- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.501
Kızlar belki erken konuşuyorum ama oğlum gece uykusuna kendisi geçiyor artıkrutini uyguluyorum öpüyorum kokluyorum yatağa koyuyorum biraz okşuyorum o da bana dokunuyor. 10 dk yanında oturuyorum sonra odadan çıkıyorum. Arada emziği düşünce çağırıyor beni hem de bana dokunmuş oluyor. Ve uyuyor.
Tahtaya vuralım, darısı bize artık :)Kızlar belki erken konuşuyorum ama oğlum gece uykusuna kendisi geçiyor artıkrutini uyguluyorum öpüyorum kokluyorum yatağa koyuyorum biraz okşuyorum o da bana dokunuyor. 10 dk yanında oturuyorum sonra odadan çıkıyorum. Arada emziği düşünce çağırıyor beni hem de bana dokunmuş oluyor. Ve uyuyor.
Sesi çıkınca yanına gidiyorum ışığı açmadan emziğini veriyorum elini öpüyorum iyi geceler diyip yine çıkıyorum. Onun dışında battaniyeyle dövüş sesleri geliyor :)
Maşallah berekallahne güzel daha uyumadan bırakıyorsun sesi çıkmıyormu ne güzel :) aferin kuzuma .
Evet cnm Ankara ve pastavilla almış, onlarda yumurta yokmuş. Filiz de var meselaladycry nuhun ankara makarna da yumurta yok onu yiyebilirsin
Uyku eğitimi bozulmadı dimi alıştı mı artık ? Bizmki bazen çığlık çığlığa sallayarak zor uyuyor bazen de emziği vermemle gözlerinin kapanması bir oluyor 14.atağı atlatalım 5.ayda bende başlycam şuan hiç gözüm kesmiyo çünkü :)Sesi çıkınca yanına gidiyorum ışığı açmadan emziğini veriyorum elini öpüyorum iyi geceler diyip yine çıkıyorum. Onun dışında battaniyeyle dövüş sesleri geliyor :)
Bizmki 2 gündür ayakta durmak istiyor bıraksam uçacak oturtuyorum kendini zorluyor kalkacak sanki yüz üstü durmayı da sevmiyor eşim emeklemeden yürümeye başlamış öyle olur mu ki oğlum da ? Çünkü ayağa kaldırınca acaip seviniyor maşallah kucağıma aldığmda bile ayaklarını diretiyor beni perişan etti bugun hastayken çok zorlanıyorum vallaDamak zevkini bilmem de bu aralar bebeklerin yiyeceklere atak yapması tesadüf değil gibi geliyor bana !! Ben o yüzden tadım yaptırıyorum .. Diliyle tadına bakmasının ne mahsuru olacakki ?
İnşallah toparlar artk canım Allahım şifasını versin♡ sana da sağlık güç kuvvet versin inşallah ♡♡sag ol canim. Alerjik cildi, mustelanin nemlendiricisini surun dedi. Bizimki yune temas edince ve babasi opunce oluyor,.sakallari batiyor ama alisir cildi dedi.
Disi sordum anne babasi erken cikarmadiysa 7. Ayda cikarir dedi. Suan elinin agizda olmasi oral donemden kaynaklaniyormus
gecmis olsun canim, insallah tekrarlamaz tirnagin. Basin uykusuzluktan mi donuyor?
İyi ki gitmisiz doktora, ilacli hava verdi. Oksuruk surubu kullanicaz. Kotulesirse yine gidicez. Ama ben de inanilmaz hastayim suan kulaklarim burnum tikali, bogazim agriyor. Tabi uykusuzlugu saymiyorum bile.
Herkese merhaba..Dünden beri sütüm azaldı. Yediğimi içtiğimi değiştirmedim. çok üzülüyorum. Bir sağımda 160 çıkarırken şimdi 50 cc çıkmıyor. Deli olacağım. Bunu yaşayan var mı?
Yengem diyor ki (saglikci ve 2 cocuk annesi)6.ay ek gida icin cok gec.Damak tadi gec olusur ve secici olur .Sen simdiden tadimlara basla
Doğruluk payi var mi bilmiyorum ama atli kovalamiyor ki arkamızdan. Herkesin durumuna gore dru one alabiliyor . 2 ay once başlayınca mukemmel damak zevki mi olacak ki .
