- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.161
Bende blw ile baslamak isterdim ama kendimde o gücü göremiyorum hele birde bakıcı yada k.v. den hiç bekleyemem o yüzden bazı haftasonları tek olmadığında yaparım artık.Blw canım :)
Mervikk nasıl sence uygulanabilir mi?Blw canım :)
Bizimki galiba geçti. 18. haftada da çok fena çıldırdı çocuk. 19. haftanın ortasına geldik bir iki gündür maşallah sakin sayılır. Yine kucakta ama en azindan aglamiyor. Bı de ben ne zaman bunu desem beni duymuş gibi deliriyor bakalım olacak mıKızlar bu 14. Hafta atağı uzun sürüyor ya. Oğlum annemlere geldiğimizden mi ataktan mı 7 de uyur 2 de uaunıp emer uyur 5 te emer uyur 8 de kalkardı. Şimdi çoğu zaman 10 11 i buluyor uyuması. Dün 6 da uyudu 8 de kalktı emdi uyıdu 9.30 da kalktı uyumadı. 11 gibi uyudu 2 de 4 de 6 da uyandı kaka yaptı değiştirdim uyudu 8 de kalktı. Durmadan 2 saatlik döngüde ve aşırı yorucu oluyor. Siz ne durumdasınız? 14 hafa atapını atlatanlar düzeldi mi sizin durumlar?
Bizde mi bir sey var bilmiyorum ama çocuk 22 haftalik. Atak matak bitmesi gerekiyor. Aslaaaa bitmedi. Insanliktan çıktım. Sacimi küt kesmistim. Bunalimdan kazitmayi bile düşünüyorum. Gece gündüz uyku yok. Eş destegi yok. Anca horul horul uyusa. Kehribar kolyesi taktık 2 ayliktan bu yana. Hiccccbirrr halta yaramıyor. Allah sabır versin bana herkese ne diyeyimKızlar bu 14. Hafta atağı uzun sürüyor ya. Oğlum annemlere geldiğimizden mi ataktan mı 7 de uyur 2 de uaunıp emer uyur 5 te emer uyur 8 de kalkardı. Şimdi çoğu zaman 10 11 i buluyor uyuması. Dün 6 da uyudu 8 de kalktı emdi uyıdu 9.30 da kalktı uyumadı. 11 gibi uyudu 2 de 4 de 6 da uyandı kaka yaptı değiştirdim uyudu 8 de kalktı. Durmadan 2 saatlik döngüde ve aşırı yorucu oluyor. Siz ne durumdasınız? 14 hafa atapını atlatanlar düzeldi mi sizin durumlar?
5 aya 5 gün kaldı bi bugün güzel uyudum. Insallah dediğime pişman etmez beni :)Bizde mi bir sey var bilmiyorum ama çocuk 22 haftalik. Atak matak bitmesi gerekiyor. Aslaaaa bitmedi. Insanliktan çıktım. Sacimi küt kesmistim. Bunalimdan kazitmayi bile düşünüyorum. Gece gündüz uyku yok. Eş destegi yok. Anca horul horul uyusa. Kehribar kolyesi taktık 2 ayliktan bu yana. Hiccccbirrr halta yaramıyor. Allah sabır versin bana herkese ne diyeyim
Bana uyku demeyin ne olur5 aya 5 gün kaldı bi bugün güzel uyudum. Insallah dediğime pişman etmez beni :)
Teyzemle anlaştım. Onunda ikizleri var ama büyüdüler, ihtiyacıda var çalışmaya. Hayatta en güvendiğim insan çok da iyi bir annedir. İlk başta hani maaş vericem diye istememiştim aramız bozulur diye korktum ama şimdi gönlüm ferah tecrübe oldu bana.İnan gözüm çok korkuyor bu kadın meselesinden ben hala aramaya başlamadım yarın yanıma bir arkadaşım gelecek yardıma k.v. yokken aramaya başlasam iyi olur aslında. Tekrardan birini alacak mısın?
Bizimki galiba geçti. 18. haftada da çok fena çıldırdı çocuk. 19. haftanın ortasına geldik bir iki gündür maşallah sakin sayılır. Yine kucakta ama en azindan aglamiyor. Bı de ben ne zaman bunu desem beni duymuş gibi deliriyor bakalım olacak mı
Günlük sütle kendi sütünüzle( keşke o kadar çok olsa) ya da formül sütle yapabilirsiniz dedi. Güvenliğinden Şarküteri varsa oradan da alabilirsinCanım süt hakkında bişey dedi mi hemşire? Uht sütler olurmuymuş yoksa günlük süt mü olmalıymış?
