2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

doğumda oksijensiz kalan bebek mi?

Ne güzel anlatmışsın hissttiklerini :) kitap yazmayı hiç düşündün mü ? Bence düşünmelisin

Ayrıca ben sana teşekkür ederim canım sayende bir ışık bir umut olabildik ,bize vesile oldun sayende bir iyilik yapabildik Allah kabul etsin inşallah

Çok geçmiş olsum canım Rabbim acil şifalar versin , meleklerimizi Rabbim ailelerine bağışlasın..

İstemedi valla ben zorla konuşturdum bi sıkıntıyı söylüyo diğerini söylemeye utanıyo çekiniyo özür diliyo seninle aynı fikirdeyim oğluma bakıp bakıp iç çekmiştim bizimde öyle olmayacağımızın garantisi yok dedm kendi kendime. Zaten öyle düşününce insanın içi gidiyo. Bende koruduğuna inanıyorum bir hayır duası belayı kazayı def ediyo gerçekten eşimde Allahtan bu konularda benimle aynı görüşte nekadar sert erkekmiş gibi davransada sokakta gördüğümüz köpeklere bile yardım etmeye çalışır ona zaten KK dan bahsediyodum bu konudan sizlerden yine bahsettim dün gece bak hiç bi arkadasımız dönmedi şimdi kızlara bak dedim. Söylediği tek şey onlarda maddi anlamda aman aman rahatlık içinde değiller dimi dedi evet dedim zaten ne varsa böylesinde var diyor ki çok haklı. Allah hepinizden razı olsun

Yaa çok teşekkür ederimmm, bizim topiği kitaba döksek çok iyi olur aslında

Amin canım, ışığınız sönmesin hep aydınlatın inşallah♡

Ya zaten asıl zorda olanlar böyle muhtaç hale düşüyor ihtiyacı olmayanlar hergün sokakta cepleri şakır şakır ama hâlâ devam ediyorlar ..

Bez alacak arkadaşlar hangi marka alıyorsunuz? farklı farklı alırsak pişiği artar iyice bebeğin tek bir markada karar kılsak daha iyi olmaz mı

Evet canım aynen ben de bu 3. Oldu. Kaö gündür kaç doktora gittim artık göğüslerim dolmuyor yorgunluk stres ve acıdan. Aynen bitsin bşr an önce. Umarım seninki de daha beter olmaz ve geçer
et

Geçmiş olsun, doğumdan sonra benimde ayak tırnaklarımda acıma var ilk kez yaşıyorum acaba doğum ve sonrasındaki aşırı ödem etkilemiş olabilirmi senin daha önce başına gelmiş miydi?
Aynen canım gelmişti bu 3. Oldu. Ama haklı olabilirsin doğumun da etkisi var bence. Benim normalde hrp sol ayağımın tırnağı olurdu bu sefer ilk kez sağ oldu. Umarım sen de yaşamazsın çok kötğ bişey

Teşekkür ederim canım evet tekrarlama olayı da var maalesef.. Ben de bizimkilere söylemiştim bi bakın diye bebek arabasına hemen gidip almışlar. Umarım kullanışlı birşeydir ya. Senin oğlan nasıl oldu canım?

Kolaylıklar diliyorum cnm ben de dün misafir agırladım bir taraftan mızmızlıkş uğraştım, bugun de yorucuydu eşim hala gelmedi aynı şekilde e pizza ile geçiştirdim
Teşekkür ederim. Bu saat oldu daha uyuyamadım, oğlan saat başı uyanıp durdu. İnşallah gece uykusu güzel olur. Neden bu kadar mızmızlar anlamıyorum. Ataksa nasıl geçmeyen bir atak bu hala onu da anlamadım. Uyku düzeni -0-

Bez alacak arkadaşlar hangi marka alıyorsunuz? farklı farklı alırsak pişiği artar iyice bebeğin tek bir markada karar kılsak daha iyi olmaz mı

Aynen benzer olarak bundan bahsediyordum ben de.

ZK_ASK
Zehracım planlama şart oldu bez konusu, ilaç kim alacak giysi kim gönderecek. Yığılma olmasın para isteyen göndersin ona bişi diyemem.

Yardım yapacakları Komple yaptığın etiketi alıntılayıp tekrar sorar mısın? , kim ne gönderebileceğini yazsın bence . ayrıca senin mesajları takip ederiz. Orada sana yazarlar sen de liste oluşturursun. Şu kişi şu yardım diye Biraz yorulacaksın ama.... Benim misafirim gelmese uğraşırdım ama inan şu an uykusuzluktan yazıyorum. Hani kadıncağıza birden bin tane 5 no bez gitmesin. ZK_ASK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…