2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mukuslu kaka var, ben diyet yapınca düzelmeye başlamıştı, sonra diyeti bozdum ve 3 gün sonra tekrar mukuslu kaka geri döndü maalesef. Deride bu sefer diyet bozduğum zaman çok az az yüzde ve sırtta kızar noktalar çıktı. Bir de makat kısmında hiç geçmeyen bir kızarıklık var.

Benim de saçım dökülüyor
Sabah yataktan 1 avuc sac topluyorum .Gecen gun b 12 ignemi yaptirdim .Haftasonu da yaptircam .Resmen ölüyorum vitaminsizlikten .
Sampuana ne karistiriliyordu ya bir turlu hatirlayamadim .
Ay ben de kesin aşırı vitaminsiz kaldım. Kalkıp doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum ki. Bu çocuğun yarım saat uyuyup uyanmaları, sonra da mızırdanmalarından fırsat kalmıyor ki

Benim döküldü döküldü sonunda bu hafta azaldı iyice sanırım bebeler 6 ay olunca dökülme bitiyor.
1 ayım kaldı o zaman, inşallah biter artık ya. Gerçekten saçımı yıkamaya, taramaya korkuyorum, tokayı çıkarınca onunla birlikte bir sürü saç da geliyor

Emekletmeye uğraşmayın diyolar cnm, emekleyince geç yürüyolarmış. Emeklemezse ilk olarak ayağa kalkıp yürüyorlarmış öyle diyolla

Kitaplarda yazılanların haklılık payı olabilir ama her bebek farklıdır .Memede bile uyumayan çocuk memesiz nasıl uyuyacak ki ?Ben tabi ilkinde hiç çalışmadım sorun olmadı bu , şimdi 1 yaşına kadar evde olacağım ozaman kreşe gidecek orda diğer bebekler nasıl uyuyorsa o da uyuyacak.Kardeşimin bebeğide. 4 aylık aynı uyku sorununu yaşıyorlar gecede gündüzde kısa uykuları var.Biz gece uyuyoruz gündüz neredeyse uyumuyor benimki.Ben dişe damağa yoruyordum ama dr hayır dedi uyku ihtiyacı karşılanıyormuş.

cok sag ol canim. Yok ben ilac kullanmadim. Kulagim falan tikali, oyle ayakta atlatmaya calisiyorum.

Odayi sirkeli suyla temizle .Bir ara benimki de oyleydi yanimda oldugu halde gozu kapali ağlıyordu .Odada kocaman ayicik vardi onu kaldirdim .Ve sirkeli suyla temizlik yapiyorum. Kotu enerjiyi atiyoruz .Sanirim ayiciktan korkuyormuş.
Masallah pasaya .Emeksiz olmuyor .Tum zorluklara ragmen uyku algisini oluşturduğumu dusunuyorum.Ne kadar uyku duzenimiz bozuk olsa sa rutin uygulamaktan vazgecmedim .15 dk uyusa da uyumasi gerektigini biliyor .Mavi battaniyemiz var .Gecende yikamistim .Baska renk battaniye cikardim. Sorun oldu :)
Her cocuk farkli bir dunya gercekten.Arkadasimin ikizleri var .Uykulari cok derin .Biri kiyameti koparsa oteki uyumaya devam ediyor masallah .Bizimki cit ciksa uyaniyor .Uyurken de yanda bekliyorum .Kalkarsam 5 dk kalkmazsam 30 dk uyuyor. Is onemli degil yeter ki uyusun modundayim .

Bir de b 12 ilaci mi karistiliyordu sanki ?

Günaydın kızlar 2-3 gündür giremiyorum hasta olan bebişlere annelere geçmiş olsun.
Kızım aşırı derecede bana bağlandı son günlerde. Arkadaşım geldi kucağına alır almaz çığlık attı nasıl içli içli ağlıyor. Aynı şey komşumdada oldu. Kimsede durmak istemiyor 1 haftadır neden böyle oldu anlamadım

Senin paşa dönmeye başladı mı? Bizimki daha bir iki defa döndü ugrasmiyor hiç. O yüzden emeklemeyecek gibi geliyor bana
Senin oğlun bir iki kere dönmüş, benim kız sadece sağa sola dönüyor henüz tam tur dönmedi yerde bıraktığımda çapraz dönüşler yapıyor:)
nevesta81 ikşzlerden biri erken emekleyip yürüyecek demek ki, diğerine de örnek olur size pek iş kalmaz:)

Bazen bizde de oluyor bu, kucağındayken sevdir sonra daha kolay aşılır

Anneyi kaybetme korkusu yavas yavas basliyor .O yuzden duble koala oluyorlar .
Gecen gun arkadasim geldi .Cay getirmeye gittim.Onda aglayacagini bildigim icin oyun halisina koydum .Ona ragmen agladi .1 saat sonra da alisti .Saclarina uzanmaya calisiyor kızın.
Dun de kv ye gitmedi .Fena bozuldu .Ne cabuk unuttun demek ki daha cok gormem lazim vs diye sosyal mesaji da verdi gitti

Senin paşa dönmeye başladı mı? Bizimki daha bir iki defa döndü ugrasmiyor hiç. O yüzden emeklemeyecek gibi geliyor bana

Yok cnm benimkide dönmedi, bu hafta 90 derece yan dönmeye başladı sadece. Emeklemesinler zaten dizleri falan kötü oluyormuş, yerlerde soğuk birde. Direk ayağa kalkarlar inşallah

Çok iyi maşallah. Benim oğlum da buna yakın, gündüzler yarım saat 4-5 defa ama.

Bu arada benim oğlan 2 haftadır gece uyanıyor demiştim ya, derdi kundakmış. Ben kundaktan kesmiştim büyüdü diye. 3 gün önce tekrar yapayım uyayacakmı dedim, kesintisiz uykularımız geri geldi şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…