- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.481
Çok geçmiş olsun.Tesekkurler bu arada bizimde iki abi ben ve tabi sakallı babamız çok öpmeye başladık sanirim ondan oluyorsag ol canim. Alerjik cildi, mustelanin nemlendiricisini surun dedi. Bizimki yune temas edince ve babasi opunce oluyor,.sakallari batiyor ama alisir cildi dedi.
Disi sordum anne babasi erken cikarmadiysa 7. Ayda cikarir dedi. Suan elinin agizda olmasi oral donemden kaynaklaniyormus
gecmis olsun canim, insallah tekrarlamaz tirnagin. Basin uykusuzluktan mi donuyor?
İyi ki gitmisiz doktora, ilacli hava verdi. Oksuruk surubu kullanicaz. Kotulesirse yine gidicez. Ama ben de inanilmaz hastayim suan kulaklarim burnum tikali, bogazim agriyor. Tabi uykusuzlugu saymiyorum bile.
20 gün ferrum damla kullandık sonra içinde 2 çeşit paraben olduğu için sidefer kullanmaya başladım içeriği daha temiz diye geçmiştik ama çok araştırmadım.Kizlar bugun asi olduk. Bir de demir ilaci verdiler tabii .Sidefer dışında baska bir urun kullanan var mi ?Sideferde sodyum benzoat varmis .Onu almayı düşünmüyorum .
Doktorumuz 6ç ayda başlayacağını söyledi demire. Sağlık ocakları hep erken başlatır dedi. Gerek yok o kadar erkene dedi. Hatta büyük oğlumda ben sadece 1 ay kullandım. Yemek yemeğe başlayınca yani demiri doğal yollardan alınca doktor bırakmamı söylemişti. Bence bir bebeğin ihtiyacı olan her şey ilk 6 ay anne sütünde veya hazır mama sütlerde var zaten.Geçmiş olsun canım ben demire başlamadım 5.ayında kan testi yaptırıp başlıycam. Herkes dişlere zararlı olduğunu söylüyor ama bu markayla mı yoksa fazla demirle mi ilgili bilmiyorum içime sinmiyor.
Umarım ilaçlardan bir an önce sonuç alırsınız cnm peki senin de kullanabileceğin ilaç yok mu acabasag ol canim. Alerjik cildi, mustelanin nemlendiricisini surun dedi. Bizimki yune temas edince ve babasi opunce oluyor,.sakallari batiyor ama alisir cildi dedi.
Disi sordum anne babasi erken cikarmadiysa 7. Ayda cikarir dedi. Suan elinin agizda olmasi oral donemden kaynaklaniyormus
gecmis olsun canim, insallah tekrarlamaz tirnagin. Basin uykusuzluktan mi donuyor?
İyi ki gitmisiz doktora, ilacli hava verdi. Oksuruk surubu kullanicaz. Kotulesirse yine gidicez. Ama ben de inanilmaz hastayim suan kulaklarim burnum tikali, bogazim agriyor. Tabi uykusuzlugu saymiyorum bile.
Bizim doktor da altıncı ayda test yapıp başlatıyormuşDoktorumuz 6ç ayda başlayacağını söyledi demire. Sağlık ocakları hep erken başlatır dedi. Gerek yok o kadar erkene dedi. Hatta büyük oğlumda ben sadece 1 ay kullandım. Yemek yemeğe başlayınca yani demiri doğal yollardan alınca doktor bırakmamı söylemişti. Bence bir bebeğin ihtiyacı olan her şey ilk 6 ay anne sütünde veya hazır mama sütlerde var zaten.
Iste ondan korkuyorum.Kızlar ebemiz Demir ilacı ile ilgili şu bilgiyi vermişti. İlacı verdikten sonra damaklarını ıslak bi tülbent gibi birşeyle sil dedi. Çünkü farketmezsin diş patlamış olur çürür. Hergün silmemi özellikle söyledi.
Benim icime hic sinmiyor. Biraz daha arastircam.Toz olan en iyisi galiba ama ek gida ile veriliyor.Benim bebeğimin de çoklu besin alerjisi var ve tam olarak hangi gıdalara olduğu henüz belli değil. O yüzden şu anda sadece sebze tüketiyorum. Dr um paketli gıdalarda eser miktarda yumurta içerir yazsa bile diyeti bozar demişti. O yüzden makarna bile yiyemiyorum.,önemliymil
Geçmiş olsun üzüldüm gerçekten. Gaza sebep olan da aslında alerjisi olan besinlerin barsakta yaptığı durum. Annelik zor, sil baştan başlıcak sın mecbur. Benim Dr sebze dışında herşeyi yasakladı, eğer diyetle düzelme olursa yavaş yavaş açacak diyeti ki hangi besin alerjisi var öğrenelim. Yalnız ben 1aydır diyetteyim ve kakada hala Bi değişiklik yok. O yüzden bu hafta gaita testi ve 20besine karşı alerji testi yapıldı sonuç bekliyorum. Gerçi negatif çıkmasu yok anlamına gelmez dedi ama en azından diyeti açar biraz. Bu arada vegan olmanın ne kadar zor bir hayat felsefesi olduğunu anladım, Allah yardımcıları olsun
Ben malesef artık sodyum benzoat a takılmıyorum. Çünkü 2farklı Dr 2farklı vitamin verdi oğluma şikayetkerimizden dolayı, ikisinde de var. Sanırım multi vitaminlerle koruyuculuğu yükseltmek adına koyuluyor. Ben artık çok da takılmıcam, o var bu var diye. Yoksa çocuğa hiçbişey veremicem
Evet ben de gördüm o paylaşımı .Bakalim hangisini alcam .Artık icindekikeri gectim dis curutmesin aman modundayimCanim bizim doktorumuz demire 4-6 ay arasi baslanabilir, ek gidaya gecince icerigi temiz olan demir onercem, sebze meyvesine katip vereceksin dedi. Yani suan 4. Ayda baslatmadi bizi
Muhendis babanin toz formunda kullandigi demirden verecek diye tahmin ediyorum, purelere katip verildigine gore.