Adresi bana da atar mısın canım pişik kremi ve bez yollayabilirim bende. Kalıcı çözüm bulsak daha iyi olur aslında bizimkiler bir süre ihtiyacını görür. Belediyeye ve kaymakamlığa başvurmuş muEvet para değil ihtiyaç gidermek daha uygun o yüzden bizde ilaç bez yada mama yardımında bulunuyoruz. Büyükler bir şekilde ayakta kalır ama bebek önemli. Ankarada yaşıyor. Adresi atayım sana.
Kolaylık versin allah hepimize canım. Ben annemlere geldim valla. Sadece emziriyorum bide sevmek için alıyorum diğer zamanlar dedesinde genelde. Dedim biraz dinlencem ben beni dinlendirin ddm. Çok zor. Bizim komik bi konşu vardı 4 oğlu olan bana çocuk büyütmek g.t ister derdi gülerdik hakikaten öyleymiş.Bizde mi bir sey var bilmiyorum ama çocuk 22 haftalik. Atak matak bitmesi gerekiyor. Aslaaaa bitmedi. Insanliktan çıktım. Sacimi küt kesmistim. Bunalimdan kazitmayi bile düşünüyorum. Gece gündüz uyku yok. Eş destegi yok. Anca horul horul uyusa. Kehribar kolyesi taktık 2 ayliktan bu yana. Hiccccbirrr halta yaramıyor. Allah sabır versin bana herkese ne diyeyim
Valla o komşu çok doğru söylermişKolaylık versin allah hepimize canım. Ben annemlere geldim valla. Sadece emziriyorum bide sevmek için alıyorum diğer zamanlar dedesinde genelde. Dedim biraz dinlencem ben beni dinlendirin ddm. Çok zor. Bizim komik bi konşu vardı 4 oğlu olan bana çocuk büyütmek g.t ister derdi gülerdik hakikaten öyleymiş.
Geçmiş olsun, inşallah düzelir biran önce.İyi akşamlar kızlar.. Ayak tırnağım batıktı kaç zamandır iyice iltihap kaptı, bugün o çekildi falan derken birikenleri okuyamadım. İyisinizdir hepiniz ve bebeişleriniz inşallah :) bişry danışçam size, ben yurtdışındayım bimdeki bebek arabası nasıl acaba? 7 aylık bir bebek binebilir mi ona rahat mıdır?
Ben de aynı durumdayım. Benimkinin bitmeyen gaz sancısı var, laktoz intoleransından dolayı. O yüzden emzirmem, uyutmam hep ayakta zıplayarak oluyor, üstüne de uykusu gazdan bölünüyor. Özellikle bugün 10 dkda bir uyandı. En son eşim biz aldı da 1 ya da 2 saat öğleden sonra uyudum. Gece zaten hiç uyutmuyor, sabah da uyutmadı bu sefer. Şimdi de uyutmuyor. Uyutmasa sadece yine iyi, sürekli ayakta dolanmaktan her yerim ağrıyor.Bana uyku demeyin ne olur12 buçukta yattim. Yine kizin nazını yapa yapa. Sonra 1 saat uyumusum 1 buçuk gibi kalkti. Kucakta uyusun, yerine koy uyumasin, kucakta emzirerek dolaş, bebek arabasıni eve taşıdım onda gezdir diye diyee sabahi ettik. Tabi gece de babanın 9. horultu senfonisini dinlemek var. Uykuda sayiklamasi var. Gündüz oldu yine aynı ritueller. Uyku mu o da ne?
Kolaylıklar diliyorum cnm ben de dün misafir agırladım bir taraftan mızmızlıkş uğraştım, bugun de yorucuydu eşim hala gelmedi aynı şekilde e pizza ile geçiştirdimHafta sonu (büyük akrabalar) misafirim var dün gece kurabiye yaptım, bugün de temizlik yaptım, kek yapmam lazım.. Çocuk dün gece uyumadı ve ben ter içimdeyim banyo yapmam lazım.. Eşim yok,yarın gelecek.. Uykum da var, fenalardayım.. Kv de börek yapcaktı çağıramıyorum çocuk onda durmuyor...
Oy ıy oyy . soğumuş pizza yedim şimdi öğlen yemeğine
İyi akşamlar kızlar.. Ayak tırnağım batıktı kaç zamandır iyice iltihap kaptı, bugün o çekildi falan derken birikenleri okuyamadım. İyisinizdir hepiniz ve bebeişleriniz inşallah :) bişry danışçam size, ben yurtdışındayım bimdeki bebek arabası nasıl acaba? 7 aylık bir bebek binebilir mi ona rahat mıdır?
Sağol canım düzelir düzelir. Ama valla kendin acı çekerken çocuk bakmak çok zormuş. Allah bize güç sağlık versin yavrularımıza bakmak içinGeçmiş olsun, inşallah düzelir biran önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?