2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saçları dökülen arkadaşlar umut olmaya geldim :)

Benimkide avuç avuç dökülüyordu, 1 haftadır normal dökülüyor hamilelikten önceki kadar. Benim özellikle şakaklar açılmıştı ve ne zaman çıktığını bile farketmediğim bebek saçlarım doldurmuş orayı ve 1,5 2 cm olmuş bile, kapandı şükür. Sadece demir kullandım bilmem ondanmı normal süreçmi..

Bazen bizde de oluyor bu, kucağındayken sevdir sonra daha kolay aşılır
Öyle yapıyorum zaten canım ama yine de çok ağladı.
Muhtemelen canım kaybetme korkusundan yapıyor. Oyun halısında oynarken bile gözü benden ayrılmıyor.
Aman senin kayınvalidende gelmeye bahane arıyor bu aralar az geldi ya arayı kapatır manayla.
Bende hep kundak yapıyordum son zamanlarda yapmıyorum acaba ondan mı gece sık uyanır oldu anlamadım. Gece 1 en fazla 2 kere kalkan bebek gitti 4-5 kere kalkan bi bebek geldi yerine. Son zamanlarda çok yoruluyorum.

Canim umut oldun ,iyi ki yazdin. O kadar üzülüyorum ki dökülmesini gectim .Cocugun eline geliyor kiyafetlerinden sac topluyorum .Parkeler sac .Surekli supurmek zorundayim .Ben de pekmez iciyorum ama yeterli degildir kesin .
Evet evet

oinone27 benimkide öyle canım malesef. İnsanlar da inanmıyor illa alıyorlar elimden ağlatıyorlar

oinone27 benimkide öyle canım malesef. İnsanlar da inanmıyor illa alıyorlar elimden ağlatıyorlar
Öyleler maalesef canım. Ben normalde insanlara veririm ama ağlarsa hiç umursamam geri alırım. Millet çocuk sevecek diye ağlatamam zaten normalde çok ağlayan bi bebek.
oinone27 evde kanguruyla dolaşıyoruz. Benden ayrılmak istemediği için odalara beraber gidip yemeği birlikte yapıyoruz. Uykusu geldiyse hemen uyuyor bende hamaga bırakıyorum. Sallamadan uyumuş oluyor:)
Sanırım benimde kanguru almam lazım belki daha kolay olur :)

Senin kv benimkine çok benziyor

oinone27 evde kanguruyla dolaşıyoruz. Benden ayrılmak istemediği için odalara beraber gidip yemeği birlikte yapıyoruz. Uykusu geldiyse hemen uyuyor bende hamaga bırakıyorum. Sallamadan uyumuş oluyor:)
Ben de belki kanguruda uyur diye açık avm ye gittim biraz önce. Evde kanguruda durmuyor benimki. Gittik bir mağazadan birşeyler aldık çıktık baktım benimkinin keçiler gelmeye başladı servise bindim cıngar cıkardı herkes halime acıdı neyse ki eve geldik şimdi memede uyuyor. Annem seninki kanguruda falan uyumaz demişti ben de ihtimal vermiyordum ama deneyeyim dedim. Onayladım

Bence almadan önce deneme imkanın varsa dene :)

Bizimkide sevmezdi en başta ama alıştı şükür:)

Benimki de öyle uyusa keşke ya. Bir ara biz dışarıda gezerken, babası kanguruda taşırken uyuyordu ne güzel. Şimdi kanguru bağlayınca direkt emmek istiyor.

Ne zaman geçer ki bu dökülme işi ya
Bende bilmiyorum da biran önce geçse iyi olur

Yok canım ben adet oluyorum ama bende de çok saç dökülüyo ondan değil yani

Aynı durum bizde de var maalesef 4.5 ayligiz abi baba kucağına alıp ben mutfaga girecek oluyorm ki çığlık çığlığa.....

Oğlum dün gece sırt üstünden yüzüstü döndü. Nasıl mutlu oldum anlatamam :) ama kolu altında kalıyor, onu kurtaramıyor ve ben koluna bir şey olursa diye korkuyorum ya. Bebişleri çoktan dönmeye başlamış olan tecrübeli anneler, o kolu ne kadar sürede kendisi kurtarır? Döndüğü gibi göğsünün altında koşu ile durup ağlıyor.

Canım 10 15 güne kurtarıyor korkma bişey olmaz. Ağlarsa kurtarırsın annesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…