2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şuna birde ben bakim youtube da mı?

Bu eski yöntemlere yeni isim takmışlar :) bu bildiğin bırak kendi yesin yöntemi yahu :) dediğin gibi ortalık fena dağılır , dışardada yapmak ister zor iş ama arada büyük bir sofra bezi serip yaptırılabilir..

Yaa ben ellerinden tutup dengeyi saglayarak desteksiz oturtuyorum bazen sakincasi var mi acep zaten destekli bayadir oturuyor oyle etrafi izlemeyi seviyor sanirim yatirinca kiziyor cunku. Mama sandalyesinde takilmayi fln da seviyor.
Bizim doktor omurgası için hiçbir zararı yok demişti. Tek zarar düşme riski rahat ol o yüzden

Her halükarda 1 yıl formül süt almalı zaten ama kaşıkla vereceksen mama miktarı daha az olabilir. 6. Ayda başlarsan 8. Aya kadar bir çok tadım yapmış oluyorsun tadım yaptığın sebzelerden yiyecek hazırlayabilirsin mesela yanlış hatırlamıyorsam 8-9 aya kadar tadımlar bitiyordu

Kollu Önlük ve sandalye altı poşet iş görür bence canım :) istersen mama sandalyeleri içim tek kullanımlık örtüler de var

Demir in dişleri boyadığını biliyorum canım ben verildikten sonra dişlerin silinmesini tavsiye etmişti bir doktor instsgramda. Şu an diş olmadığından şanslıyız şimdilik

Aynen öyle. Sana şöyle bir örnek vereyim kardeşim ve teyzemin kızı yaşıt. Teyzem aman üzeri kirlenecek etraf batacak diye hep kendi yedirirdi annem de kardeşimi sofraya bizle oturtur eline ufak ufal verirdi. Üstü başı batardı. Ama ilerleyen zamanlarda kardeşim kendi yemek yiyebiliyorken teyzeminki hep ağzına verilsin isterdi. Şu an 18 yaşındalar ve teyzemin çorbasına ekmek doğradığını bilirim. Okul döneminde falan tek yiyemez teyzem yedirirdi. Dediğin gibi arada bile olsa yapmak lazım bence. Hem özgüven gelişimi hem motor gelişimi hem de sorumluluk bilinci açısından yapılmalı diye düşünüyorum ben.

19. Haftadan selamlar

Beni günlerden beri haşat edenin adı 19.haftamı yani! Bizdende selamlar o zaman.

Iki bebe bir k.v. ye göre hiç değil canım ben zaten uğraşamam da işe gidince tamamen yalan olur hiç spora gerek yok o yüzden ben blw ye heveslenmedim.

14.atak neymiş böyle bıraksam benle geceye kadar oturacak ya uyumayı hiç istemiyo yatağına koyduğmda mıymıymıy beynim sulandı hiç susmuyo şükür şimdi mayıştı gitti ama uykuya iyice dalana kadar 10dakkada bir uyanacak yine. Bende hasta olmuşum boğazım fena yanıyo çok bitkin hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…