2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Büyüklerde tuzlu su çekmek işe yarıyor ama bebekleri bilmiyorum ,başını yukarı bakar şekilde tutup genize akıtsan sorun olurmu ki bebeğe ben kendim uykumda tıkanınca öyle yatarım açılır ?

Oo ne güzel iştahlı olacak demekki :) maşallah

Biz tadımsız falan ek gıdaya geçmişiz sanki 4 aylığız arada kendi yediğiniz tarhanadan çay kaşığıyla veriyorum elma yiyorsak bir dilimi biraz ağzında gevelemesine izin veriyorum dün üzüm yiyordum baktım bana bakıyor onu da yedirdim 1 tane peynir verdim bir iki kere tuzsuz alerji falan bisey olmadı şükür bu sefer biraz rahat davranıcam elimden geldiğince oğluma herşeyi özel yaptım çok özendim hep yemek seçen ve öyle alerjik bağışıklığı düşük bir bebek oldu ki hastanelerden çıkamadık bir komşum var çocuklarına hiç özel yemek yapmadı kendi ne yediyse onu yedirdi az salçalı ve tuzsuz yapardı hemekleri neyse şimdi o çocuklar kuru soğan yemek için yarışıyorlar mesela aklınıza ne gelirse burun kıvırdıkları hiçbişey görmedim ben hep hayalimdeki çocuklar oldular yemek konusunda bi de ben deneyim bakalım belki tutar : )

Canım bence Sami hocaya götürün hala geçmediyse. Belki bize verdiği tedaviyi verir. Bir gecede epey farketmişti. Bronşite, astıma falan çevirmesin allah korusun .Belki burnu değil bronşları tıkalıdır.. Göğsünde hırıltı var mı?

Benm eşimde öyle büyümüş ne koyarsam önüne yiyor yemek seçmiyo şükür. Abim mercimek çorbasının kıvamına kadar laf eder anneme, sinir olurdum. Eşimde diyor herseyden verelim diye ben daha başlamadm 2gün sonra 4ay geride kalıyo nasıl başlasam acaba ilk çocuk, yeğen yok, sıfır tecrube :)

İlaç kullanamıyormusun canım ? Hastayken çocuğa bakmak zaten zor bide bebekte hastaysa iki kat inşallah bizmki hastalanmaz Rabbim sizede şifa versin ya dinlenmen lazım senin vucut iyice direncini kaybeder böyle.. yarın bi sağlık ocağına gidelim bizde. Çocuk doktorundan pek bişey anlamıyorum ben

Ben mesela yarim elmayı rendeleyip yediriyorum bazen suyunu veriyorum havuç suyu veriyorum elma yerken bi parça koparıp ağzına tutuyorum emiyor.

Bu konuda kafam karisik benim de. Bir yanim yok siyez bulguru keciboynuzu ozutu al organik analardan ol diyor diger yanim amaan yap tarahana corbasini sok agzina diyor. Blw iyi guzel de yiyen cocuk icin iyi. Ben ve kardesim asiri uyuzduk yemek konusunda. Kardesim hala asiri yemek secer. İnş bize cekmez. İlk blw yapmayi deniycem baktim olmuyor anam babam usulu bulamac pure corba. Daha 1 bucuk ay var gerci.

Ben mesela yarim elmayı rendeleyip yediriyorum bazen suyunu veriyorum havuç suyu veriyorum elma yerken bi parça koparıp ağzına tutuyorum emiyor.
Doktor bana da önce elma suyu sonra havuç suyu ver dedi ama havuç suyunu nasıl çıkarabilirim sormadım katı meyve sebze sıkacağı mi gerekli onun için

Doktor bana da önce elma suyu sonra havuç suyu ver dedi ama havuç suyunu nasıl çıkarabilirim sormadım katı meyve sebze sıkacağı mi gerekli onun için
Ben ilk 2 gun elma rendesi verdim sonrasında havuç suyu şuan yine elma suyu veriyorum. Ben ince ağız mendilleri oluyor rendeleyip ona koyuyorum bi kasenin içine sıkıyorum baya cikiyor. Meyve sokacağı almayı dusundum ama pahalı geldi bana o şekilde yapiyorum bende.

demlicaykeyfi canım çoknzor valla inşallah geçer bir an evvel. Bizim de hasta olduğunda 10-12 gün civarı sürmüştü kabus gibiydi. Benim denemediğim şey kalmamıştı. Hem öksürüyordu hem de sinüzitlerş tıkanıktı çünkü burnunu temizlediköe sürekli sümğk gelitordu uzun uzun. Islak havluyu hep tut canım odasında ve bol bol havalandır evi. Geçicek de işte geçebe kadar bizim ömrümğzden ömür gidiyor. Kocalara gelince aynı benimki de kızım hastayken gayet rahattı nasıl olsa bakan var ya..

ya o bugun yoktu, yarin full randevulari. Aradan alirlar mi acaba hasta...
O aleti burnuna hava verir gibi takmis miydiniz?
Hirilti yok ama oksuruyor kuzum

dinlenmeye cok ihtiyacim var ama 3 saatlik uykuyla duruyorum. Dinlenmeye dogumdan beri ihtiyacim var aslinda, 4 aydir tukendigimi hissediyorum

Büyüklerde tuzlu su çekmek işe yarıyor ama bebekleri bilmiyorum ,başını yukarı bakar şekilde tutup genize akıtsan sorun olurmu ki bebeğe ben kendim uykumda tıkanınca öyle yatarım açılır ?
onu da yaptim canim. Her seferinde geri tikaniyor

aynen canim kabus gibi. Bir de utanmadan bunaldim diyor. 4 gun oldu. Bir de cocugu hasta ettin mevzusu var...
Burnunu temizlerken de agliyor. Normalde de nazliydi zaten, zirve yapti...

5 bucukta gune baslayip koca gunu 30 dk uyku ile bitiren oglumu alkışlıyorum.
Saat 3 e kadar uyusun oyle dışarı cikalim 2 saat gezer geliriz dedim. Uyumadi .Ben de sinir oldum çıktım. Pisman mıyım degilim .Cunku onun ihtiyaçlarını aldik
Her zaman uykusuna ozen gosterip 5 dk daha uyusun diye basında nobet tutuyorum ama olmayınca olmuyor .
Sabah da aşı var

Rendeleyip sıkınca suyu çıkıyor yani, bi deneyeyim, o sıkacakların hem fiyatları yüksek hem de sonrasında temizliği zor oluyormuş

En iyisini yapmışsın çocuğa uymak herzaman mümkün olmuyo onu kendimize uydurmamız gerekiyor dışarıya artık alıştı dimi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…