2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlk defa vücudunda hafif de olsa kızarıklık çıktı yüzünde, göğsünde, sırtında. Bir de kakası normale dönmüşken birden bire eski haline döndü. Eskisine göre daha huzursuz.

İnşallah. Aklımda da bir türlü fırsatım olmadı öyle bir tatlı yapmaya, onun yerine tatlı patates yiyordum sürekli. Şimdi bi de fırın bozuldu, o da yalan oldu

Gerçekten çok zor. Ben de sadece süt alerjisi olduğunu düşünmüyorum. Mesela diyet sırasında hiçbir şey yiyemiyorum diye bol bol domates yemiştim, en sonunda pişik oldu yavrumda ki kolay kolay pişik olmaz. Domatesi bıraktım ondan sonra, pişik kremi ile zar zor geçti. Çok zor gerçekten, neye alerjisi olduğunu bilsem en azından sadece onu tüketmem. Makarna için nuhun makarna olanda yumurta yok diyorlar, araştır istersen. İstediğin hiçbir şeyi yiyememek ne demek çok iyi bilirim. Allah yardımcımız olsun.

Allah allah çok garip gerçekten. Ben öncedrn 2-3 günde bir yiyordum yumurta. Sonra her gün yemeye başladım.. Hani bu kızarık ve kabarıklıklara sebep yek yumurta geldi aklıma. Dünden beri yemiyorum. Bugün daha çıkmadı yenisi.. Eskilerin pütürtüleri var şuanda. Ama doktorum d hiç alerjiden şüphelenmedi. Bana cildi hassas dedi geçti. Ama yani ne alaka hassas da sadece bacağı mı hassas veya niye arttı bunlar.. Sevindim canım geçmesine..

Ya çok kötü ama en yediğim şey makarna yani nereye kadar yemicez.. Bi de benşm doktor alerjiden de şüphelenmedi ama ben şüpheleniyorum

Döküntü varmı canım bacaklarında

İlk defa vücudunda hafif de olsa kızarıklık çıktı yüzünde, göğsünde, sırtında. Bir de kakası normale dönmüşken birden bire eski haline döndü. Eskisine göre daha huzursuz.
Benim kızımın da kakası şu son 1,5 aydır baya cıvık. Öncedrn daha kıvamlıydı. Ama benşm doktor bu kakayla ilgili tek bişey diyor. Anne sütü alan bebeklerdd her çeşit kaka normalmiş, sadece yeşil renkte olurda o sıkıntılıymış. Ben de o yüzden hiç kakasından yola çıkmadım. Bacaklarda var bizimdr kızarık kabarık şeyler 2 aydır

Yeşil de oluyor aralıklarla. Sarıdan çok yeşile yakın hep, sadece işte pütürlü olmaya başladığı 2 3 gün sarıydı, ben de ilaç işe yaradı sandım.

Ooo imkansız o zaman yiyeceklerden karşılanması. Ben yine de tahlil yaptırmadan kullanmak istemiyorum bakalım 10 gün sonra tahlil yaptırıcam.
Ben tahlil yaptırdım ve doktor demir ilacına gerek yok dedi. Ben hamileyken 5 kere kan nakli yapılacak kadar kansızım neyseki bana çekmemişler :) umarım senin de gerek kalmaz

sag ol canim. Alerjik cildi, mustelanin nemlendiricisini surun dedi. Bizimki yune temas edince ve babasi opunce oluyor,.sakallari batiyor ama alisir cildi dedi.
Disi sordum anne babasi erken cikarmadiysa 7. Ayda cikarir dedi. Suan elinin agizda olmasi oral donemden kaynaklaniyormus
gecmis olsun canim, insallah tekrarlamaz tirnagin. Basin uykusuzluktan mi donuyor?

İyi ki gitmisiz doktora, ilacli hava verdi. Oksuruk surubu kullanicaz. Kotulesirse yine gidicez. Ama ben de inanilmaz hastayim suan kulaklarim burnum tikali, bogazim agriyor. Tabi uykusuzlugu saymiyorum bile.

Kizlar bugun asi olduk. Bir de demir ilaci verdiler tabii .Sidefer dışında baska bir urun kullanan var mi ?Sideferde sodyum benzoat varmis .Onu almayı düşünmüyorum .
Canim bizim doktorumuz demire 4-6 ay arasi baslanabilir, ek gidaya gecince icerigi temiz olan demir onercem, sebze meyvesine katip vereceksin dedi. Yani suan 4. Ayda baslatmadi bizi

Muhendis babanin toz formunda kullandigi demirden verecek diye tahmin ediyorum, purelere katip verildigine gore.

Son düzenleme:
Ben de onu veriyorum ama tek başına ve çocuk içemiyor ya ek gıdaya kadar vermesem mi acaba

Ben de onu veriyorum ama tek başına ve çocuk içemiyor ya ek gıdaya kadar vermesem mi acaba
Biz yavastan ek gıdaya geçiş yaptık cnm meyve sularına başladık onun içine katip veriyorum. Bazende sabahları ac karnına veriyorum suratını büzüstürüyor ama ne yapayım. Gunde 1 sefer 9 damla veriyorum senin kac damla cnm. Birde bebisin kac aylik oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…