2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yesinler onun kundagini kundak yan kesmek için önce bir kolu çıkartıyorlar ona alışınca diğerini sanirim

S Susammmmm 2 hafta gibi bir sürede kurtardı kolunu
Hadi inşallah öyle olur :) benimki tembel ya, oyuncağını uzağa koyarak teşvik ettim de döndü beyefendi :) oyuncağa ulaşmaya çalışırken pat diye döndü, nasıl mutlu oldum, sanki üniversiteden mezun olmuş :)

Aaa hiç aklıma gelmemişti cnm birde sirkeli suyla sileyim. Cevşen içinde küçük bir kuran var yinede agliyor.

Canim umut oldun ,iyi ki yazdin. O kadar üzülüyorum ki dökülmesini gectim .Cocugun eline geliyor kiyafetlerinden sac topluyorum .Parkeler sac .Surekli supurmek zorundayim .Ben de pekmez iciyorum ama yeterli degildir kesin .

Evet evet

Benimde öyleydi, evi bi süpürüyordum hazne tümden benim saçlarım. Bence sende Demir hapına başla cnm, gyno ferro sanol benimki

sonsuzzz siz hala similac mı kullaniyosunuz? Mama arayisindayim aptamile veda ediyoruz 2 numaradaki maltodekstrinden dolayi.
Doktor mu önermişti similaci

Yok cnm ben bi arkadaş önerisiyle similac almıştım palm yapı yok diye ama kaka yapamamıştı sma ya geçtik hala sma kullanıyoruz. Bana doktor en başından sma önermişti tadı kötü meme reddi yapmaz diye

Benimde aynıydı cnm kundak yap bi bak bakalım nolcak

Tam gaz damlasini birakmistik, biraz uyumaya baslamistik, gec saatlerde de olsa... Cocugun huyunu tanimaya baslamistim ki bu hastalik cikti.

Antibiyotik kullandigi gunden beri bagira bagira ikiniyor, kendini kasiyor. İkindikca oluk oluk kusuyor. Uyuyamiyor aci cekiyor.

Ve her seyden kendimi sucluyorum.
Ben bir daha hicbir yere gidemeyecegim, hicbir sey yapamayacagim, evde bile bir sey yapamiyorum ki firsat vermiyor. Dayanamadikca daha beter oluyor her sey. Cocugu "sevmek"icin istiyor herkes, zorlugunu tek ceken benim. o kadar doluyum ki

Bende bilmiyorum da biran önce geçse iyi olur

Yok canım ben adet oluyorum ama bende de çok saç dökülüyo ondan değil yani
kızlar 2-3 ay sonra dökülme kalmaz.Dökülen saçın yerine yenisi çıkar.Bende öyle olmuştu.

Bir hafta sonra:)geçen hafta dönmeye başladı, dün kolunu çıkarmaya başladı .

Benimde öyleydi, evi bi süpürüyordum hazne tümden benim saçlarım. Bence sende Demir hapına başla cnm, gyno ferro sanol benimki
Kızlar evde saçım hep bağlı, uyurkende bağlıyorum.Saçım uzun ve kalın telli, elimi saçıma sürdüğümde en az 10 adet düşüyor,bağlamasam evin içi saçtan geçilmeyecek.

Slm kızlar uzun zamandan berı gıremedm mınık adamla ugrasmakdan bıraz zor zamanlar gecırıorm sureklı annemlerde kalıoruz evıme gecmek ıstemıorm bebısle yalnız kalmak ıstemıorm yorgunlukdan artık dusup bayılıorum esım we annemde bu durumdan korkuolar bnde alıstım annmlerde olmaya bn cocuga bakıorum annemde yemek yapıor böle gcıor gunlerım umatım hepınız ıyısınızdır

Çabuk çözer canım şimdi bir kere döndüuse devamı gelir. Her döndüğünde uüraş gösterir. İstersrn sen de biraz yardımcı ol göster. En geç bir haftaya çözer bence

Be
Kızlar evde saçım hep bağlı, uyurkende bağlıyorum.Saçım uzun ve kalın telli, elimi saçıma sürdüğümde en az 10 adet düşüyor,bağlamasam evin içi saçtan geçilmeyecek.
Ben sürekli bağladığım halde saçtan geçilmiyor. Kesilmesini beklemekten başka çarem yok. Ben çok güzel besleniyoruö daha ne yapayım bilemedim. Deli gibi döklüyor. Hele banyodan sonra inanılmazzz

Çabuk çözer canım şimdi bir kere döndüuse devamı gelir. Her döndüğünde uüraş gösterir. İstersrn sen de biraz yardımcı ol göster. En geç bir haftaya çözer bence
Oyuncak için dönüyor sadece, dönmek istediği için dönmüyor. Oyuncağı uzağına koyup öyle teşvik ediyorum ben de :) poposunu devirmek zor geliyor koca popoluma :) yardım ediyorum kolunu kurtarsın diye, bakalım öğrenir inşallah :)

Çok zor gerçekten çok iyi anlıyorum seni. Ben en azından çok zorda kaldığım zaman kayınvalideme verebilirim, gündüzleri uyanık olduğu zaman sevsin diye verip o sırada az da olsa kendi başıma kalıyorum. Sürekli gece gündüz sende olması, uyuyaması, senin uyuyamaman o kadar yorucu ki. Ben veriyorum evet ama o sırada uyuma şansım yok çünkü uyumaya uyumaya uykum kaçmış oluyor. Uykusuzluk insanı mahvediyor. Inşallah geçecek bu günler de. İleride yüzümüz gülecek, bir anne diyip sarılması ile mutlu olacağız. Kendimi avutuyorum belki ama diyorum ne zamana kadar sürecek ki, 1 yaş mı, 2 yaş mı? Evet o zamana kadar her gece belki sinirden ağlayacağım ama 5 ay bitti bile, bir şekilde düşe kalka, ağlaya sızlaya, bazen bir hareketine kahkaha atıp sonrasında uyumuyor yoruldum artık diye depresyona girerek belki geçecek günler, haftalar, aylar... Tecrübeli annelerin sözü var, "Evet çok zor, emzirdiğin için her gece zilyon kez kalkacak ve uykusuz kalacaksın ama bitecek o günler de. Tünelin sonu aydınlık, emin olun aydınlık."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…