- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.461
Bir de sütü düşünA
Ay gerçekten mi ya.. Yumurtasıx da hayat çok zor be herşeyde yumurta var
İlk defa vücudunda hafif de olsa kızarıklık çıktı yüzünde, göğsünde, sırtında. Bir de kakası normale dönmüşken birden bire eski haline döndü. Eskisine göre daha huzursuz.Canım kaka sayısı ve şeklinden başka bir zorluk var mı bebişte yediklerinle alakalı olduğunu düşündüğün? Yani uyku durumu gazla alakalı olabilir.. Süt yoğurt da gaz yapar. Laktozsuz tüketmeyi denesen bir de?
İnşallah, çok teşekkür ederim. O iyi olsun da yemem benSenin durumun hepimizden daha zor. Ama sabır ve istikrar canım. Bebeğin için yapman gerekiyor. Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda geçer sıkıntılarınız
İnşallah. Aklımda da bir türlü fırsatım olmadı öyle bir tatlı yapmaya, onun yerine tatlı patates yiyordum sürekli. Şimdi bi de fırın bozuldu, o da yalan olduYaaa kıyamam.. Çok zor durumunuz canım. Inşallah bu sefer 3 hafta sürmez diyet bi an önce işe yarar. Canin tatlı istediğinde yumurtasız sütsüz falan alerjisi olanlar için tarifler var onlardan yap en iyisi. İnsanında bişey yiyememesi ayrı bi zor allah kolaylık versin.
Gerçekten çok zor. Ben de sadece süt alerjisi olduğunu düşünmüyorum. Mesela diyet sırasında hiçbir şey yiyemiyorum diye bol bol domates yemiştim, en sonunda pişik oldu yavrumda ki kolay kolay pişik olmaz. Domatesi bıraktım ondan sonra, pişik kremi ile zar zor geçti. Çok zor gerçekten, neye alerjisi olduğunu bilsem en azından sadece onu tüketmem. Makarna için nuhun makarna olanda yumurta yok diyorlar, araştır istersen. İstediğin hiçbir şeyi yiyememek ne demek çok iyi bilirim. Allah yardımcımız olsun.Benim bebeğimin de çoklu besin alerjisi var ve tam olarak hangi gıdalara olduğu henüz belli değil. O yüzden şu anda sadece sebze tüketiyorum. Dr um paketli gıdalarda eser miktarda yumurta içerir yazsa bile diyeti bozar demişti. O yüzden makarna bile yiyemiyorum.,önemliymil
Geçmiş olsun üzüldüm gerçekten. Gaza sebep olan da aslında alerjisi olan besinlerin barsakta yaptığı durum. Annelik zor, sil baştan başlıcak sın mecbur. Benim Dr sebze dışında herşeyi yasakladı, eğer diyetle düzelme olursa yavaş yavaş açacak diyeti ki hangi besin alerjisi var öğrenelim. Yalnız ben 1aydır diyetteyim ve kakada hala Bi değişiklik yok. O yüzden bu hafta gaita testi ve 20besine karşı alerji testi yapıldı sonuç bekliyorum. Gerçi negatif çıkmasu yok anlamına gelmez dedi ama en azından diyeti açar biraz. Bu arada vegan olmanın ne kadar zor bir hayat felsefesi olduğunu anladım, Allah yardımcıları olsun
Ben malesef artık sodyum benzoat a takılmıyorum. Çünkü 2farklı Dr 2farklı vitamin verdi oğluma şikayetkerimizden dolayı, ikisinde de var. Sanırım multi vitaminlerle koruyuculuğu yükseltmek adına koyuluyor. Ben artık çok da takılmıcam, o var bu var diye. Yoksa çocuğa hiçbişey veremicem
Allah allah çok garip gerçekten. Ben öncedrn 2-3 günde bir yiyordum yumurta. Sonra her gün yemeye başladım.. Hani bu kızarık ve kabarıklıklara sebep yek yumurta geldi aklıma. Dünden beri yemiyorum. Bugün daha çıkmadı yenisi.. Eskilerin pütürtüleri var şuanda. Ama doktorum d hiç alerjiden şüphelenmedi. Bana cildi hassas dedi geçti. Ama yani ne alaka hassas da sadece bacağı mı hassas veya niye arttı bunlar.. Sevindim canım geçmesine..Cnm benim kisimdada yumurta alerjisi cıktı uzun süre yumurta ve icinde yumurta olan hicbir sey yemedim. Biskuvi de dahil ama baktım ki bacaklarındaki ve karnındaki kızarıklıklar gecmiyor. Alerjileri için doktora götürdük bu kızarıklık ve döküntülerin yumurtayla alakası yok dedi. Cildi kuru olduğu için bunlar çıkmış dedi yumurta yiyebilirsin dedi. Biodermanin döküntüler için kremi var onu kullandım gecti. Sonra yumurtada yedim ve hiçbirşey olmadı şükür.
