2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki doğduğundan beri bizimle geceye kadar duruyor. Ayağımda sallayayım dedim isyanlarda su an

bez alacaklar hangi marka düşündüklerini yazsın.
ben mama almayı düşünüyorum bebelac gold diye düşündüm başka mama alacak olan var mıydı

Canım etlik osmalı işmerkezindeki yardım birimine tekrar başvursunlar şimdi aracılı zor olur bu işler ayrıntılı bilgiyi oraya verir inşallah hayatı bir düzene girer zordur böyle Allah yardımcıları olsun

@demliçaykeyfi senin de bebeğin çok kusuyordy demi canım her emmeden sonra kuduyır mu bir de kaç aylık ve ne kadar süre emiyor
4 ay bitecek canim, hemen emdikten sonra sart degil, zaman gecse de tepinince sindirmis olduklarini da kusuyor =) ya da elini parmaklarini agzina sokup her zaman kusabilir ac tok fark etmiyor ona
gecmis olsun canim
ay çok sinirim bozuldu yoğurdum mayalanmamış

Ben de beceremedim
kizlar hemen dokmeyin, oda sicakliginda 1 gece bekletin, sabaha tutabilir, ben oyle yapmistim tutmadiginda, ise yaramisti

Annem bizi de öyle büyüttü zaten , teyzen çok abartmış ben şimdiden kızıma herşeyi dokunduruyorum keşfetmesine izin veriyorum , kocaman çocuğa hâlâ yemek yerken müdahale etmek nedir ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…