- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.201
ikisini de gönderdm canımCanım bana da iban ve adres bilgilerini verir misin
gönderdim canımBana da ibanı yollayabilir misin?
Allah razı olsun hepiniz iyiki varsınız gerçekten iyiki size gelmişimTeşekkür ederim canım
kadının ibanı gönderdm canımFarketmez benim için canım kendi ibanını da verebilirsin özelden yazarsan gönderiyim bugün. Bez mama arkadaşlar hallediyolar sağolsunlar. Madem iğne de alması lazım bende ufak bi miktar göndereyim.
attımBanada atar mısın canım iban.
Canım atak 1 ay sürüyor ya biz son 5-6 günündeyiz daha 3-4 gündür uyuyor diyebilirim nazar değcek diyede korkuyorum gerçi ne zaman uyuyor desem çok çekiyorum hiç uyumamaya başlıyor. Ama biz atağa erken giriyoruz belki 1 hafta erken girip 1 hafta erken çıkmışızdır. Bide ben artık yatmadan önce uykusunda mama veriyorum en azından bir süre uyuyayım diye yine de erken kalkarsa pışpışlıyorum uyutmak için emzirme vs yapmıyorum tok olduğuna eminsem belki onunda etkisi olmuştur.@mertugce35 gecmis olsun canim.
oinone27 ne kadar zamanda duzeldi gece uykunuz ?Benim bebe dun 6 saatte tam 9 kere kalkti .
Aaa sağol canım o zaman ben günlük süt deniyim önce.oinone27 UHT sutlerle yoğurdu tutturamiyorlarmis sanırım cıvık bişey oluyormuş. Yine anonim kaynağı hatırlamıyorum
@mertugce35 geçmiş olsun canım iki kere tırnak çektirdim biliyorum nasıl bişey diye ve şuanda tekrarlıyor maalesef. İnşallah şu iki üç günün hızlıca geçer.
@shealemon dişi boyamayan sidefer. Öyle diyorlar
gönderdm canm adresi sana da geç yazdm kusura bakmaZK_ASK bebeğin cinsiyeti ne canım? Bana da adresini ve kilosunu yazar mısın? Bende bez ihtiyacı varsa kıyafetde gönderebilirim.
gönderdm msjı. Allah hepinizden razı olsun sizin böyle güzel yardımda bulunacağınız varmış vesile olmakta sizlerle birlik olmakta çok güzelZK_ASK baa ozelden adresi atarmisin bezi direk ona yollayayim tesekkurler boyle birseye vesile oldugun icin
mamayı sen bilirsin canım valla. adresi attım sana da msjla. evet 5numara bez markası farketmez sen daha iyi bilirsinZK_ASK elimde bir kutu golden goat mama var olurmu ki eğer olur dersen adres yollarmısın özelden. Birde bez için marka farkedermi 5 numaraydı dimi internetten direkt yollayacağım onuda
15 gün olmuştu sanırım. Kafam o kadar dolu ki emin değilim. Bir fark yok diye bıraktım ama bugün aşırı kötü, eğer böyle olsa tekrar diyet yapıp denemem lazım.kolay gelsin canimmm
gecmis olsun canim, cok fena oluyor o ya, bir de yer ediyor, esimde de var.
Arabayi bilmiyorum, bime gidemedim, oglan hasta ya, birakacak kimse de yok zaten guvenebilecegim
canim sen diyet yapali 3 hafta oldu mu, doktorlar 3 haftada sonuc verir diyorlar. Milli pediatri kongresinden paylasimlar yapiyorlar, birkac gundur takip ediyorum. Ayrica anneye sut urunlerini tamamen biraktirmiyorlarmis, kendi sagligi icin.
