2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir canım belki de babasına çekti o özellipi , iki erkek kardeşim emeklemeden yürümeye başlamışlar, ben uzun süre emeklemişim ama erken hareketlenmişim :) her çocuk farklı

Banyodan sonra ter bezlerimiz daha çok açılıyor ya belki o tetikliyordur , birde kat kat giydiriyor olabilirsin ..

Hamak sallamaktan bezdim uyumuyor deli gibi ağlıyor. İse başlamama 3 hafta kaldı nasıl dayanacağım gerçekten bilmiyorum

Allah bir kolaylık versin inşallah çalışan anne en zor olanı , benim kızda bir süredir iyiydi başladı tekrar mızmızlanmaya atakmı bilmem ama var birşeyler

Banyodan sonra ter bezlerimiz daha çok açılıyor ya belki o tetikliyordur , birde kat kat giydiriyor olabilirsin ..
Yok canım genelde tek uzun kollu body giyridiriyorum uykudan uyandı mı falan üzerine ince bşr yelek geçiriyorum sonra çıkarıyorum ya da bazen içine ince atlet üzerine de tulum giydiriyorum. Bunların hepsi pamuk kumaştan yani hava geçiriyor. Ama daha çok dikkat edicem özellikle yıkarken

Rutin olarak ne uyguluyorsun peki?
Babaya iyi geceler diyip odasina gidiyoruz. Telefondan ninni açıyorum. Bezini değiştirip pijama giydiriyorum. Mamasını iciriyorum ışık açıkken. Sonra perdeyi kapatıyoruz ışığı kapatıyoruz gece lambası açık kalıyor. 5 dk kadar öpüp kokluyorum saçını tariyorum yatağına bırakıyorum. Ninniyi ve ışığı kapatıp iyi geceler diyorum

Ve hiç kucak istemeden öylece kalıyor o an :) öyle mi valla maşallah
Benim oğlanı doyursam daha çok enerji alıp uykusunu bölüyor. Beslenmeden bir saat sonra uykuya geçiyor. Misal 7 de besleniyor 8 de uyuyor, 9:30 da uyanıyor uyanış o uyanış kesinlikle 24 veya 1 e kadar uyumuyor. Dün de pert etti beni kucakta sürekli uyumaya direndi türlü şeyler yaptım, yatırdım salladım arabasına koydum yok uyumadı. Gündüz uykusu da toplamda 3 saate yakın uyumuştur. Hepsi bu yani.. Sabah da 9 da Uyandık gece 1 de uyuduğu için...

Günaydın bu arada hepinize....

Ben ilk doğduğunda çok çektim bu kızarıklık işlerinden yaz günü gelen örttü gidem örttü çocuğumu ..

İstiyordu canım 3 aylıktan beri uğraştığım için pes etti sanırım bi de her cagirisinda hemen yanına gidiyorum gerekirse kucağıma alıyorum ama susunca hemen birakiyorum. Ona güveniyor artık yalnız değilim düşüncesi var.
Bebekler akşam 5 ten sonraki uykulari gece uykusu olarak sayarmis bu arada.

belki daha sonra başlatır. Benim gazlı bebekler oldukları için yormayalım onları değerleri iyi dedi.

Birde bebeklerin karakteri de etkili. Bende bir bebeğimi 8 de yatağına yatırıyorum kendi kendine uyuyor sabaha kadar arada emziği düşünce fln gidiyorum. Diğeri ise tam cadı uykuya dalması dert uykuda kalması dert. Aynı evde aynı ortamda aynı rutinde büyüdü bu bebekler.

Hımm o zaman akşam üzeri uykusunu kaçırmamak gerekiyor çünkü benim oğlum dörtten sonra bir de akşam üzeri uykusu istiyor beşe kadar uyuyor arada. Anladım canım Sen zaten bayağı bir çabadan uyku konusunda iyice alışkanlık kazanmıştır birazcık da olsa

aynen çok haklısın Benim oğlum da uykuya direniyor uykusu kaçınca kesinlikle uyumak istemiyor uykusu olduğu halde zor zor unutuyorum Tabii bu Artık gece birleri falan bulunca Benim de sabrım tükeniyor

Benimki de aynı resmen yapışık olduk İlk 3 ay gibi

Ben doğduğundan beri termosta hallediyorum 2 termos tam çözüm oluyor biri sürekli kaynar su iki gün tutuyor biri de üç dört saat sıcak tutuyor

Aaa bizim ofisteki cay makinesinin ustunde biberon tusu vardi ama ne ise yaradigini hic dusunmemistik. Eheehe bebege gore pasa cayi yapiyo fln diyoduk

belki daha sonra başlatır. Benim gazlı bebekler oldukları için yormayalım onları değerleri iyi dedi.
Evet canım doğrudur o zaman çünkü demir ilaçları gerçekten bağırsakları yoruyor kabızlık yapıyor. Benim oğlumda da fissür var. Bende vermedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…