2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugun asi olduk. Bir de demir ilaci verdiler tabii .Sidefer dışında baska bir urun kullanan var mi ?Sideferde sodyum benzoat varmis .Onu almayı düşünmüyorum .

NasilYarDiyeyim canım ben olsam bende evde bakılmasını isterdim. Etrafında bi araştır bakalım belki başka güvenilir birisini bulursun. Ayrıca diyelim ki güvendiğin kadının evinde bakıldı o küçük kızını okuldan nasıl alıcak bebeğinle çıkmıycak sanırım

Kizlar bugun asi olduk. Bir de demir ilaci verdiler tabii .Sidefer dışında baska bir urun kullanan var mi ?Sideferde sodyum benzoat varmis .Onu almayı düşünmüyorum .
Geçmiş olsun canım ben demire başlamadım 5.ayında kan testi yaptırıp başlıycam. Herkes dişlere zararlı olduğunu söylüyor ama bu markayla mı yoksa fazla demirle mi ilgili bilmiyorum içime sinmiyor.

Yaaa kıyamam.. Çok zor durumunuz canım. Inşallah bu sefer 3 hafta sürmez diyet bi an önce işe yarar. Canin tatlı istediğinde yumurtasız sütsüz falan alerjisi olanlar için tarifler var onlardan yap en iyisi. İnsanında bişey yiyememesi ayrı bi zor allah kolaylık versin.

Benimde bebeği 9 aylık ve 11 aylık olan 2 arkadaşım var bebekleri hiç bişey yemiyor. Bana 6 ayı bekleme şu an alışmaya başlasınlar bak bizimkiler 6 aydan sonra başladı yemiyor diyolar. Bende 5 aylık olunca tadım şeklinde başlamak istiyorum bakalım.
Canım geçmiş olsun benim kızımında burnu serum fizyolojikle açılmadı doktor burun spreyi verdi zorda kalırsan ver sürekli kullanma dedi. Öyle bişey alabilirsin aslında.
Bayılıyorum senin yorumlarına :) iyi yapmışsın tek elle mama hazırlamanın zorluğunu oda yaşasın

Geçmiş olsun canım ben demire başlamadım 5.ayında kan testi yaptırıp başlıycam. Herkes dişlere zararlı olduğunu söylüyor ama bu markayla mı yoksa fazla demirle mi ilgili bilmiyorum içime sinmiyor.
Sağol canim .Benim de kafamda ayni sorular var .Yegenimde ciddi dis kaybina yol acti .Çürüdü disleri .Sanirim verdikten sonra agzinin icini dis etlerini iyi temizlemek lazimmis .Ben de ayni sonu yasamak istemiyorum. Kuzucugum 7 yasinda disci koltuguna oturuyor surekli. Nasil zor.

Bizim bi tanıdığımızın 3.5 yaşında dişlerini çekmeye başladılar. Ee süt dişlerini o kadar erken çekince pat diye diş çıkmıycak. Uzun süre dişsiz kalıcak yavrucak. Bende tedirginim. Bunun neden olduğunu bilsem. Yani aile hekiminin verdiği kan ilacı yapıyorsa tamam özel alıp kullanayım ama ya oda yaparsa diye korkuyorum. Demiri bol yiyecekler yese yetmez mi acaba :)

Yazik bebislere gercekten. Günlük demir ihtiyaci pekmez uzerinden karşılanmaya çalışılırsa 2 bucuk su bar pekmeze denk geliyormus .Yani yetersiz .

Yazik bebislere gercekten. Günlük demir ihtiyaci pekmez uzerinden karşılanmaya çalışılırsa 2 bucuk su bar pekmeze denk geliyormus .Yani yetersiz .
Ooo imkansız o zaman yiyeceklerden karşılanması. Ben yine de tahlil yaptırmadan kullanmak istemiyorum bakalım 10 gün sonra tahlil yaptırıcam.

Eşime aldırayım o halde. Bir arkadaş daha tavsiye etmişti canım sağolasın.

Benimki sildirmez gibi geliyor. Bir de içemiyor içtiği gibi kusuyor. Ben de kusmasın diye bi tatlı kaşığı su içirdim. O an ağzına tülbent soksam daha kötü olur sanırım

Ben 3 hafta önce kan sayımını yaptırdım kızımın az bişey kan düşüklüğü vardı. Geçen dr götürdüğümde o değerlere bakmıştı ama tekrar kan tahlili istedi o tahlillerde kansızlık çıkmadı ben sürekli hergun kahvaltıda pekmez yedim az düşük olan kansızlık dengelenmiş doktor bana demir ilacı verdi ama bunu 2 ay kullanicaksin sonra birakicaksin dedi bende 1 haftadır kullanıyorum ama sise bitince başka demir ilacı almayacağım.

NasilYarDiyeyim canım benim de yaşadığım şehirde kimsem yok. Lojmanda oturuyoruz. Çok samimi olduğumuz arkadaşımız çocuk gelişimi mezunu aynı zamanda. Kimsemiz yok diye bakıcıya vermemi istemedi. Ben bu sene bakarım dedi zaten Haziran da okul tatil olunca yaşı da dolmuş oluyor. Bizim binalarımız yan yana. Ben ona bırakacağım sabah 8.30 gibi saat 3 te alacağım. Samimi arkadaşım olmasa bende asla eve bırakmazdım. Mecbur kalıp başka bakıcı olacak olursa ki seneye öyle olacak mecburen kamera döşeteceğim eve. Benim avantajım şu eşlerimiz beraber çalışıyor. Öğle arası 2 ye kadar eşim eve geldiğinde istediği zaman gidip görebilir. Hep Yanyana beraber olduğumuz Kişiler çünkü

Benim bebeğimin de çoklu besin alerjisi var ve tam olarak hangi gıdalara olduğu henüz belli değil. O yüzden şu anda sadece sebze tüketiyorum. Dr um paketli gıdalarda eser miktarda yumurta içerir yazsa bile diyeti bozar demişti. O yüzden makarna bile yiyemiyorum.,önemliymil

Geçmiş olsun üzüldüm gerçekten. Gaza sebep olan da aslında alerjisi olan besinlerin barsakta yaptığı durum. Annelik zor, sil baştan başlıcak sın mecbur. Benim Dr sebze dışında herşeyi yasakladı, eğer diyetle düzelme olursa yavaş yavaş açacak diyeti ki hangi besin alerjisi var öğrenelim. Yalnız ben 1aydır diyetteyim ve kakada hala Bi değişiklik yok. O yüzden bu hafta gaita testi ve 20besine karşı alerji testi yapıldı sonuç bekliyorum. Gerçi negatif çıkmasu yok anlamına gelmez dedi ama en azından diyeti açar biraz. Bu arada vegan olmanın ne kadar zor bir hayat felsefesi olduğunu anladım, Allah yardımcıları olsun

Ben malesef artık sodyum benzoat a takılmıyorum. Çünkü 2farklı Dr 2farklı vitamin verdi oğluma şikayetkerimizden dolayı, ikisinde de var. Sanırım multi vitaminlerle koruyuculuğu yükseltmek adına koyuluyor. Ben artık çok da takılmıcam, o var bu var diye. Yoksa çocuğa hiçbişey veremicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…