burda çevremdeki insanlardan ümidimi kesip moral bozukluğuyla yazmıştım sizlere. açıkçası 'olur mu? bana güvenip yardımcı olurlar mı acaba?' diye çok geçirdim içimden ama ilk yazdığımda olduğu gibi bu benm üstüme bir yük oldu sanki yazmam lazımdı ve yazdım hepiniz melek gibi insanlarsınız hepimizin durumu güllük gülüstan değil biliyorum çünkü benmde aşağı kalır yanım yok, belkide kendi ihtiyacınızdan kısıp yardımda bulunmak istediniz bunu en iyi Allah görüyo ve biliyo. 3ken 5 oldu o kadın bir paket bez isterken biri mama biri ilaç biri para kıyafet derken resmen bir elin nesi var iki elin sesi var oldu bu iş. bu iyiliğinizin hakkı ödenmez beni yalnız bırakmadınız tek daldım ağaç oldum, tümsektim dağ oldum cidden. aşırı duygulandım ve ilk kez gözlerim size iban ve adres yazmaktan ağrıdı keske hep böyle hayırlı işlerde ağrısa gözlerim :) o bebeğin burda bir sürü iyilik meleği var bunu bilmek mükemmel. kendi hesaplarımda paylaştğm halde tek bir arkadasım dönüş yapmıştı oda parayı göndermedi :) umudum çok kırılmıştı insanlığa dair. ben bu yüzden hayatımda kimseyle görüşmek istemiyorum yalnızlığı seviyorum diyordum. HERKES BOŞ ama burası ve sizler çok başkasınız 'benim özel alanım' kimselere söyleyemediklerimizi söylediğimiz gibi bu konuda da ancak sizden yardım alabildim, boş dönmedim. Sayenizde kendimi güçlü hissettim, Hepinizden Allah razı olsun yardım eden edemeyen herkes iyiki varsınız.
iyiki varsın KK.
oinone27 kronik_unutkan basbelasiyim nevesta81 serenity16 S Svlycnts madamhd @Kizilcik123 hadess ladycry gulverenp Forse K koprulu Zuzushh demlicaykeyfi leyna ve tabiki @minaaaako :)
Böyle güzel birşeye vesile olmak gercekten cok guzel senin sayende hiç tanımadığımız birine iyilik yapıyoruz ne o bizi tanıyor ne biz onu alan el veren eli görmüyor en doğrusu da bu zaten tanıdığı biri yardım etse sürekli minnet duygusu ile karşı karşıya kalacaktı.ben sana teşekkür ederim senin yaptığını ben yapamazdimburda çevremdeki insanlardan ümidimi kesip moral bozukluğuyla yazmıştım sizlere. açıkçası 'olur mu? bana güvenip yardımcı olurlar mı acaba?' diye çok geçirdim içimden ama ilk yazdığımda olduğu gibi bu benm üstüme bir yük oldu sanki yazmam lazımdı ve yazdım hepiniz melek gibi insanlarsınız hepimizin durumu güllük gülüstan değil biliyorum çünkü benmde aşağı kalır yanım yok, belkide kendi ihtiyacınızdan kısıp yardımda bulunmak istediniz bunu en iyi Allah görüyo ve biliyo. 3ken 5 oldu o kadın bir paket bez isterken biri mama biri ilaç biri para kıyafet derken resmen bir elin nesi var iki elin sesi var oldu bu iş. bu iyiliğinizin hakkı ödenmez beni yalnız bırakmadınız tek daldım ağaç oldum, tümsektim dağ oldum cidden. aşırı duygulandım ve ilk kez gözlerim size iban ve adres yazmaktan ağrıdı keske hep böyle hayırlı işlerde ağrısa gözlerim :) o bebeğin burda bir sürü iyilik meleği var bunu bilmek mükemmel. kendi hesaplarımda paylaştğm halde tek bir arkadasım dönüş yapmıştı oda parayı göndermedi :) umudum çok kırılmıştı insanlığa dair. ben bu yüzden hayatımda kimseyle görüşmek istemiyorum yalnızlığı seviyorum diyordum. HERKES BOŞ ama burası ve sizler çok başkasınız 'benim özel alanım' kimselere söyleyemediklerimizi söylediğimiz gibi bu konuda da ancak sizden yardım alabildim, boş dönmedim. Sayenizde kendimi güçlü hissettim, Hepinizden Allah razı olsun yardım eden edemeyen herkes iyiki varsınız.
