- 4 Şubat 2015
- 600
- 1.035
- 63
- 45
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.361
Canm benm hep sorunluydu sorunluuu uyku olayi distenmi gazdan mı neyden hic bir zaman anlayamadmKızlar 19.haftadayız. Güya atak yakında bitecek görünüyor. Ama 1haftadır bizim uyku düzeni mahvoldu. !! Gece 10dan sabah 7ye kadar 7-8kere kalkıyor oğlum ve sürekli inleme ıkınma halinde. Sonra da ağlıyor. Emerken uyuyor yatağa alıyorum pat uyanıyor. Emerken uyuduğu uyku oldu sadece yatakta doğru dürüst uyumuyor resmen. Bayılcam artık uykusuzluktan.?? Dişler çok kaşınıyor ama çıkan yok daha o mu huzursuz ediyor yoksa atak mı anlamadım.??19.hafta sonuna doğru bitiyor görünüyor atak??
@Forse senin de bebiş de uyku sorunu olmuş kaç haftalıksınız siz? Gece uykuları ne durumda??
D dehaaa ve @kronik_unutkan sizin bebişlerin dişi çıkmıştı sanırım uyku sorunu oldu mu?uykusunda inleme ıkınma vs??diş etleri baya sivrilmiş sürekli kaşıyor.
sag ol canim, evde kendimize kullandigimizdan var aslinda denemedim serum fizyolojik kullandigim icin. Onu da denerimgeçmiş olsun canım ikinizede. Deniz suyu denedin mi bizimkide açılmıyordu en son onu denedim açıldı hergün kullanıyorum rahatlıyor
aşinin fiyati 210 tl canim, normal fiyat. Asiyi kusmasi problem degil dedi dr, benim oglum da cok kustugu icin sormustum.Herkese merhaba.. Oğlumun 4. ay aşılarını yaptırdık. Muayenesini oldu. Bir sorun yok şükür. Rota aşısı için 210 tl ödedim. Bu normal mi bilemedim. 3 dakika sonra azıcık kustu zaten. ona da moralim bozuldu. İlk gece çok az ateşi çıktı hemen calpol verdim. Bütün gece huzursuz uyudu ama şimdi iyi. Çocuk 48 saat içerisinde Türkiye'ye gitti aşı oldu ve Cezayir'e geri döndü. Bu arada gerçekten buzzz gibiydi Ankara.. Burası 26-27 derece. Çocuğum ilk defa bu kadar soğukla yüz yüze geldi. Allah dışarıda yaşamak zorunda olanlara yardım etsin. Neyse ki hasta etmeden dönebildim. Hepinizi öpüyorummm.
Evet ona sasirdim. Sanırım sütü biraz sıcak koydum ilk başta.
Gunaydin kizlar.
Bebek hasta ben hasta. Ne yapsam acilmiyor burnu kafayi yedim artik, net. Serum fizyo, otri bebe, sogani bolup yatagin basucuna koymak, dus aldirmak... Olmuyor, burnu acilmiyor, agliyor, uyumuyor.
Esim olacak adamla zaten bozuguz. Bu sartlar altinda bile kendi keyfini dusunebilmeyi basariyor, hatta benden bile beklentiye girebiliyor tebrik ederim. Yilin bencili
Bogazim agriyor, 3 saatlik uykuyla duruyorum. geceden beri tam ben dalarken bebe uyaniyor.
Neden ben bu kadar yalniz ve desteksizim bu hayatta, niye kimse beni anlamiyor? Bunalmaya bile hakkim yok, hemen sukret sukret derler. Sukretme kelimesinden sogudum artik
Bi olcutte benden olsun parmağını ısıracak:)).Canım süt küçük parmağının dayananildiği ama yanmadığı sıcaklıkta olacaknasıl ölçüt ama ..
Bi olcutte benden olsun parmağını ısıracak:)).NasilYarDiyeyim canm sen sidefer kan ilacini gunde kac damla veriosun. bideDoktormu bu markayi onerdi
Evet doktor önerdi. Kilo başına 1 damla. 7 kilo 7 damlaBi olcutte benden olsun parmağını ısıracak:)).NasilYarDiyeyim canm sen sidefer kan ilacini gunde kac damla veriosun. bideDoktormu bu markayi onerdi
Gunaydin kizlar.
Bebek hasta ben hasta. Ne yapsam acilmiyor burnu kafayi yedim artik, net. Serum fizyo, otri bebe, sogani bolup yatagin basucuna koymak, dus aldirmak... Olmuyor, burnu acilmiyor, agliyor, uyumuyor.
