2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun.Tesekkurler bu arada bizimde iki abi ben ve tabi sakallı babamız çok öpmeye başladık sanirim ondan oluyor

Kizlar bugun asi olduk. Bir de demir ilaci verdiler tabii .Sidefer dışında baska bir urun kullanan var mi ?Sideferde sodyum benzoat varmis .Onu almayı düşünmüyorum .
20 gün ferrum damla kullandık sonra içinde 2 çeşit paraben olduğu için sidefer kullanmaya başladım içeriği daha temiz diye geçmiştik ama çok araştırmadım.

Geçmiş olsun canım ben demire başlamadım 5.ayında kan testi yaptırıp başlıycam. Herkes dişlere zararlı olduğunu söylüyor ama bu markayla mı yoksa fazla demirle mi ilgili bilmiyorum içime sinmiyor.
Doktorumuz 6ç ayda başlayacağını söyledi demire. Sağlık ocakları hep erken başlatır dedi. Gerek yok o kadar erkene dedi. Hatta büyük oğlumda ben sadece 1 ay kullandım. Yemek yemeğe başlayınca yani demiri doğal yollardan alınca doktor bırakmamı söylemişti. Bence bir bebeğin ihtiyacı olan her şey ilk 6 ay anne sütünde veya hazır mama sütlerde var zaten.

Umarım ilaçlardan bir an önce sonuç alırsınız cnm peki senin de kullanabileceğin ilaç yok mu acaba

Herkese merhaba..Dünden beri sütüm azaldı. Yediğimi içtiğimi değiştirmedim. çok üzülüyorum. Bir sağımda 160 çıkarırken şimdi 50 cc çıkmıyor. Deli olacağım. Bunu yaşayan var mı?

Bizim doktor da altıncı ayda test yapıp başlatıyormuş

Iste ondan korkuyorum.
Benim icime hic sinmiyor. Biraz daha arastircam.Toz olan en iyisi galiba ama ek gida ile veriliyor.
Evet ben de gördüm o paylaşımı .Bakalim hangisini alcam .Artık icindekikeri gectim dis curutmesin aman modundayim
Biz de gecsek ek gidaya ya.Cok hevesleniyorum :)Dr a ulaşabilirsem sorcam .Acelesi yoksa ben de ondan alip ek gida ile vereyim.
20 gün ferrum damla kullandık sonra içinde 2 çeşit paraben olduğu için sidefer kullanmaya başladım içeriği daha temiz diye geçmiştik ama çok araştırmadım.
Muhendisinoglu gecen hafta demir takviyeleri araştırmış bir bak istersen canim.

Muhendisinoglu araştırmıştı cnm demir ilaçlarını içerisinde purferro da var ben şuana kadar sıkıntı yaşamadım cnm.

Yengem diyor ki (saglikci ve 2 cocuk annesi)6.ay ek gida icin cok gec.Damak tadi gec olusur ve secici olur .Sen simdiden tadimlara basla
Doğruluk payi var mi bilmiyorum ama atli kovalamiyor ki arkamızdan. Herkesin durumuna gore dru one alabiliyor . 2 ay once başlayınca mukemmel damak zevki mi olacak ki .

İnşallah faydası olur canım düzenli kullan bakalım. Bilmiom canım neyden ama acayip gerçi son saatlerds iyiyim. Tırnağım felakeet yürüyemiyorum antibiyotik vercekti doktor emziriyom deyince vermedi. Çarşamba kontrolüm var ama o gün 4. Ay aşimız da vaar ooof of

Sivilce gibi seninki cnm birde başka doktora götür cnm benimki böyle değildi kızarık ve kabuklasmisti kızımın. Ben bioderma kullandım 2 günde gecti. Çok geçmiş olsun.
Sağol canım. Çarşamba kontrolümüz var eğer bişey yapmazsa başka doktora götürcem ya da özele götürcem

Damak zevkini bilmem de bu aralar bebeklerin yiyeceklere atak yapması tesadüf değil gibi geliyor bana !! Ben o yüzden tadım yaptırıyorum .. Diliyle tadına bakmasının ne mahsuru olacakki ?

Damak zevkini bilmem de bu aralar bebeklerin yiyeceklere atak yapması tesadüf değil gibi geliyor bana !! Ben o yüzden tadım yaptırıyorum .. Diliyle tadına bakmasının ne mahsuru olacakki ?
Onun bahsettigi sadece tadım degil ama 2 hafta tadim sonra hop direk öğün olarak ek gida .

her sey ust uste gelince zor oluyor canim ya Allah yardimcimiz olsun

canim bizim doktorumuz da 6 ay bitince degil, 5 ay dolunca baslatacakmis yani 150 gun dolunca.

Doktor bize yoğurt, elma suyu verebilirsin dedi tadımlık tabiki ilk olarak, mama almasaydı başlatmazdım dedi

canim bizim doktorumuz da 6 ay bitince degil, 5 ay dolunca baslatacakmis yani 150 gun dolunca.

Kızlar belki erken konuşuyorum ama oğlum gece uykusuna kendisi geçiyor artık rutini uyguluyorum öpüyorum kokluyorum yatağa koyuyorum biraz okşuyorum o da bana dokunuyor. 10 dk yanında oturuyorum sonra odadan çıkıyorum. Arada emziği düşünce çağırıyor beni hem de bana dokunmuş oluyor. Ve uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…