor 2 olmadan gitmişti 3.30 da falan ancak gelir burnumuzun dibinde halbukiYarın zaten yalnızım tam delirmelik.

benimde gözümden kaçabilir adres öğrenirseniz bana da yazarmısnız. bende internetten bez yada mama gönderebilirim. kendi aranızda paylaşım yaparsanız beni de katın. bende kendi payıma düşeni yaparım.

Tamam canım arkadaşı etiketledim. Adres versin, uygun zaman göndeririz.
@Zehra ungrms

Offf kolay gelsin ben hu sabah yardımcımla yolları ayırdım. Şansımada bebeler ekstra huysuzdu. Annemler taaa uzaktan yardıma geldi akşama kadar. Tek başına olcak iş değil plaket falan lazım sana.

Geri kalan sütten lor yapabilirsin canım. Ben bozulmaya yüz tutmuş sütü falan yapıyorum, çok kolay. Kaynayan süte birkaç damla limon veya bir tatlı kaşığı sirke koyuyorsun kesiliyor. Sonra da süzgece koyuyorsun kendi kendine süzülüyor .dört beş gün tazecik, katkısız lor yemiş oluyorum. Gözlemeye , yumurtaya falan da güzel oluyor. İtalyanların ricottası :)

Offf kolay gelsin ben hu sabah yardımcımla yolları ayırdım. Şansımada bebeler ekstra huysuzdu. Annemler taaa uzaktan yardıma geldi akşama kadar. Tek başına olcak iş değil plaket falan lazım sana.
anlasamadiniz mi canim? Uzun soluklu birini bulmak anlasmak da zor

Normalde sabah 7 gibi deliksiz uyuyup en azından 2 3 saat uyur, emer tekrar 2 saat kadar uyurdu, sonra da destekle pış pış meme ile uyumaya birkaç saat daha devam ederdi. Ben de sabah biraz uyumuş olurdum. Bugün çocuğa bir şey oldu, 10 dk geçmeden uyanıp ağlıyor ama nefessiz ağlama, memede susup geri uyuyor. Ben uyuyamadım tabi ama o uyudu en azından. Ne oldu anlamıyorum. Eğer böyle devam ederse sanırım beni yine diyet bekliyor.

Kızlar bu 14. Hafta atağı uzun sürüyor ya. Oğlum annemlere geldiğimizden mi ataktan mı 7 de uyur 2 de uaunıp emer uyur 5 te emer uyur 8 de kalkardı. Şimdi çoğu zaman 10 11 i buluyor uyuması. Dün 6 da uyudu 8 de kalktı emdi uyıdu 9.30 da kalktı uyumadı. 11 gibi uyudu 2 de 4 de 6 da uyandı kaka yaptı değiştirdim uyudu 8 de kalktı. Durmadan 2 saatlik döngüde ve aşırı yorucu oluyor. Siz ne durumdasınız? 14 hafa atapını atlatanlar düzeldi mi sizin durumlar?

Evet. Bebekler alışmadan ayrılalım daha iyi olur dedim. Evdeyken birinin olması zormuş.
İnan gözüm çok korkuyor bu kadın meselesinden ben hala aramaya başlamadım yarın yanıma bir arkadaşım gelecek yardıma k.v. yokken aramaya başlasam iyi olur aslında. Tekrardan birini alacak mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…