- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.221
doğumda oksijensiz kalan bebek mi?Ah kuzum kıyamam.. Allahım şifasını versin tez zamanda inşallah..
Benimde kuzenimin bebeği hastanede yatıyor. Bilirim, ben oğluma mevlüt bile yapmadım. O kuzum orda yatarken nasıl yapardımki.. hepimizin içi yanıyor.. inşallah yeğeninin iyileştiği haberinide yazarsın en kısa zamanda
burda çevremdeki insanlardan ümidimi kesip moral bozukluğuyla yazmıştım sizlere. açıkçası 'olur mu? bana güvenip yardımcı olurlar mı acaba?' diye çok geçirdim içimden ama ilk yazdığımda olduğu gibi bu benm üstüme bir yük oldu sanki yazmam lazımdı ve yazdım hepiniz melek gibi insanlarsınız hepimizin durumu güllük gülüstan değil biliyorum çünkü benmde aşağı kalır yanım yok, belkide kendi ihtiyacınızdan kısıp yardımda bulunmak istediniz bunu en iyi Allah görüyo ve biliyo. 3ken 5 oldu o kadın bir paket bez isterken biri mama biri ilaç biri para kıyafet derken resmen bir elin nesi var iki elin sesi var oldu bu iş. bu iyiliğinizin hakkı ödenmez beni yalnız bırakmadınız tek daldım ağaç oldum, tümsektim dağ oldum cidden. aşırı duygulandım ve ilk kez gözlerim size iban ve adres yazmaktan ağrıdı keske hep böyle hayırlı işlerde ağrısa gözlerim :) o bebeğin burda bir sürü iyilik meleği var bunu bilmek mükemmel. kendi hesaplarımda paylaştğm halde tek bir arkadasım dönüş yapmıştı oda parayı göndermedi :) umudum çok kırılmıştı insanlığa dair. ben bu yüzden hayatımda kimseyle görüşmek istemiyorum yalnızlığı seviyorum diyordum. HERKES BOŞ ama burası ve sizler çok başkasınız 'benim özel alanım' kimselere söyleyemediklerimizi söylediğimiz gibi bu konuda da ancak sizden yardım alabildim, boş dönmedim. Sayenizde kendimi güçlü hissettim, Hepinizden Allah razı olsun yardım eden edemeyen herkes iyiki varsınız.
iyiki varsın KK.
@oinone27kronik_unutkan @basbelasiyim @nevesta81 @serenity16 @Svlycnts @madamhd NasilYarDiyeyim @hadess @ladycry @gulverenp Forse K koprulu @Zuzushh @demlicaykeyfi @leyna ve tabiki Minaako :)
Rabbim kimseyi darda bırakmasın evladıyla sınamasın biz çok zor günler geçiriyoruz ailece 13 yaşındaki yiğenime hiçbir belirti yokken sadece bacağındaki geçmeyen morartı sebebiyle lösemi teşhisi konuldu daha 1 ay bile olmadı ilk günler biz bununla nasıl yaşarız diyorduk sanki herşey bitmiş gibiydi işte zaman herşeyin ilacı şimdi onun için neyi daha iyi yapabiliriz nasıl tedavisi en iyi şekilde olur ne yesin ne içsin gündem değişti insan olan herşeye alışıyor geçmiyor ama onunla yaşamayı öğreniyorsun mücadele ediyorsun demem o ki şu hayatta uğraştığımız bir çok şey öyle boş ki gelip geçici şeyler o yüzden kalp kazanmak birinin yüzünü güldürmek dua almak en büyük huzur Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin tüm hastalara şifa versin darda olanlara yardım etsin biz sadece emanetçiyiz ..
