Kızlar şimdi gördüm kusura bakmayın bekledm bekledm pek kimse yazmayınca çıkmıştm çok sağolun valla aşırı sevindim siz bide o kadındaki sevinci görün arkadaslara ilettim dedim , gözüm kulağım sende diyor.. bez için 5 numara iyi olur. Mama kullanamıyor unla mama yapıyor. Bebe bisküvisi göndersek iyi olur sanırım. Bebeğin kilosu 8300gr. Kıyafet konusuda çok iyi olur heleki kışlık, eskileri küçük geliyo malum biz bile 6aylıklara geçtik.
@Kizilcik123 erzak için başvurmus ama çıkmamış konu komşudan gelen eşyalarda oturuyolar. Evinin resmini attı
@minaaaako ya gönderdim oda derneklere göndermek için istemişti zaten.
Adresi hepinize atarım isim soyisimle beraber.
Çok sağol canım yazdım üste bebek erkek.
Kadının da var ibanı benim de. Sen hangisine atmak istersen artık. Bana da atsan ona da atsan aynı sonuçta sen bilirsin.
Eki Görüntüle 2206303
Eki Görüntüle 2206304
Eki Görüntüle 2206305
İğneleri var 5günlük. bugun bitmiş hallettim ben yarın alacak iğnesinide ama işte haftaya ne yapacak iğnesi kesin olması lazım hergün. Kanı çok düşük çünkü. Eğer para yardımı yapacak olan varsa iğne o şekilde hallolsa daha iyi olur bi süre rahat etmiş olur en azından. Hepinize adresi atıyorum tek tek. Dilerseniz tlfn numarasını da atarım Allah razı olsun hepinizden, instgram whatsap hikayemde paylassamda hepsi gerçekten hikaye siz iyiki varsınız doğru yerde olduğumu, doğru yerden istediğimi bi kez daha anladım.