Esim olacak adamla zaten bozuguz. Bu sartlar altinda bile kendi keyfini dusunebilmeyi basariyor, hatta benden bile beklentiye girebiliyor tebrik ederim. Yilin bencili
Bogazim agriyor, 3 saatlik uykuyla duruyorum. geceden beri tam ben dalarken bebe uyaniyor.
Neden ben bu kadar yalniz ve desteksizim bu hayatta, niye kimse beni anlamiyor? Bunalmaya bile hakkim yok, hemen sukret sukret derler. Sukretme kelimesinden sogudum artik
Pasam 5 buçukta kalktı. Hala uyanik .Gece tam 7 kere uyandı. Sabah babasina verdim biraz uyuyayim dedim yok uyuyamadim.Benimki gitti pazar diye zorla uyumaya calisti ve uyudu .
Ben de oglumu pusete koyup kahvalti yaptim.Yeni kıyafetlerin etiketini kesip makineye attim .
Hedefim oğlumu uyutup çamaşırları asmak .Benimki uyaninca da evi supurtmek
Sonra da gezmeye
Az önce zeminini hazırladım .Bak cok isimiz var uyaninca dedim.Daha gecen hafta temizlik yaptik bana ne diyorBk mu götürsün her gun temizlenmeli bu evde bebek var dedim .
aşinin fiyati 210 tl canim, normal fiyat. Asiyi kusmasi problem degil dedi dr, benim oglum da cok kustugu icin sormustum.
Dr kendisi mi verdi kan ilacınıEvet doktor önerdi. Kilo başına 1 damla. 7 kilo 7 damla
Demir ilacı canım kendisi ilaç önerdi biz de ücretli şekilde aldık. Sağlık ocağından da demir ilacı veriyorlar ama biz onu istemedikDr kendisi mi verdi kan ilacını
Kızlar nasilsiniz uzun zamandır giremiyorum arada girip bir kaç sayfa bakıp çıkıyorum bebekler nasıl hayat nasıl gidiyor ilk çocuğu olanlar için daha bi zor daha endişeli geçiyordur benim ikinci çocuğum olduğu için biraz daha rahatım ilk çocuğumdaki zamanla şimdikini kiyaslayamam bile :) kış geldi havalar soğudu evde petekler yandığı için bebeklerin burunları tikanacaktir kuruyacaktir mutlaka petek üstlerine suluk koyun evin havası nemli olsun suluk yoksa ıslak bezler koyun gece yatarken ama en iyisi buhar makinesi yani burnu tıkandı diye grip oldu sanıp endişeye kapılmayın , sabah ve akşam 5 dk.lik odaları havalandırın mutlaka
yok canim kotuye gidiyor, oksurugu artti burnunu ne yapsam acamiyorum. Ben de hastayim zaten.demlicaykeyfi canım bebeğin nasıl oldu iyileşti mi biraz daha ? Bebeğin hasta olduğu nasıl anlaşılır ki ? Eşim hastaydı bende oldum. İkimiz gribiz. Oğluma bulaşacak diye korkumdan yanaşmıyorum ama bu seferde çok ağlıyo. Çok huysuz iki gündür surekli mızmız. Uykusuzmuş gibi Gozü kaşı kızarık. Arada hapşuruyordu tek tük öksürmeye başladı. Ateşini ölçtüm 36.0 . 14.ataktayız ondan mı huysuz , hasta mı oldu napsam bilmiyorum yarın dr a mı götürsem ? 2gün sonrada 4.ay aşımız var
aminnn!!!Şükrediyoruz zaten. Çok şükür sağlıklı evlatlarımız var. Rabbim bize de sağlık sabır versin de daha güzel bakalım inşallah.
Babalık ne kadar kolaymış ya. 5 dk kucağında tutup iki agucuk gugucuk yapmayı babalık sanıyolar. Onlar 5 dk dayanamıyorken, ağladığı anda hemen al annesi diyorken bizden sessiz sedasız uykusuz dinlenmeden herşeyi yapmamızı bekliyolar. Allah vicdan, merhamet, anlayış versin hepsine ne diyelim
cok isterdim ama sartlar suan elvermiyor canimBence beben ve kendin iyileşince kap bebeyi bir süreliğine sevdiğin bir yakınına git canım , hepinize iyi gelir eminim .. Eşler işine geldiği gibi davranmakta nobel ödülüne adaylar zaten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?