Ya çok kötü ama en yediğim şey makarnaBenim bebeğimin de çoklu besin alerjisi var ve tam olarak hangi gıdalara olduğu henüz belli değil. O yüzden şu anda sadece sebze tüketiyorum. Dr um paketli gıdalarda eser miktarda yumurta içerir yazsa bile diyeti bozar demişti. O yüzden makarna bile yiyemiyorum.,önemliymil
Geçmiş olsun üzüldüm gerçekten. Gaza sebep olan da aslında alerjisi olan besinlerin barsakta yaptığı durum. Annelik zor, sil baştan başlıcak sın mecbur. Benim Dr sebze dışında herşeyi yasakladı, eğer diyetle düzelme olursa yavaş yavaş açacak diyeti ki hangi besin alerjisi var öğrenelim. Yalnız ben 1aydır diyetteyim ve kakada hala Bi değişiklik yok. O yüzden bu hafta gaita testi ve 20besine karşı alerji testi yapıldı sonuç bekliyorum. Gerçi negatif çıkmasu yok anlamına gelmez dedi ama en azından diyeti açar biraz. Bu arada vegan olmanın ne kadar zor bir hayat felsefesi olduğunu anladım, Allah yardımcıları olsun
Ben malesef artık sodyum benzoat a takılmıyorum. Çünkü 2farklı Dr 2farklı vitamin verdi oğluma şikayetkerimizden dolayı, ikisinde de var. Sanırım multi vitaminlerle koruyuculuğu yükseltmek adına koyuluyor. Ben artık çok da takılmıcam, o var bu var diye. Yoksa çocuğa hiçbişey veremicem
Döküntü varmı canım bacaklarındaAllah allah çok garip gerçekten. Ben öncedrn 2-3 günde bir yiyordum yumurta. Sonra her gün yemeye başladım.. Hani bu kızarık ve kabarıklıklara sebep yek yumurta geldi aklıma. Dünden beri yemiyorum. Bugün daha çıkmadı yenisi.. Eskilerin pütürtüleri var şuanda. Ama doktorum d hiç alerjiden şüphelenmedi. Bana cildi hassas dedi geçti. Ama yani ne alaka hassas da sadece bacağı mı hassas veya niye arttı bunlar.. Sevindim canım geçmesine..
Benim kızımın da kakası şu son 1,5 aydır baya cıvık. Öncedrn daha kıvamlıydı. Ama benşm doktor bu kakayla ilgili tek bişey diyor. Anne sütü alan bebeklerdd her çeşit kaka normalmiş, sadece yeşil renkte olurda o sıkıntılıymış. Ben de o yüzden hiç kakasından yola çıkmadım. Bacaklarda var bizimdr kızarık kabarık şeyler 2 aydırİlk defa vücudunda hafif de olsa kızarıklık çıktı yüzünde, göğsünde, sırtında. Bir de kakası normale dönmüşken birden bire eski haline döndü. Eskisine göre daha huzursuz.
