2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2 litre sütle yapmıştım sıcaklığını ölçerek yaptım aslında ama, sıcak su yöntemini deneyeyim o zaman

Erkenmi açtınız acaba kızlar ? Ben kendimize mayalarken geceden mayalayıp sabah açıyorum ve açtığımda hafif üstünde su oluyor buzdolabında 1 gün bekleyince kendine geliyor .

ay çok sinirim bozuldu yoğurdum mayalanmamış

kaç litre sütün gitti ? ben internette bi tarif buldum o sütü tekrar mayalamaya çalışıyorum şimdi.

Bende çocuk için iki tane küçük cam kapta mayaladım tuttu bakalım inşallah tadı güzeldir. Hep mayalıyorum aslında ama tadı her zaman aynı ayarda olmuyor.
Tutmadığı zaman bende fırını ısıtıp koyuyorum canım.

Erkenmi açtınız acaba kızlar ? Ben kendimize mayalarken geceden mayalayıp sabah açıyorum ve açtığımda hafif üstünde su oluyor buzdolabında 1 gün bekleyince kendine geliyor .
Beş saat bekletmek yetmiyor mu, daha önceden de bir tutturuyordum bir tutturamıyordum :)

Sen makine ile yapmıyor musun? Makinede demi tutmayabiliyor?
Ben bu seferlik başardım baya katı olmuş dolaba kaldırdım ama hem mayayı hem yoğurdu mayalarken havluya sarıp kalorifer peteğinin üzerinde mayaladım.
Evet ona sasirdim. Sanırım sütü biraz sıcak koydum ilk başta.

Gunaydin kizlar.
Bebek hasta ben hasta. Ne yapsam acilmiyor burnu kafayi yedim artik, net. Serum fizyo, otri bebe, sogani bolup yatagin basucuna koymak, dus aldirmak... Olmuyor, burnu acilmiyor, agliyor, uyumuyor.

Esim olacak adamla zaten bozuguz. Bu sartlar altinda bile kendi keyfini dusunebilmeyi basariyor, hatta benden bile beklentiye girebiliyor tebrik ederim. Yilin bencili

Bogazim agriyor, 3 saatlik uykuyla duruyorum. geceden beri tam ben dalarken bebe uyaniyor.

Neden ben bu kadar yalniz ve desteksizim bu hayatta, niye kimse beni anlamiyor? Bunalmaya bile hakkim yok, hemen sukret sukret derler. Sukretme kelimesinden sogudum artik

Kızlar 19.haftadayız. Güya atak yakında bitecek görünüyor. Ama 1haftadır bizim uyku düzeni mahvoldu. !! Gece 10dan sabah 7ye kadar 7-8kere kalkıyor oğlum ve sürekli inleme ıkınma halinde. Sonra da ağlıyor. Emerken uyuyor yatağa alıyorum pat uyanıyor. Emerken uyuduğu uyku oldu sadece yatakta doğru dürüst uyumuyor resmen. Bayılcam artık uykusuzluktan.?? Dişler çok kaşınıyor ama çıkan yok daha o mu huzursuz ediyor yoksa atak mı anlamadım.??19.hafta sonuna doğru bitiyor görünüyor atak??
Forse senin de bebiş de uyku sorunu olmuş kaç haftalıksınız siz? Gece uykuları ne durumda??

D dehaaa ve kronik_unutkan sizin bebişlerin dişi çıkmıştı sanırım uyku sorunu oldu mu?uykusunda inleme ıkınma vs??diş etleri baya sivrilmiş sürekli kaşıyor.

Aynı durumdayız canım bizimkilerde böyle sabaha kadar nöbet tutuyorum sırayla uyanıp emiyorlar eğer emzirmezsem uyumuyorlar. Ben atak olduğunu düşünmek istiyorum.

Aynı durumdayız canım bizimkilerde böyle sabaha kadar nöbet tutuyorum sırayla uyanıp emiyorlar eğer emzirmezsem uyumuyorlar. Ben atak olduğunu düşünmek istiyorum.

İnş öyledir canım ya. Gerçekten sabır kalmıyor insanda. Birazcık emip uyuyor sonra 5dk geçiyor kalkıyor geri. Daha yastığımı düzeltip yatamadan ?!! Gündüz de yarımşar saat uyuyor. Nasıl uykusunu alıyor anlamıyorum ya. Seninkiler de uyanınca huzursuzluk yapıyor mu?ıkınma inleme ağlama gibi? Sende 2tane bi de Allah yardımcın olsun canım ben bir taneyle zor uğraşıyorum

Pasam 5 buçukta kalktı. Hala uyanik .Gece tam 7 kere uyandı. Sabah babasina verdim biraz uyuyayim dedim yok uyuyamadim.Benimki gitti pazar diye zorla uyumaya calisti ve uyudu .
Ben de oglumu pusete koyup kahvalti yaptim.Yeni kıyafetlerin etiketini kesip makineye attim .
Hedefim oğlumu uyutup çamaşırları asmak .Benimki uyaninca da evi supurtmek
Sonra da gezmeye
Az önce zeminini hazırladım .Bak cok isimiz var uyaninca dedim.Daha gecen hafta temizlik yaptik bana ne diyor Bk mu götürsün her gun temizlenmeli bu evde bebek var dedim .

Günaydınlarr paşayı uyuttuğuma göre bende uyuyabilirim artık. Yanımdan ayırıp beşiğe koydum dün gece zor oldu biraz zaten çok uyanıyordu 2 kat arttı umarım alışır. Birde annanemize uyku arkadaşı ördürmüştüm amigurimiden snoopy onunla oynamaktan uyumuyor

geçmiş olsun canım ikinizede. Deniz suyu denedin mi bizimkide açılmıyordu en son onu denedim açıldı hergün kullanıyorum rahatlıyor

En başından bu yana problem bizim için uyku diş yada atak benim için normal zamanlar gibiydi

Bizde ağlama inleme birinde var sürekli kucak istiyor her uyanmasına emip geri uyuyor ama diğeri daha zor her uyandığında sessizce beşikte dönüp duruyor çıkardığı sesler aglama gibi olmadığından telsiz algılamıyor ben tesadüfen hışırtıya uyanıp gidiyorum ve gülücükler saçıyor sanki sabah olmuş gibi sonunda da sallanarak uyuyor ben bu gece kac kere bunlarla uğraştım bilmiyorum. Simdide ben uykuya dalamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…