Biz de gecsek ek gidaya ya.Cok hevesleniyorum :)Dr a ulaşabilirsem sorcam .Acelesi yoksa ben de ondan alip ek gida ile vereyim.Afilim92 cnm ben demir ilacı purferro kullanıyorum içerisinde paraben, bha, bht, koruyucu, tatlandırıcı, renklendirici, gluten ve kimyasal içermez yazıyor. 1 haftadır kullanıyorum. Meyve suyuna katip veriyorum bazen.
Muhendisinoglu gecen hafta demir takviyeleri araştırmış bir bak istersen canim.20 gün ferrum damla kullandık sonra içinde 2 çeşit paraben olduğu için sidefer kullanmaya başladım içeriği daha temiz diye geçmiştik ama çok araştırmadım.
cok sag ol canim insallah. Kendimi de soraydim iyiydi =) hic aklima gelmediUmarım ilaçlardan bir an önce sonuç alırsınız cnm peki senin de kullanabileceğin ilaç yok mu acaba
Muhendisinoglu araştırmıştı cnm demir ilaçlarını içerisinde purferro da var ben şuana kadar sıkıntı yaşamadım cnm.Iste ondan korkuyorum.
Benim icime hic sinmiyor. Biraz daha arastircam.Toz olan en iyisi galiba ama ek gida ile veriliyor.
Evet ben de gördüm o paylaşımı .Bakalim hangisini alcam .Artık icindekikeri gectim dis curutmesin aman modundayim
Biz de gecsek ek gidaya ya.Cok hevesleniyorum :)Dr a ulaşabilirsem sorcam .Acelesi yoksa ben de ondan alip ek gida ile vereyim.
Muhendisinoglu gecen hafta demir takviyeleri araştırmış bir bak istersen canim.
İnşallah faydası olur canım düzenli kullan bakalım. Bilmiom canım neyden ama acayip gerçi son saatlerds iyiyim. Tırnağım felakeet yürüyemiyorum antibiyotik vercekti doktor emziriyom deyince vermedi. Çarşamba kontrolüm var ama o gün 4. Ay aşimız da vaar ooof ofsag ol canim. Alerjik cildi, mustelanin nemlendiricisini surun dedi. Bizimki yune temas edince ve babasi opunce oluyor,.sakallari batiyor ama alisir cildi dedi.
Sağol canım. Çarşamba kontrolümüz var eğer bişey yapmazsa başka doktora götürcem ya da özele götürcemSivilce gibi seninki cnm birde başka doktora götür cnm benimki böyle değildi kızarık ve kabuklasmisti kızımın. Ben bioderma kullandım 2 günde gecti. Çok geçmiş olsun.
Şu şekilde canım, etrafı bazen daha fa kızarık oluyor
Yengem diyor ki (saglikci ve 2 cocuk annesi)6.ay ek gida icin cok gec.Damak tadi gec olusur ve secici olur .Sen simdiden tadimlara basla
Doğruluk payi var mi bilmiyorum ama atli kovalamiyor ki arkamızdan. Herkesin durumuna gore dru one alabiliyor . 2 ay once başlayınca mukemmel damak zevki mi olacak ki .
Onun bahsettigi sadece tadım degil ama 2 hafta tadim sonra hop direk öğün olarak ek gida .Damak zevkini bilmem de bu aralar bebeklerin yiyeceklere atak yapması tesadüf değil gibi geliyor bana !! Ben o yüzden tadım yaptırıyorum .. Diliyle tadına bakmasının ne mahsuru olacakki ?
her sey ust uste gelince zor oluyor canim ya Allah yardimcimiz olsunİnşallah faydası olur canım düzenli kullan bakalım. Bilmiom canım neyden ama acayip gerçi son saatlerds iyiyim. Tırnağım felakeet yürüyemiyorum antibiyotik vercekti doktor emziriyom deyince vermedi. Çarşamba kontrolüm var ama o gün 4. Ay aşimız da vaar ooof of
canim bizim doktorumuz da 6 ay bitince degil, 5 ay dolunca baslatacakmis yani 150 gun dolunca.Yengem diyor ki (saglikci ve 2 cocuk annesi)6.ay ek gida icin cok gec.Damak tadi gec olusur ve secici olur .Sen simdiden tadimlara basla
Doğruluk payi var mi bilmiyorum ama atli kovalamiyor ki arkamızdan. Herkesin durumuna gore dru one alabiliyor . 2 ay once başlayınca mukemmel damak zevki mi olacak ki .
Yengem diyor ki (saglikci ve 2 cocuk annesi)6.ay ek gida icin cok gec.Damak tadi gec olusur ve secici olur .Sen simdiden tadimlara basla
canim bizim doktorumuz da 6 ay bitince degil, 5 ay dolunca baslatacakmis yani 150 gun dolunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?