2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım baya macera oldu bize:) ben bel fıtığı oluyordum nerdeyse ama:)

Kızlar Merhaba Benim oğlum da bu ara çok fazla huysuz sürekli bir Ağlama inleme söylenme modunda acaba hasta mı oldu diye şüpheleniyorum uyku düzeni ve değişti şu an bile ağlıyor

Eşim de oynataıcam derken ağlatır aynen seninki gibi seslendiğinde bakmıyor :) susturmak sakinleştirmek bana düşüyor

Babalara hergün pazar değilmi ya, analarada hergün pazartesi sendromu

Saat 6 dan sonra uyanınca kaldırıyorum canım. Biz de 6 da uyandik
Ben kaldırmıyorum valla zaten uyumuyorumki erkende kaldırsam gece uyumuyor kaç kez denedim. Öyle böyle 11 e kadar debeleniyoruz yatakta. 2 hafta daha böyle gider sonra anneannesine eziyet etsin

Selam kızlar
Bu iPhone da kullandığımız bebek takip programı Vardı ya atakları gösteren adı neydi acaba.
Benim tel bozuldu programda gitti yeni tele kurayım tekrar size zahmet bilen varsa

Ben kaldırmıyorum valla zaten uyumuyorumki erkende kaldırsam gece uyumuyor kaç kez denedim. Öyle böyle 11 e kadar debeleniyoruz yatakta. 2 hafta daha böyle gider sonra anneannesine eziyet etsin
Ben de erken uyandırayım, gece uyur öyle alışsın dedim ama cık, aynı tas aynı hamam, boşu boşuna sabah dinlenmemden de oldum.

Kizlar selam nasilsiniz bebisler iyiler mi?
Benim kiz dis cikarmaya basladi surekli ellerini isirmaya calisiyor.kaşıyorum anca rahatlıyor.gece arasıra uykusundan uyanıp ellerini ağzına sokmaya çalışıp ağlıyo.Gece uykuya geçerken de çok huzursuzuz.normalde gğnde 3 defa 1 er saat uyuyordu ama artık o kadar huysuzlanıyor ki uyuyamıyor doğru düzegün gündüzleri .Bu durumu yaşayan varmı? 19. Haftadayız biz.

biz 5 gundur klamer kullaniyoruz ama ne yapabilirim ki? zaten 4 kere dr.a gittim tek basima, zar zor. Dr da iyi bir hastanede iyi bir dr yani kullanmadan once de 7 gun iyilessin diye ugrasti, son care antibiyotige baslatti. Yani zaten cocuk hasta oldu diye kendimi sucluyordum, simdi ilac kullandigi icin de suclayacagim

Eşim de oynataıcam derken ağlatır aynen seninki gibi seslendiğinde bakmıyor :) susturmak sakinleştirmek bana düşüyor
Erkeklerin bisey yapmasına gerek yok ki zaten korkunclar
Anneannesi ona eziyet etmez insallah super ek gidalariyla

Canım bizede doktor kakasında aşırı bakter var diye 3 hafta nidazol antibyotik içirtti ve beni de korkuttu içmesi lazımmışmış. Memlekete geldim komşum çocuk doktoru baktı ve boş yere çocuğa antibiyotik içirmiş dedi bırakıyorsun o doktoru dedi. Eve geldim 3 gün ağladım yapacağın biley yok dedi başka doktorlara da gitsen %70 i aynı şeyi yapardı bişey olmaz unut olmamış say dedi. Çok zor bebek bakmak. Onlar için onlar adına kararları biz vermek zorundayız ve sonuçları bizi çok yaralıyor. Çok büyük sorumluluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…