İstemedi valla ben zorla konuşturdum bi sıkıntıyı söylüyo diğerini söylemeye utanıyo çekiniyo özür diliyo seninle aynı fikirdeyim oğluma bakıp bakıp iç çekmiştim bizimde öyle olmayacağımızın garantisi yok dedm kendi kendime. Zaten öyle düşününce insanın içi gidiyo. Bende koruduğuna inanıyorum bir hayır duası belayı kazayı def ediyo gerçekten eşimde Allahtan bu konularda benimle aynı görüşte nekadar sert erkekmiş gibi davransada sokakta gördüğümüz köpeklere bile yardım etmeye çalışır ona zaten KK dan bahsediyodum bu konudan sizlerden yine bahsettim dün gece bak hiç bi arkadasımız dönmedi şimdi kızlara bak dedim. Söylediği tek şey onlarda maddi anlamda aman aman rahatlık içinde değiller dimi dedi evet dedim zaten ne varsa böylesinde var diyor ki çok haklı. Allah hepinizden razı olsunBugun belki muhtac degiliz ama olmayacagimizin garantisi yok insaniz hele kucuk cocuk cok canimi yakti benimArada insan oldugumuzu hatirlatti belkide benim Annem zengin fakir kapiya kim gelse birseyler verirdi oysa bizde zor gecinirdik hic birsey olmazsa sogan verirdi bulgur verirdi onlarin bizi koruduguna inanirdi simdi bende bu tur seylerin bizi koruduguna inaniyorum hala iyi insanlar var dunyada yoksa coktan dururdu Allah iylik yapmayi nasip etsin diyelim Rabbim kimseyide kimseye muhtac etmesin eminim o kadinda zorda olmasa istemezdi
Yaa çok teşekkür ederimmm, bizim topiği kitaba döksek çok iyi olur aslındaNe güzel anlatmışsın hissttiklerini :) kitap yazmayı hiç düşündün mü ? Bence düşünmelisin
Ayrıca ben sana teşekkür ederim canım sayende bir ışık bir umut olabildik ,bize vesile oldun sayende bir iyilik yapabildik Allah kabul etsin inşallah
Bugun belki muhtac degiliz ama olmayacagimizin garantisi yok insaniz hele kucuk cocuk cok canimi yakti benimArada insan oldugumuzu hatirlatti belkide benim Annem zengin fakir kapiya kim gelse birseyler verirdi oysa bizde zor gecinirdik hic birsey olmazsa sogan verirdi bulgur verirdi onlarin bizi koruduguna inanirdi simdi bende bu tur seylerin bizi koruduguna inaniyorum hala iyi insanlar var dunyada yoksa coktan dururdu Allah iylik yapmayi nasip etsin diyelim Rabbim kimseyide kimseye muhtac etmesin eminim o kadinda zorda olmasa istemezdi
Bez alacak arkadaşlar hangi marka alıyorsunuz? farklı farklı alırsak pişiği artar iyice bebeğin tek bir markada karar kılsak daha iyi olmaz mıburda çevremdeki insanlardan ümidimi kesip moral bozukluğuyla yazmıştım sizlere. açıkçası 'olur mu? bana güvenip yardımcı olurlar mı acaba?' diye çok geçirdim içimden ama ilk yazdığımda olduğu gibi bu benm üstüme bir yük oldu sanki yazmam lazımdı ve yazdım hepiniz melek gibi insanlarsınız hepimizin durumu güllük gülüstan değil biliyorum çünkü benmde aşağı kalır yanım yok, belkide kendi ihtiyacınızdan kısıp yardımda bulunmak istediniz bunu en iyi Allah görüyo ve biliyo. 3ken 5 oldu o kadın bir paket bez isterken biri mama biri ilaç biri para kıyafet derken resmen bir elin nesi var iki elin sesi var oldu bu iş. bu iyiliğinizin hakkı ödenmez beni yalnız bırakmadınız tek daldım ağaç oldum, tümsektim dağ oldum cidden. aşırı duygulandım ve ilk kez gözlerim size iban ve adres yazmaktan ağrıdı keske hep böyle hayırlı işlerde ağrısa gözlerim :) o bebeğin burda bir sürü iyilik meleği var bunu bilmek mükemmel. kendi hesaplarımda paylaştğm halde tek bir arkadasım dönüş yapmıştı oda parayı göndermedi :) umudum çok kırılmıştı insanlığa dair. ben bu yüzden hayatımda kimseyle görüşmek istemiyorum yalnızlığı seviyorum diyordum. HERKES BOŞ ama burası ve sizler çok başkasınız 'benim özel alanım' kimselere söyleyemediklerimizi söylediğimiz gibi bu konuda da ancak sizden yardım alabildim, boş dönmedim. Sayenizde kendimi güçlü hissettim, Hepinizden Allah razı olsun yardım eden edemeyen herkes iyiki varsınız.
iyiki varsın KK.
