2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba.. Oğlumun 4. ay aşılarını yaptırdık. Muayenesini oldu. Bir sorun yok şükür. Rota aşısı için 210 tl ödedim. Bu normal mi bilemedim. 3 dakika sonra azıcık kustu zaten. ona da moralim bozuldu. İlk gece çok az ateşi çıktı hemen calpol verdim. Bütün gece huzursuz uyudu ama şimdi iyi. Çocuk 48 saat içerisinde Türkiye'ye gitti aşı oldu ve Cezayir'e geri döndü. Bu arada gerçekten buzzz gibiydi Ankara.. Burası 26-27 derece. Çocuğum ilk defa bu kadar soğukla yüz yüze geldi. Allah dışarıda yaşamak zorunda olanlara yardım etsin. Neyse ki hasta etmeden dönebildim. Hepinizi öpüyorummm.

Canm benm hep sorunluydu sorunluuu uyku olayi distenmi gazdan mı neyden hic bir zaman anlayamadm

geçmiş olsun canım ikinizede. Deniz suyu denedin mi bizimkide açılmıyordu en son onu denedim açıldı hergün kullanıyorum rahatlıyor
sag ol canim, evde kendimize kullandigimizdan var aslinda denemedim serum fizyolojik kullandigim icin. Onu da denerim

aşinin fiyati 210 tl canim, normal fiyat. Asiyi kusmasi problem degil dedi dr, benim oglum da cok kustugu icin sormustum.

Bence beben ve kendin iyileşince kap bebeyi bir süreliğine sevdiğin bir yakınına git canım , hepinize iyi gelir eminim .. Eşler işine geldiği gibi davranmakta nobel ödülüne adaylar zaten ...

Şükrediyoruz zaten. Çok şükür sağlıklı evlatlarımız var. Rabbim bize de sağlık sabır versin de daha güzel bakalım inşallah.
Babalık ne kadar kolaymış ya. 5 dk kucağında tutup iki agucuk gugucuk yapmayı babalık sanıyolar. Onlar 5 dk dayanamıyorken, ağladığı anda hemen al annesi diyorken bizden sessiz sedasız uykusuz dinlenmeden herşeyi yapmamızı bekliyolar. Allah vicdan, merhamet, anlayış versin hepsine ne diyelim

Erkek kafası işte

demlicaykeyfi canım bebeğin nasıl oldu iyileşti mi biraz daha ? Bebeğin hasta olduğu nasıl anlaşılır ki ? Eşim hastaydı bende oldum. İkimiz gribiz. Oğluma bulaşacak diye korkumdan yanaşmıyorum ama bu seferde çok ağlıyo. Çok huysuz iki gündür surekli mızmız. Uykusuzmuş gibi Gozü kaşı kızarık. Arada hapşuruyordu tek tük öksürmeye başladı. Ateşini ölçtüm 36.0 . 14.ataktayız ondan mı huysuz , hasta mı oldu napsam bilmiyorum yarın dr a mı götürsem ? 2gün sonrada 4.ay aşımız var

Kızlar nasilsiniz uzun zamandır giremiyorum arada girip bir kaç sayfa bakıp çıkıyorum bebekler nasıl hayat nasıl gidiyor ilk çocuğu olanlar için daha bi zor daha endişeli geçiyordur benim ikinci çocuğum olduğu için biraz daha rahatım ilk çocuğumdaki zamanla şimdikini kiyaslayamam bile :) kış geldi havalar soğudu evde petekler yandığı için bebeklerin burunları tikanacaktir kuruyacaktir mutlaka petek üstlerine suluk koyun evin havası nemli olsun suluk yoksa ıslak bezler koyun gece yatarken ama en iyisi buhar makinesi yani burnu tıkandı diye grip oldu sanıp endişeye kapılmayın , sabah ve akşam 5 dk.lik odaları havalandırın mutlaka

Teşekkürler tecrübeli anne iyiyiz çok şükür , gir arada sende özletme kendini :) Havalar düzelince Balıkesir’e gelin kocaman avm yaptılar ama üstü açık kışın üsütürsünüz sıcakta gelin :)

yok canim kotuye gidiyor, oksurugu artti burnunu ne yapsam acamiyorum. Ben de hastayim zaten.
Hapsirik, oksuruk, ates, gece cok uyanma, burun tikanikligi, gozunde kizariklik vardi.
biz aile hekimine gittik ama hasta olmasina ragmen, bir bulgu yok suan dedi. Sen dikkat et, hasta olabilir diyorsan asiya 1 2 gun sonra iyi olduguna emin olunca gotur bence. Hastayken asi yapmiyorlar diye buliyorum ama hastaligin baslangic evresinde anlasilamayabiliyor

aminnn!!!
A onlar aksama kadar calisip yoruluyor, bizde ne var ki zaten evdeyiz! Uyumaya gerek kalmiyor yani boylece

Bence beben ve kendin iyileşince kap bebeyi bir süreliğine sevdiğin bir yakınına git canım , hepinize iyi gelir eminim .. Eşler işine geldiği gibi davranmakta nobel ödülüne adaylar zaten ...
cok isterdim ama sartlar suan elvermiyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…