Eveet hele peynirsiz kahvaltı hayal bilr edeyorummBir de sütü düşün
Döküntü nasıl oluyor canım tam olarak? Yani şöyle sivilce gibi düşün pütür var hafif şiş ama içinde iltihap yok, etrafı da kızarıkDöküntü varmı canım bacaklarında
Şu şekilde canım, etrafı bazen daha fa kızarık oluyorDöküntü varmı canım bacaklarında
Yeşil de oluyor aralıklarla. Sarıdan çok yeşile yakın hep, sadece işte pütürlü olmaya başladığı 2 3 gün sarıydı, ben de ilaç işe yaradı sandım.Benim kızımın da kakası şu son 1,5 aydır baya cıvık. Öncedrn daha kıvamlıydı. Ama benşm doktor bu kakayla ilgili tek bişey diyor. Anne sütü alan bebeklerdd her çeşit kaka normalmiş, sadece yeşil renkte olurda o sıkıntılıymış. Ben de o yüzden hiç kakasından yola çıkmadım. Bacaklarda var bizimdr kızarık kabarık şeyler 2 aydır
Ben tahlil yaptırdım ve doktor demir ilacına gerek yok dedi. Ben hamileyken 5 kere kan nakli yapılacak kadar kansızım neyseki bana çekmemişler :) umarım senin de gerek kalmazOoo imkansız o zaman yiyeceklerden karşılanması. Ben yine de tahlil yaptırmadan kullanmak istemiyorum bakalım 10 gün sonra tahlil yaptırıcam.
sag ol canim. Alerjik cildi, mustelanin nemlendiricisini surun dedi. Bizimki yune temas edince ve babasi opunce oluyor,.sakallari batiyor ama alisir cildi dedi.Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bizim de çenemizde kırmızılık oluyor arada çoğalıyor arada azalıyor salya akmasına bağlıyoruz biz ama sorarsan Dr a benide aydinlatirmisin tekrar geçmiş olsun
gecmis olsun canim, insallah tekrarlamaz tirnagin. Basin uykusuzluktan mi donuyor?Dolu demek ki yazık burnu.. Annem hep fabrika üretiyor derdi bizeateşi falan yok demi. Sürer bşraz iyileşmesi ama geçicek inşallah . İyiyiz biz allaha şükür benşm ayağım acıykr sadece şuam dikiş aldırmaya geldim dünden beri başım dönüyor sürekli.. İdare ediyoruz
Canim bizim doktorumuz demire 4-6 ay arasi baslanabilir, ek gidaya gecince icerigi temiz olan demir onercem, sebze meyvesine katip vereceksin dedi. Yani suan 4. Ayda baslatmadi biziKizlar bugun asi olduk. Bir de demir ilaci verdiler tabii .Sidefer dışında baska bir urun kullanan var mi ?Sideferde sodyum benzoat varmis .Onu almayı düşünmüyorum .
Sivilce gibi seninki cnm birde başka doktora götür cnm benimki böyle değildi kızarık ve kabuklasmisti kızımın. Ben bioderma kullandım 2 günde gecti. Çok geçmiş olsun.Şu şekilde canım, etrafı bazen daha fa kızarık oluyor
Ben de onu veriyorum ama tek başına ve çocuk içemiyor ya ek gıdaya kadar vermesem mi acabaAfilim92 cnm ben demir ilacı purferro kullanıyorum içerisinde paraben, bha, bht, koruyucu, tatlandırıcı, renklendirici, gluten ve kimyasal içermez yazıyor. 1 haftadır kullanıyorum. Meyve suyuna katip veriyorum bazen.
Biz yavastan ek gıdaya geçiş yaptık cnm meyve sularına başladık onun içine katip veriyorum. Bazende sabahları ac karnına veriyorum suratını büzüstürüyor ama ne yapayım. Gunde 1 sefer 9 damla veriyorum senin kac damla cnm. Birde bebisin kac aylik oldu ?Ben de onu veriyorum ama tek başına ve çocuk içemiyor ya ek gıdaya kadar vermesem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?