ruh haline göre değişiyor canım gündüz uykuları hala sıkıntılı ama 1 haftadır gece uykusuna böyle geçiyor. eğitim vermedim henüz odasını, uyku saatlerini ve rutini ayarladım uyguluyorum.Uyku eğitimi bozulmadı dimi alıştı mı artık ? Bizmki bazen çığlık çığlığa sallayarak zor uyuyor bazen de emziği vermemle gözlerinin kapanması bir oluyor 14.atağı atlatalım 5.ayda bende başlycam şuan hiç gözüm kesmiyo çünkü :)
sag ol canimmm amin cumlemize insallahİnşallah toparlar artk canım Allahım şifasını versin♡ sana da sağlık güç kuvvet versin inşallah ♡♡
Sağol teyzesi biraz firikik vermişiz :)) evet canım belki de bugün bi arkafaşım da aynı şeyi söyledi. Bi de dikkat ettim banyodan sonra daha çok oluyor. Normalde ben yıkadığım suyu elimle ayarlıyorum sıcaklığını. Meğer suyun sıcaklığı 37 detece olmalıymış. Sonradan bir ölçtüm ben 40 derece suyla yıkıyormuşum çocuğu. E sesi de çıkmıyo hiç nerden bileyim.. Hoşuna gidiyo aksine. Belki de dediğin gibidir canımMaşallah onun tombul poposuna ve bacaklarınabana seninkiler biraz sıcaktan ve nemden çıkan sivilcele gibi geldi canım ..
Ay maşallah canım inşallah devam eder böyle hepKızlar belki erken konuşuyorum ama oğlum gece uykusuna kendisi geçiyor artıkrutini uyguluyorum öpüyorum kokluyorum yatağa koyuyorum biraz okşuyorum o da bana dokunuyor. 10 dk yanında oturuyorum sonra odadan çıkıyorum. Arada emziği düşünce çağırıyor beni hem de bana dokunmuş oluyor. Ve uyuyor.
Canım bende 5.ayin ortasına doğru tadımlık yogurt ile başlayacağım şu anda diş etleri fena kaşınıyor elma ve havuc sürüyorum cuk cuk emiyor vallaYengem diyor ki (saglikci ve 2 cocuk annesi)6.ay ek gida icin cok gec.Damak tadi gec olusur ve secici olur .Sen simdiden tadimlara basla
Doğruluk payi var mi bilmiyorum ama atli kovalamiyor ki arkamızdan. Herkesin durumuna gore dru one alabiliyor . 2 ay once başlayınca mukemmel damak zevki mi olacak ki .
Dört aylık canım ben de tek sefer 7 damla veriyorumBiz yavastan ek gıdaya geçiş yaptık cnm meyve sularına başladık onun içine katip veriyorum. Bazende sabahları ac karnına veriyorum suratını büzüstürüyor ama ne yapayım. Gunde 1 sefer 9 damla veriyorum senin kac damla cnm. Birde bebisin kac aylik oldu ?
Bana da doktor iştahlı bir çocuk değilse 5. Ayda başlanmalı dedi ve 6. Aydan sonra başlamak da alerji riski doğurur dedi. Ama 8. Ayda bile ek gıdaya başlayanlar var. Bence herkes kendine uyanı söylüyor. Standart olan dünya sağlık örgütü :)Yengem diyor ki (saglikci ve 2 cocuk annesi)6.ay ek gida icin cok gec.Damak tadi gec olusur ve secici olur .Sen simdiden tadimlara basla
Adet olduysan o zaman da azalıp tekrar eski haline gelirmiş..Herkese merhaba..Dünden beri sütüm azaldı. Yediğimi içtiğimi değiştirmedim. çok üzülüyorum. Bir sağımda 160 çıkarırken şimdi 50 cc çıkmıyor. Deli olacağım. Bunu yaşayan var mı?
Kızlar belki erken konuşuyorum ama oğlum gece uykusuna kendisi geçiyor artıkrutini uyguluyorum öpüyorum kokluyorum yatağa koyuyorum biraz okşuyorum o da bana dokunuyor. 10 dk yanında oturuyorum sonra odadan çıkıyorum. Arada emziği düşünce çağırıyor beni hem de bana dokunmuş oluyor. Ve uyuyor.
Canım demir depolanan birşey olduğu için ve büyüdükleri için çoğu doktor 1 yaşına kadar demir ilacı içirilmeli depoları dolu olmalı diyor. Bizde fissür çatlağı var kabızlık yapar diye şuan başlamadım ama başlayacağım ben.Ben tahlil yaptırdım ve doktor demir ilacına gerek yok dedi. Ben hamileyken 5 kere kan nakli yapılacak kadar kansızım neyseki bana çekmemişler :) umarım senin de gerek kalmaz
Hayırlı Kandiller melek anneleri ♡
Kargolar ulaşmaya başlamış ilaçları da gitmiş kıyafette. Allah razı olsun ♡Eki Görüntüle 2207503
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?