- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.521
Bizmki 2 gündür ayakta durmak istiyor bıraksam uçacak oturtuyorum kendini zorluyor kalkacak sanki yüz üstü durmayı da sevmiyor eşim emeklemeden yürümeye başlamış öyle olur mu ki oğlum da ? Çünkü ayağa kaldırınca acaip seviniyor maşallah kucağıma aldığmda bile ayaklarını diretiyor beni perişan etti bugun hastayken çok zorlanıyorum valla
Sağol teyzesi biraz firikik vermişiz :)) evet canım belki de bugün bi arkafaşım da aynı şeyi söyledi. Bi de dikkat ettim banyodan sonra daha çok oluyor. Normalde ben yıkadığım suyu elimle ayarlıyorum sıcaklığını. Meğer suyun sıcaklığı 37 detece olmalıymış. Sonradan bir ölçtüm ben 40 derece suyla yıkıyormuşum çocuğu. E sesi de çıkmıyo hiç nerden bileyim.. Hoşuna gidiyo aksine. Belki de dediğin gibidir canım
Hamak sallamaktan bezdim uyumuyor deli gibi ağlıyor. İse başlamama 3 hafta kaldı nasıl dayanacağım gerçekten bilmiyorum
Oy cok yakismis minnosaHayırlı Kandiller melek anneleri ♡
Kargolar ulaşmaya başlamış ilaçları da gitmiş kıyafette. Allah razı olsun ♡Eki Görüntüle 2207503
Yok canım genelde tek uzun kollu body giyridiriyorum uykudan uyandı mı falan üzerine ince bşr yelek geçiriyorum sonra çıkarıyorum ya da bazen içine ince atlet üzerine de tulum giydiriyorum. Bunların hepsi pamuk kumaştan yani hava geçiriyor. Ama daha çok dikkat edicem özellikle yıkarkenBanyodan sonra ter bezlerimiz daha çok açılıyor ya belki o tetikliyordur , birde kat kat giydiriyor olabilirsin ..
Babaya iyi geceler diyip odasina gidiyoruz. Telefondan ninni açıyorum. Bezini değiştirip pijama giydiriyorum. Mamasını iciriyorum ışık açıkken. Sonra perdeyi kapatıyoruz ışığı kapatıyoruz gece lambası açık kalıyor. 5 dk kadar öpüp kokluyorum saçını tariyorum yatağına bırakıyorum. Ninniyi ve ışığı kapatıp iyi geceler diyorumRutin olarak ne uyguluyorsun peki?
Ve hiç kucak istemeden öylece kalıyor o an :) öyle mi valla maşallahBabaya iyi geceler diyip odasina gidiyoruz. Telefondan ninni açıyorum. Bezini değiştirip pijama giydiriyorum. Mamasını iciriyorum ışık açıkken. Sonra perdeyi kapatıyoruz ışığı kapatıyoruz gece lambası açık kalıyor. 5 dk kadar öpüp kokluyorum saçını tariyorum yatağına bırakıyorum. Ninniyi ve ışığı kapatıp iyi geceler diyorum
Yok canım genelde tek uzun kollu body giyridiriyorum uykudan uyandı mı falan üzerine ince bşr yelek geçiriyorum sonra çıkarıyorum ya da bazen içine ince atlet üzerine de tulum giydiriyorum. Bunların hepsi pamuk kumaştan yani hava geçiriyor. Ama daha çok dikkat edicem özellikle yıkarken
İstiyordu canım 3 aylıktan beri uğraştığım için pes etti sanırım bi de her cagirisinda hemen yanına gidiyorum gerekirse kucağıma alıyorum ama susunca hemen birakiyorum. Ona güveniyor artık yalnız değilim düşüncesi var.Ve hiç kucak istemeden öylece kalıyor o an :) öyle mi valla maşallah
Benim oğlanı doyursam daha çok enerji alıp uykusunu bölüyor. Beslenmeden bir saat sonra uykuya geçiyor. Misal 7 de besleniyor 8 de uyuyor, 9:30 da uyanıyor uyanış o uyanış kesinlikle 24 veya 1 e kadar uyumuyor. Dün de pert etti beni kucakta sürekli uyumaya direndi türlü şeyler yaptım, yatırdım salladım arabasına koydum yok uyumadı. Gündüz uykusu da toplamda 3 saate yakın uyumuştur. Hepsi bu yani.. Sabah da 9 da Uyandık gece 1 de uyuduğu için...
