2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah berekallah ne güzel daha uyumadan bırakıyorsun sesi çıkmıyormu ne güzel :) aferin kuzuma .

Tahtaya vuralım, darısı bize artık :)

Maşallah berekallah ne güzel daha uyumadan bırakıyorsun sesi çıkmıyormu ne güzel :) aferin kuzuma .
Sesi çıkınca yanına gidiyorum ışığı açmadan emziğini veriyorum elini öpüyorum iyi geceler diyip yine çıkıyorum. Onun dışında battaniyeyle dövüş sesleri geliyor :)

Sesi çıkınca yanına gidiyorum ışığı açmadan emziğini veriyorum elini öpüyorum iyi geceler diyip yine çıkıyorum. Onun dışında battaniyeyle dövüş sesleri geliyor :)
Uyku eğitimi bozulmadı dimi alıştı mı artık ? Bizmki bazen çığlık çığlığa sallayarak zor uyuyor bazen de emziği vermemle gözlerinin kapanması bir oluyor 14.atağı atlatalım 5.ayda bende başlycam şuan hiç gözüm kesmiyo çünkü :)

Damak zevkini bilmem de bu aralar bebeklerin yiyeceklere atak yapması tesadüf değil gibi geliyor bana !! Ben o yüzden tadım yaptırıyorum .. Diliyle tadına bakmasının ne mahsuru olacakki ?
Bizmki 2 gündür ayakta durmak istiyor bıraksam uçacak oturtuyorum kendini zorluyor kalkacak sanki yüz üstü durmayı da sevmiyor eşim emeklemeden yürümeye başlamış öyle olur mu ki oğlum da ? Çünkü ayağa kaldırınca acaip seviniyor maşallah kucağıma aldığmda bile ayaklarını diretiyor beni perişan etti bugun hastayken çok zorlanıyorum valla

İnşallah toparlar artk canım Allahım şifasını versin♡ sana da sağlık güç kuvvet versin inşallah ♡♡

Yeme içmeden daha çok psikoloji stres falan etkiliyor. Sıkıntı yaşadığın bi dönemse olabilir

Bebeklerde 2 ay çok önemli bence. Tadımlık yapılmalı. Ama 5.5 aydan önce öğün verilmemeli çünkü bağırsak gelişimini tamamlamadılar o yüzden yedikleri hem gaza hem rahatsız olmalarına sebep olur zaten vitamin de alamazlar.

ruh haline göre değişiyor canım gündüz uykuları hala sıkıntılı ama 1 haftadır gece uykusuna böyle geçiyor. eğitim vermedim henüz odasını, uyku saatlerini ve rutini ayarladım uyguluyorum.

Maşallah onun tombul poposuna ve bacaklarına bana seninkiler biraz sıcaktan ve nemden çıkan sivilcele gibi geldi canım ..
Sağol teyzesi biraz firikik vermişiz :)) evet canım belki de bugün bi arkafaşım da aynı şeyi söyledi. Bi de dikkat ettim banyodan sonra daha çok oluyor. Normalde ben yıkadığım suyu elimle ayarlıyorum sıcaklığını. Meğer suyun sıcaklığı 37 detece olmalıymış. Sonradan bir ölçtüm ben 40 derece suyla yıkıyormuşum çocuğu. E sesi de çıkmıyo hiç nerden bileyim.. Hoşuna gidiyo aksine. Belki de dediğin gibidir canım

Ay maşallah canım inşallah devam eder böyle hep

Canım bende 5.ayin ortasına doğru tadımlık yogurt ile başlayacağım şu anda diş etleri fena kaşınıyor elma ve havuc sürüyorum cuk cuk emiyor valla

Dört aylık canım ben de tek sefer 7 damla veriyorum

Bana da doktor iştahlı bir çocuk değilse 5. Ayda başlanmalı dedi ve 6. Aydan sonra başlamak da alerji riski doğurur dedi. Ama 8. Ayda bile ek gıdaya başlayanlar var. Bence herkes kendine uyanı söylüyor. Standart olan dünya sağlık örgütü :)

Adet olduysan o zaman da azalıp tekrar eski haline gelirmiş..

Rutin olarak ne uyguluyorsun peki?

Ben tahlil yaptırdım ve doktor demir ilacına gerek yok dedi. Ben hamileyken 5 kere kan nakli yapılacak kadar kansızım neyseki bana çekmemişler :) umarım senin de gerek kalmaz
Canım demir depolanan birşey olduğu için ve büyüdükleri için çoğu doktor 1 yaşına kadar demir ilacı içirilmeli depoları dolu olmalı diyor. Bizde fissür çatlağı var kabızlık yapar diye şuan başlamadım ama başlayacağım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…