2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eski eşiyle iddet süresi dolmadan yeni evlilik yaptığı ay hamile kaldığı için çocuk eski eşin üzerine kayıtlı canım söylediklerini ilettim ben o yüzden mi yardım alamıyorum diyor bilmiyomuş bunu bebek kayıtlı görünmediği için DNA testi yaptıracaklar zaten bebek şuanki eşimden diyor, iddetin 10aylık süresinin 9ayını baba evinde geçirip tam 10ayı doldurmadan 9.ayında yeni evlilik yaptığı için durum böyle oldu başvurduğu yerlerden bu yüzden yardım alamamış galiba , evde 3kişi yaşıyorlar eşi çocuğu kendisi ama bebek eski eşin üzerine kayıtlı. Numarasını verebilirim istersen daha detaylı konuşabilitsiniz

Ne karışık işler ya başına gelen biliyor işte

Canim esi calismiyormu peki

Bebeğinde alerjisi olanlar vardı burada, süt ürünleri ve yumurta olanlar sanırım. Test ile mi deneme yanılma ile mi öğrendiniz? kronik_unutkan
En başta deneme yoluyla öğrendik. Kusması artmaya devam edince diyeti genisletmelimiyiz anlamak için gaita testi yapıldı. Testlede doğrulandı

Uzaktan davulun sesi hoş geliyorda diyebilirsin ama belki faydası olur :)

Eklentiler

• Screenshot_20181117-120112.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 65
En başta deneme yoluyla öğrendik. Kusması artmaya devam edince diyeti genisletmelimiyiz anlamak için gaita testi yapıldı. Testlede doğrulandı
O testte alerji varsa belli oluyor mu? Biz sadece laktoz intoleransı belli oluyor diye biliyoruz doktordan dolayı. Nasıl bir test, söylersen ben kendim gider yaptırırım.

O testte alerji varsa belli oluyor mu? Biz sadece laktoz intoleransı belli oluyor diye biliyoruz doktordan dolayı. Nasıl bir test, söylersen ben kendim gider yaptırırım.
Calprotectin bakıldı değeri sınırlar arasında çıktı. Alerjisi var ama diyet işe yarıyor fazlasına gerek yok dedi doktor. Neye alerjisi olduğu yine deneme yanılma yoluyla bulunuyor ama genel olarak alerjisi varsa değer yüksek çıktığı için uygun diyete başlanıyor. Haziran annelerinde bir arkadaşın bebeğinin değeri 66 mesela onun diyetinde yumurta kuruyemiste yok

Teşekkür ederim gerçekten, kandan bakılıyor sadece sanıyordum ve kan aldırmaya cesaret edemiyordum. Çok çok çok teşekkür ederim

Resmi olarak öyle bi zorunluluk mu var ya Allah Allah ilk defa duydum

Resmi olarak öyle bi zorunluluk mu var ya Allah Allah ilk defa duydum
Evet canim tam da boyle durumlar icin. Bir kadinin bosanip hemen tekrar evlendigini dusun. Ve 1 ay sonra anladi ki hamile. Baba iki erkek de olabilir. Boyle durumlar yasanmasin diye bosandiktan 10 ay sonra tekrar evlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…