2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

22 haftalık biz de ayniyiz..

Hanımlar size de fikir olsun trentyolda bu ürünü buldum indirimli 2 tane 48 tl ek gıdaya geçiş için mama önlüğü çok kullanışlı birşeye benziyor piyasadan baktım bunun tarzında olanlar hep haşur huşur bu bebeği rahatsız etmeyecek şekilde .

Eklentiler

• D22A81CB-12D4-4754-9BE1-22E39DFE1C4C.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 76
Arkasından bağlamslı sanırım, mantıklı aslında:)

Anneler, fikrinizi almak istediğim bir konu var. Şimdi şöyle ki, ben ne zaman sıvıyağ (zeytinyağı hariç her çeşidi) içeren bir şey tüketsem midem bozulur. Mesela kızartmanın dibinde olan yağlı olan patatesleri yesem o gün sancıdan duramam. Yağdan aldığım miktara göre midemin bozulması ve sancı değişiyor. Geçen gün de öyle bir yemek tükettim ve mahvoldum. Sorum şu; bu yağ bana dokunduğu için oğluma da zarar veriyor olabilir mi? Yani ben o yağı tükettiğim zaman ishal, karın ağrısı, sancı oluyor, oğlum da bu yüzden sancılanır mı?

aynen oyle valla cok zor karar vermek. Onlarin sacinin teline zarar gelsin istemiyorken bu hastalik 11 gundur cok yordu bizi. Uykusuzluk psikolojimi cok bozdu bugun sabahtan beri agliyorum oglan hava tedavisini uygularken durmuyor, antib. yuzunden de karni agriyor. Ya gazi bitti bu basladi bir nefes almak istiyorum artik

Migros ta satılan büyüyo diye bi maya varmış cnm genelde onu diyorlar

Sanki nohutla maya yapılıyormuş öyle duymuştum

Günün birinde yoğurda geçersek büyüyo mayayla yapmayı düşünüyorum:)

Buyuyo yoğurt mayası ile yaptim. Migrostan var. Yalnız üzerini iyi oku. Önce mayayi aktiflestiriyosun 6 saat. Sonra aktif maya ile yoğurt yapiyorsun
Tmm kzlar sagolun o mayadan aliym en iyisi

Yedi gün hava verdik evde o şekilde atlattı. Hala arada öksürüyor burnunu hep açmak lazım

Sabahtan beri sadece 1.30 saat uyudu. Oda cok saçma uyku ben sallarsam uyudu. Durduğum an bağırdı. Yeni uyuttum 1 saat uyusa bari ya nasılsa gece uyumayacak bari az uyusun. Gerçi hödük babasının durup durup bu saatte banyo yapası geldi. Banyoya gömeceğim birgün. İşe baslamadan şöyle güzel bir ev temizliği yapmak istiyorum ama mümkün değil gibi duruyor.

sanmıyorum canım ona bişey olacağını çünkü bağışıklık sisteminiz farklı ona gaz yapan bişey in sana yapmaması gibi

Ben pimpirikli bir anneyim pureyi yerken zorlaniyormu tam dikmi oturtuyorsunuz
Zorlanmiyor canım merak etme. Kaşığın ucuyla veriyorsun zaten ve bekliyorsun once diliyle evirip veriyor tadını alınca ya yüzünü buruşturuyor ya beğeniyor yavaş yavaş yutuyor işte :) izlemesi zevkli.
Mama önlüğü de tak mutlaka diliyle ittiriyor fazlasını veya sevmedigini

Tamam cok sagol canim bizim ayin 9 unda daha 4. Ayimiz dolacak ama yavas yavas okuyup ogrenmeye calisiyorum bogazina kacar doye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…