2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah sende en kısa zamanda güzel haberler alırsın canım üzüldüm bilmiyordum hiç ..

Aynen benzer olarak bundan bahsediyordum ben de.

@Zehra ungrms
Zehracım planlama şart oldu bez konusu, ilaç kim alacak giysi kim gönderecek. Yığılma olmasın para isteyen göndersin ona bişi diyemem.

Ben fotoğrafta molfix kutusu görmüştüm daha önce onu kullanmışlar galiba hem ekonomikte o gönderilebilir .

canim benim sen sag ol asıl. Ben de cevremdekilere soyleyecegim bakalim.

Allah acil şifalar versin canim, iki bebege de leyna tum evlatlara da. Cok zor bir imtihan, ailelerine de Allah guc kuvvet dirayet versin

canim ilginc bir sekilde burnu tikali, serum fizyolojik, aspirator çeke çeke.bir hal oldum açilmiyor 1 saattir. Onun da benim de uykumuz kacti. Ememiyor burun tikali, uyumadim memeler bos.
Ustune ben de gribim

Uyumuyor uyumuyor uyumuyor uykusunu açmak için sürekli gözlerini ovuşturuyor. 2,5 saattir uğraşıyorum.
Zaten ne zaman uyumaya başladı, düzeldi desem uyumuyor al sana uyku der gibi.

Uyumuyor uyumuyor uyumuyor uykusunu açmak için sürekli gözlerini ovuşturuyor. 2,5 saattir uğraşıyorum.
Zaten ne zaman uyumaya başladı, düzeldi desem uyumuyor al sana uyku der gibi.
12 de uyumuştu ama bana ne olduysa uyuyamadım 3 te dalabildim. Kızım da uyandı haliyle kendime çok kızgınım. Akşamları çay içmeyeceğim artık

Bu sabah 5.45 te uyandık zorla 6.30 a kadar uyuttum birini, sonra kalktık simdi uykuları geldi ama biri ses çıkarıyor diğerini uyutmuyor. Yalnızlık zor cidden insanın gücünü alıyor. Yalniz olduğum zaman emziremiyorum diğeri bağırıyor ikizini kıskanmaya başladılar. Yani sabaha biraz enerjim düşük başladım, birazdan toparlarım herhalde
Bugün annem gelecek ama bakalım kaçta gelir karşıda oturuyorlar bana uzak.

Bak sen şunlara kıslanmalara mı başlamışlar neyse cnm annen gelene kadar bol sabır çek sonra biraz dinlenmeye koyul anlayabiliyorum çok zor

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar alıntılayamadım mesajlarınızı kusura bakmayın

@Zehra ungrms geçen sene gelirlerinden dolayı başvuruları iptal olmuş bu yıl yeni kayıt açılmamış evde 3. Kişi olsaydı ablam kaydı hemen açacaktı ama hem iki kişi görünüyor hem bebek yok yeni kayıt açtıramıyorum o yüzden

Ne kadar zor kuzum ya eşin yardım etmiyormu ?

Aslında bebek ilaç falanda kullanıyormuş acaba o adrestemi görünmüyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…