Günaydın bu arada hepinize....
belki daha sonra başlatır. Benim gazlı bebekler oldukları için yormayalım onları değerleri iyi dedi.Canım demir depolanan birşey olduğu için ve büyüdükleri için çoğu doktor 1 yaşına kadar demir ilacı içirilmeli depoları dolu olmalı diyor. Bizde fissür çatlağı var kabızlık yapar diye şuan başlamadım ama başlayacağım ben.
Birde bebeklerin karakteri de etkili. Bende bir bebeğimi 8 de yatağına yatırıyorum kendi kendine uyuyor sabaha kadar arada emziği düşünce fln gidiyorum. Diğeri ise tam cadı uykuya dalması dert uykuda kalması dert. Aynı evde aynı ortamda aynı rutinde büyüdü bu bebekler.Ve hiç kucak istemeden öylece kalıyor o an :) öyle mi valla maşallah
Benim oğlanı doyursam daha çok enerji alıp uykusunu bölüyor. Beslenmeden bir saat sonra uykuya geçiyor. Misal 7 de besleniyor 8 de uyuyor, 9:30 da uyanıyor uyanış o uyanış kesinlikle 24 veya 1 e kadar uyumuyor. Dün de pert etti beni kucakta sürekli uyumaya direndi türlü şeyler yaptım, yatırdım salladım arabasına koydum yok uyumadı. Gündüz uykusu da toplamda 3 saate yakın uyumuştur. Hepsi bu yani.. Sabah da 9 da Uyandık gece 1 de uyuduğu için...
Günaydın bu arada hepinize....
Hımm o zaman akşam üzeri uykusunu kaçırmamak gerekiyor çünkü benim oğlum dörtten sonra bir de akşam üzeri uykusu istiyor beşe kadar uyuyor arada. Anladım canım Sen zaten bayağı bir çabadan uyku konusunda iyice alışkanlık kazanmıştır birazcık da olsaİstiyordu canım 3 aylıktan beri uğraştığım için pes etti sanırım bi de her cagirisinda hemen yanına gidiyorum gerekirse kucağıma alıyorum ama susunca hemen birakiyorum. Ona güveniyor artık yalnız değilim düşüncesi var.
Bebekler akşam 5 ten sonraki uykulari gece uykusu olarak sayarmis bu arada.
aynen çok haklısın Benim oğlum da uykuya direniyor uykusu kaçınca kesinlikle uyumak istemiyor uykusu olduğu halde zor zor unutuyorum Tabii bu Artık gece birleri falan bulunca Benim de sabrım tükeniyorBirde bebeklerin karakteri de etkili. Bende bir bebeğimi 8 de yatağına yatırıyorum kendi kendine uyuyor sabaha kadar arada emziği düşünce fln gidiyorum. Diğeri ise tam cadı uykuya dalması dert uykuda kalması dert. Aynı evde aynı ortamda aynı rutinde büyüdü bu bebekler.
Benimki de aynı resmen yapışık olduk İlk 3 ay gibiSanırım kafayı yiyeceğim artık durmuyor bu çocuk sürekli hoplayıp zıplamak onunla konuşulmasını istiyor 2dk bırakamıyorum hemen mızırdanmaya başlıyor ataktan mı yoksa normaldede böyleydi çözemedim
Kızlar mama hazırlarken su ısıtmak zaman alıyor bebekler beklemiyor diyordunuz kara cuma ündirimleri varya ona bakarken homend in konuşan çay makinası var. Mama suyunu 5 saat 40derecede tutuyormuş ve 40 derece kaynatma ayarı varmış. İndirğmden bakabilirsiniz
Henüz adet olmadım daha. sadece 1 kere 1 gün boyunca akıntım oldu kırmızı o kadar.Adet olduysan o zaman da azalıp tekrar eski haline gelirmiş..
Aaa bizim ofisteki cay makinesinin ustunde biberon tusu vardi ama ne ise yaradigini hic dusunmemistik. Eheehe bebege gore pasa cayi yapiyo fln diyodukKızlar mama hazırlarken su ısıtmak zaman alıyor bebekler beklemiyor diyordunuz kara cuma ündirimleri varya ona bakarken homend in konuşan çay makinası var. Mama suyunu 5 saat 40derecede tutuyormuş ve 40 derece kaynatma ayarı varmış. İndirğmden bakabilirsiniz
Evet canım doğrudur o zaman çünkü demir ilaçları gerçekten bağırsakları yoruyor kabızlık yapıyor. Benim oğlumda da fissür var. Bende vermedim henüzbelki daha sonra başlatır. Benim gazlı bebekler oldukları için yormayalım onları değerleri iyi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?