2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz atağın son günlerindeyiz bi gün iyi bigün kötü oluyor düzelir inşallah ama buna da razıyım hergün çığlık attığı günler gecede 10 kere kalktığı günler beni benden almıştı.
Günlük sütle kendi sütünüzle( keşke o kadar çok olsa) ya da formül sütle yapabilirsiniz dedi. Güvenliğinden Şarküteri varsa oradan da alabilirsin
Tamam canım sağol kendi sütüm olmazda dediğin gibi günlük süt yada Şarküteriden alabilirim.

Süper olur canım ya ..

Senin adına çok sevindim hem güvenilir hem tecrübeli süper olmuş.

oinone27 UHT sutlerle yoğurdu tutturamiyorlarmis sanırım cıvık bişey oluyormuş. Yine anonim kaynağı hatırlamıyorum
mertugce35 geçmiş olsun canım iki kere tırnak çektirdim biliyorum nasıl bişey diye ve şuanda tekrarlıyor maalesef. İnşallah şu iki üç günün hızlıca geçer.
shealemon dişi boyamayan sidefer. Öyle diyorlar

Geçmiş olsun, doğumdan sonra benimde ayak tırnaklarımda acıma var ilk kez yaşıyorum acaba doğum ve sonrasındaki aşırı ödem etkilemiş olabilirmi senin daha önce başına gelmiş miydi?

kolay gelsin canimmm
gecmis olsun canim, cok fena oluyor o ya, bir de yer ediyor, esimde de var.
Arabayi bilmiyorum, bime gidemedim, oglan hasta ya, birakacak kimse de yok zaten guvenebilecegim
canim sen diyet yapali 3 hafta oldu mu, doktorlar 3 haftada sonuc verir diyorlar. Milli pediatri kongresinden paylasimlar yapiyorlar, birkac gundur takip ediyorum. Ayrica anneye sut urunlerini tamamen biraktirmiyorlarmis, kendi sagligi icin.

çankaya canım. gönderüyorum tc sini şimdi sana

Adresi bana da atar mısın canım pişik kremi ve bez yollayabilirim bende. Kalıcı çözüm bulsak daha iyi olur aslında bizimkiler bir süre ihtiyacını görür. Belediyeye ve kaymakamlığa başvurmuş mu
attım canım aynen bir süre idare eder. basvurmus canım çıkmamış malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…