iyiki varsın KK.
oinone27 kronik_unutkan basbelasiyim nevesta81 serenity16 S Svlycnts madamhd @Kizilcik123 hadess ladycry gulverenp Forse K koprulu Zuzushh demlicaykeyfi leyna ve tabiki @minaaaako :)
Çok haklısın. Rabbim hastalara şifa versin hangi kulunun ne sıkıntısı varsa dindirsin. Morluk lösemi den dolayı mı olmuş nasıl anladı doktorlar canım belirti miymiş bu ?Rabbim kimseyi darda bırakmasın evladıyla sınamasın biz çok zor günler geçiriyoruz ailece 13 yaşındaki yiğenime hiçbir belirti yokken sadece bacağındaki geçmeyen morartı sebebiyle lösemi teşhisi konuldu daha 1 ay bile olmadı ilk günler biz bununla nasıl yaşarız diyorduk sanki herşey bitmiş gibiydi işte zaman herşeyin ilacı şimdi onun için neyi daha iyi yapabiliriz nasıl tedavisi en iyi şekilde olur ne yesin ne içsin gündem değişti insan olan herşeye alışıyor geçmiyor ama onunla yaşamayı öğreniyorsun mücadele ediyorsun demem o ki şu hayatta uğraştığımız bir çok şey öyle boş ki gelip geçici şeyler o yüzden kalp kazanmak birinin yüzünü güldürmek dua almak en büyük huzur Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin tüm hastalara şifa versin darda olanlara yardım etsin biz sadece emanetçiyiz ..
Evet canım vücutta sebebi bilinmeyen morluklar belirti biz o morluk için 3 kere farklı hastaneye götürdük film çekildi kas gevsetici kremler verildi baktık geçmiyor özel bir hastanede kan tetkikleri yapıldı öyle ortaya çıktı hemde hayati tehlikesi vardı ilk etapta çok yüksekti değerleriÇok haklısın. Rabbim hastalara şifa versin hangi kulunun ne sıkıntısı varsa dindirsin. Morluk lösemi den dolayı mı olmuş nasıl anladı doktorlar canım belirti miymiş bu ?
Ben aracı olup yazdım siz güzel dönüş yaptınız canım kimse yapmadı bunu, etrafımda insanım diye geçinenler kanka diyenler burnumun dibindekiler yapmadı. Tabiki mecbur değiller herkesin kendi insanlığı, en rahat yastık vicdandır Allah herkese vicdan rahatlığı versin.Böyle güzel birşeye vesile olmak gercekten cok guzel senin sayende hiç tanımadığımız birine iyilik yapıyoruz ne o bizi tanıyor ne biz onu alan el veren eli görmüyor en doğrusu da bu zaten tanıdığı biri yardım etse sürekli minnet duygusu ile karşı karşıya kalacaktı.ben sana teşekkür ederim senin yaptığını ben yapamazdim
Kıyamam şuan nasıl peki durumuEvet canım vücutta sebebi bilinmeyen morluklar belirti biz o morluk için 3 kere farklı hastaneye götürdük film çekildi kas gevsetici kremler verildi baktık geçmiyor özel bir hastanede kan tetkikleri yapıldı öyle ortaya çıktı hemde hayati tehlikesi vardı ilk etapta çok yüksekti değerleri
Rabbim kimseyi darda bırakmasın evladıyla sınamasın biz çok zor günler geçiriyoruz ailece 13 yaşındaki yiğenime hiçbir belirti yokken sadece bacağındaki geçmeyen morartı sebebiyle lösemi teşhisi konuldu daha 1 ay bile olmadı ilk günler biz bununla nasıl yaşarız diyorduk sanki herşey bitmiş gibiydi işte zaman herşeyin ilacı şimdi onun için neyi daha iyi yapabiliriz nasıl tedavisi en iyi şekilde olur ne yesin ne içsin gündem değişti insan olan herşeye alışıyor geçmiyor ama onunla yaşamayı öğreniyorsun mücadele ediyorsun demem o ki şu hayatta uğraştığımız bir çok şey öyle boş ki gelip geçici şeyler o yüzden kalp kazanmak birinin yüzünü güldürmek dua almak en büyük huzur Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin tüm hastalara şifa versin darda olanlara yardım etsin biz sadece emanetçiyiz ..