@oinone27kronik_unutkan @basbelasiyim @nevesta81 @serenity16 @Svlycnts @madamhd NasilYarDiyeyim @hadess @ladycry @gulverenp Forse K koprulu @Zuzushh @demlicaykeyfi @leyna ve tabiki Minaako :)
et@oinone27 UHT sutlerle yoğurdu tutturamiyorlarmis sanırım cıvık bişey oluyormuş. Yine anonim kaynağı hatırlamıyorum
mertugce35 geçmiş olsun canım iki kere tırnak çektirdim biliyorum nasıl bişey diye ve şuanda tekrarlıyor maalesef. İnşallah şu iki üç günün hızlıca geçer.
@shealemon dişi boyamayan sidefer. Öyle diyorlar
Aynen canım gelmişti bu 3. Oldu. Ama haklı olabilirsin doğumun da etkisi var bence. Benim normalde hrp sol ayağımın tırnağı olurdu bu sefer ilk kez sağ oldu. Umarım sen de yaşamazsın çok kötğ bişeyGeçmiş olsun, doğumdan sonra benimde ayak tırnaklarımda acıma var ilk kez yaşıyorum acaba doğum ve sonrasındaki aşırı ödem etkilemiş olabilirmi senin daha önce başına gelmiş miydi?
Teşekkür ederim canım evet tekrarlama olayı da var maalesef.. Ben de bizimkilere söylemiştim bi bakın diye bebek arabasına hemen gidip almışlar. Umarım kullanışlı birşeydir ya. Senin oğlan nasıl oldu canım?kolay gelsin canimmm
gecmis olsun canim, cok fena oluyor o ya, bir de yer ediyor, esimde de var.
Arabayi bilmiyorum, bime gidemedim, oglan hasta ya, birakacak kimse de yok zaten guvenebilecegim
canim sen diyet yapali 3 hafta oldu mu, doktorlar 3 haftada sonuc verir diyorlar. Milli pediatri kongresinden paylasimlar yapiyorlar, birkac gundur takip ediyorum. Ayrica anneye sut urunlerini tamamen biraktirmiyorlarmis, kendi sagligi icin.
Aynen toplaşıp konuşmak lazm bunuBez alacak arkadaşlar hangi marka alıyorsunuz? farklı farklı alırsak pişiği artar iyice bebeğin tek bir markada karar kılsak daha iyi olmaz mı
E ben bugün gönderecektim cabuk konuşunAynen toplaşıp konuşmak lazm bunu
Teşekkür ederim. Bu saat oldu daha uyuyamadım, oğlan saat başı uyanıp durdu. İnşallah gece uykusu güzel olur. Neden bu kadar mızmızlar anlamıyorum. Ataksa nasıl geçmeyen bir atak bu hala onu da anlamadım. Uyku düzeni -0-Kolaylıklar diliyorum cnm ben de dün misafir agırladım bir taraftan mızmızlıkş uğraştım, bugun de yorucuydu eşim hala gelmedi aynı şekilde e pizza ile geçiştirdim
Bez alacak arkadaşlar hangi marka alıyorsunuz? farklı farklı alırsak pişiği artar iyice bebeğin tek bir markada karar kılsak daha iyi olmaz mı
Valla rahatladım artık hamiş olursakta kısmet. Bütün doğum dr ları en güvenli yöntem diyor, darısı başına :)Anladım canım çok sağol gayet aydınlatıcı oldu. :) taktırdın rahatladın oh ne güzel darısı başıma artık :)
doğumda oksijensiz kalan bebek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?