2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rendeleyip sıkınca suyu çıkıyor yani, bi deneyeyim, o sıkacakların hem fiyatları yüksek hem de sonrasında temizliği zor oluyormuş
Benim duyduğum kadarıyla ilk cam rendeyle rendeleyip öyle veriliyor meyvenin yada sebzenin suyunu sıkmıyoruz diye biliyorum. Sebzeyi buharda pişirip tel süzgeçten geçirin biraz pütürlü kalsın demişti dr.

Benim duyduğum kadarıyla ilk cam rendeyle rendeleyip öyle veriliyor meyvenin yada sebzenin suyunu sıkmıyoruz diye biliyorum. Sebzeyi buharda pişirip tel süzgeçten geçirin biraz pütürlü kalsın demişti dr.
Elma suyu için cam rende tamam da havuç suyu için bilmiyorum doktora nedense sormadım, Ama suyunu dedi elma suyundan on gün sonra dene dedi

Benimki de aynı canım aşıdan sonra toparlanamadık biz. İki gün ateşliydi sonra burun sorunu başladı. İnanılmaz dolu ben de bıktım artık Burun temizleme ve ağlama seanslarından. Yüzüne dokunsam ağlamaya başlıyor burnunu temizleyeceğim sanarak. Doktor aspiratörle çekmemeye çalış sadece sf damlat açılır dedi ama nerede. Koca koca sümükler aspiratörle bile devamını zor çekiyorum. Ne yapayım nefes alamıyor uyku yok beslenme yok kaç gündür çocuk zayıfladı. Bende de sf yok otribebenin okyanus sulu tüpleri var aynı şeydir herhalde diye düşünüyorum. Bir de xlear var. O daha iyi gibi. Bir paketin sonuna gelmek üzereyiz hem xlear hem de otribebenin. Normalde sırt üstü yatırıp damlatıyordum ama öyle bir ağlıyor ki korkuyorum nefes borusuna kaçacak diye. Bir geçse de bitse artık. Bugün yan yatırıp hızlıca bir burnundan sıktım diğer taraftan çıktı bir nevi Burun yıkama yapmış oldum. Sonuç: hala faşır fuşur eden bir Burun ve uykuya dalamama. Sanırım genizinde duruyor. Doktora götürsem mi kararsızım. Hasta mı değil mi anlayamıyorum ki. Acemilik işte.
denemediği şey kalmadı. Gece her kalkışımda havluyu yıkayıp Petek’e koyuyorum halihazırda üzerinde plastik bardakta su da var ama gel gör ki işe yaramıyor. Eşime buhar Makinesi alalım diyorum sürekli birşey alalım diyorsun diyor :) onun da bakımı falan zor pek ben uğraşamam gibi de.

Gündüz uykuları iyi gibi 2 gündür ama dün misafir vardı ondandır belki. Geceleri Bir kaç gündür memeyi bırakmıyor..uyuyor ama sürwkli uyanıyor meme istiyor daha diş çıkrmadı kaşınıyor bizimkide. Benim de boynum tutuldu ona meme vericem diye. Akşamları 8 den 24:30 a kadar milyon kere uyanıyor alıyorum ben de, tam uyanma yok meme istiyor. Bayılıyorum artık yorgunluktan çünkü gündüz de artık hiç bir yerde durmuyor. Uyku harici hep kucaktayız ve geziyoruz. Bilmiyorum canım bu atakın sonu olmalıydı artık... Atak değilse bu nedir onu anlamadım. Şu anda da kucağımda uyuyor bıraksam ıyanıcak

Kızlar
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/calisan-anne.1098669/
Bu benim konum maalesef. Sizin fikirleriniz önemli benim için. Napiyim?
Canim bence guvendigin bayani sizin evde bakmasina ikna etmeye calis. Senin de yazdigin gibi bebegin kendi evinde kendi ortaminda olmasi daha saglikli. Uyarma konusunda da ben genelde yumusak tondan doktor boyle dedi yada boyle bir makale okudum tadinda uyariyorum. Yenge doktor cocugu katkat giydirmeyin dedi gibi gibi. Annem yada kv olsaydi bildigini okurdu ama bakici benim dediklerimi yapiyor.

Rendeleyip sıkınca suyu çıkıyor yani, bi deneyeyim, o sıkacakların hem fiyatları yüksek hem de sonrasında temizliği zor oluyormuş
Evet cnm temizlemesi zor, ben 1 havuç cam rendede rendeliyorum sonrasında bezin içine koyup suyunu sıkıyorum baya cikiyor zaten mideleri ufacık. Sonrasında zaten emziriyorum.

İknalik durum yok canım ya küçük çocuğunu okula götürüp getirmesi gerekiyor. : (((

2 gecedir uykuya geçişlerde zorlanıyor dalamıyor hemen hemen 1 haftadır sallamadan uyutuyordum 2 gecedir sallıyorum bir türlü dalamıyor 19.30 da uyudu 21.30 da kalktı 1 saat salladım yinede tam dalamadı sonuç şuan uyanık beni tekmeliyor :)

aynen canim kabus gibi. Bir de utanmadan bunaldim diyor. 4 gun oldu. Bir de cocugu hasta ettin mevzusu var...
Burnunu temizlerken de agliyor. Normalde de nazliydi zaten, zirve yapti...
Benim koca kişisi cuma gecesi 12 de uyudu bizden ayrı cumartesi öğle 12 de kalktı. Öğleden sonra saat 2 kahvaltı sofrası duruyo kız bağırıyor evin her yeri her yerde, adamda uykum var diyor. Dedim su uykunun bi tık üstü ölüm uykusu zaten mezara yatıralım yavrum seni sonrada hadi bana eyvallah işime yaramıyorsun bari kıza bak dedim çıktım. Dün 1.30 saat e bebek yaptım. Bugün sinema yorulmuş haspam tek eliyle mama yapmış kıyamam

O zaman kızı küçüktü bazen yanında getiriyordu bazen annesine bırakıyordu. Sen kamera koydun mu eve
Yok canim akraba oldugu icin guveniyorum koymadim ama yabanci olsa kesin koyardim. Arada farkli saatlerde eve gelip kapiyi dinlemisligim var gerci. Cocugun tavirlarindan mutlu oldugu anlasiliyor zaten.

Aynen o satırları yazar yazmaz uyandı zaten aldım kucağıma yarım saattir oyun oynuyoruz bakınıyoruz

canim burnu acilmiyor diyince doktor ilac kategorisinden bir burun spreyi onerdi. Ancak onunla iflah olacagiz herhalde. Yarin da goturecegim oksurugu artti

Ben de dun 1 saat birakip market gezdim iyi oldu.
Ah biz de 12 saat uyuyabilsek ben bugun 19 saattir ayaktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…