2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben pimpirikli bir anneyim pureyi yerken zorlaniyormu tam dikmi oturtuyorsunuz
Bizim ana kucağımız var onda rahat oluyor. Tam dik oturtmuyorum hayır. Hafif yatar gibi duruyor.
Şöyle söyleyeyim patates püresi yaptım mesela. Doktorum ya yoğurt yada verdiğim mama ile açabileceğimi söylemişti ( anne sütü ile de açabilirsiniz ) patatesi çatalla iyice ezdikten sonra biraz yoğurt karıştırdım. Çok rahat yuttu. Elma püresi de verdim. Onu da cam rende ile rendeledim. Onu sade verdim. Tedirgin olursan ona da az yoğurt katabilirsin demişti doktorum.

Saol canim bu bilgiyi paylasman iyi oldu peki 3 gun kurali ile mi basladin

Saol canim bu bilgiyi paylasman iyi oldu peki 3 gun kurali ile mi basladin

Kızlar mutlaka konusulmustur ilk yoģurdu neyle mayaladınız evde maya yok yapim diyorum ama neyle yapsam bilemedm
Sütçüler yoğurtta satıyor ben maya için onlardan alıyorum.Marketteki yoğurt kesinlikle sünüyor, talı sümüksü bir şey oluyor.

Biz 2 aydır böyleyiz gündüz uykusu yok, elleri hep ağzında ve çok salyası var üzerini değiştirmeye yetişemiyorum.

Gercekten varmi oyle bebekler ben 1 sene kesintisiz uyumayi beklemiyorum artik
Gecmis olsun umarim ciddi bir sey degildir
Var tabi ki. NasilYarDiyeyim desteksiz uyutuyor bebeğini ve hatırladığım kadarıyla sabaha kadar uyuyordu miniği. Laktoz intoleransı var benim minikte, o yüzden sürekli gazlı ve sancılı.

Uykuyu sevmeyen kızım kendini aştı yeni uyudu sürekli bir mızıldama, ağlama arada mahalleyi uyandıran çığlıklar. Doktor yoğurdu kes dedi ama 2 gündür vermiyorum değişen bir şey olmadı. Diş mi yada başka bir sıkıntısı mı var yoksa sadece edepsizlik mi? Gözümün önünde bir oyuncakçının girişinde kendini yere atıp tepinip anırması canlanıyor içim daralıyor.

Benimde en korktuğum çocuk tipi o :) evlerden ırak :)

Benim bebeler çoktan uyudu ama ben uyuyamıyorm40 ı çıkınca akşam9-10 sabah 7.30-8.00 e kadar uyuyor.Gece emiyor fakat yanımda yatırdığım için ikimizde uyanmıyoruz.

Gercekten varmi oyle bebekler ben 1 sene kesintisiz uyumayi beklemiyorum artik
Gecmis olsun umarim ciddi bir sey degildir

Arkadaşımın dediği gibi farklı bir problem olmadıkça uyuyorlar merak etme ama seninki daha çok küçük biraz daha zorlar seni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…