Rabbim şifasını versin tez zamanda canımRabbim kimseyi darda bırakmasın evladıyla sınamasın biz çok zor günler geçiriyoruz ailece 13 yaşındaki yiğenime hiçbir belirti yokken sadece bacağındaki geçmeyen morartı sebebiyle lösemi teşhisi konuldu daha 1 ay bile olmadı ilk günler biz bununla nasıl yaşarız diyorduk sanki herşey bitmiş gibiydi işte zaman herşeyin ilacı şimdi onun için neyi daha iyi yapabiliriz nasıl tedavisi en iyi şekilde olur ne yesin ne içsin gündem değişti insan olan herşeye alışıyor geçmiyor ama onunla yaşamayı öğreniyorsun mücadele ediyorsun demem o ki şu hayatta uğraştığımız bir çok şey öyle boş ki gelip geçici şeyler o yüzden kalp kazanmak birinin yüzünü güldürmek dua almak en büyük huzur Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin tüm hastalara şifa versin darda olanlara yardım etsin biz sadece emanetçiyiz ..
Bugun belki muhtac degiliz ama olmayacagimizin garantisi yok insaniz hele kucuk cocuk cok canimi yakti benimburda çevremdeki insanlardan ümidimi kesip moral bozukluğuyla yazmıştım sizlere. açıkçası 'olur mu? bana güvenip yardımcı olurlar mı acaba?' diye çok geçirdim içimden ama ilk yazdığımda olduğu gibi bu benm üstüme bir yük oldu sanki yazmam lazımdı ve yazdım hepiniz melek gibi insanlarsınız hepimizin durumu güllük gülüstan değil biliyorum çünkü benmde aşağı kalır yanım yok, belkide kendi ihtiyacınızdan kısıp yardımda bulunmak istediniz bunu en iyi Allah görüyo ve biliyo. 3ken 5 oldu o kadın bir paket bez isterken biri mama biri ilaç biri para kıyafet derken resmen bir elin nesi var iki elin sesi var oldu bu iş. bu iyiliğinizin hakkı ödenmez beni yalnız bırakmadınız tek daldım ağaç oldum, tümsektim dağ oldum cidden. aşırı duygulandım ve ilk kez gözlerim size iban ve adres yazmaktan ağrıdı keske hep böyle hayırlı işlerde ağrısa gözlerim :) o bebeğin burda bir sürü iyilik meleği var bunu bilmek mükemmel. kendi hesaplarımda paylaştğm halde tek bir arkadasım dönüş yapmıştı oda parayı göndermedi :) umudum çok kırılmıştı insanlığa dair. ben bu yüzden hayatımda kimseyle görüşmek istemiyorum yalnızlığı seviyorum diyordum. HERKES BOŞ ama burası ve sizler çok başkasınız 'benim özel alanım' kimselere söyleyemediklerimizi söylediğimiz gibi bu konuda da ancak sizden yardım alabildim, boş dönmedim. Sayenizde kendimi güçlü hissettim, Hepinizden Allah razı olsun yardım eden edemeyen herkes iyiki varsınız.
iyiki varsın KK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?