2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yani sancısı ondan mı bilmem ama ben ishal olunca kızımında kakası isal kakası gibi oluyor

Selam kızlar bayağıdır giremiyorum iyi akşamlar
Ben de hem blw hem klasik yöntem gideyim diyorum ama Şurada çok az zaman kaldı blw yöntemi daha önce deneyen var mı acaba?
As canım bende senin gibi düşünüyorum hem blw hem yoğurtlu anne sütlü püre tarzı şeyler düşünüyorum.Umarım iyi olur blw yöntemi alerjik reaksiyonlar için çok mantıklı bir seçim bence bende püre bile yapsam 3 gün aynı şeyin püresini yedirmeyi planlıyorum

Var tabi ki. @Kizilcik123 desteksiz uyutuyor bebeğini ve hatırladığım kadarıyla sabaha kadar uyuyordu miniği. Laktoz intoleransı var benim minikte, o yüzden sürekli gazlı ve sancılı.

Gelmis gecmis olsun 2 kat onem ve hassasiyet gerektiriyor Allah size sabir ve guc versin. Peki bu isin bi sirri var mi acaba arkadasin uyguladigi uyumakicin

Arkadaşımın dediği gibi farklı bir problem olmadıkça uyuyorlar merak etme ama seninki daha çok küçük biraz daha zorlar seni ..

40 dediler, 3 ay diyolar, 6 ay diyolar ama bakalim :) cok sukur gaz disinda ciddi sikintilarimiz yok ama su 2 saatte birler hic degilse bi 3-4 saate ciksa raziyim

Bu aralar aynı senaryo canlanıyor bendede. Oyuncakçı falanda beklemez benimki nedensiz yapar. Geberiyorum uykusuzluktan zaten 12 de zorla uyudun bi uyu iste ama nerde

Günaydın kızlar :) güzel bir hafta olur umarım. Eşim haftasonu yardım ediyor en azından pazartesi günleri eşim işe gidiyor ben pazartesi sendromuna giriyorum
Bu arada kızım çığlık atmada boyut atladı farklı hecelerle çığlık atıyor. Aayyy uyyy iyyy ugiii aguuu iggg agaga gibi değişik heceler ama hep çığlık eşliğinde

Günaydın cnm, benim kızım da heceli çığlık atıyor en çok da anne gibi çıkan hoşuma gidiyor :)

Ekim annesiyim, onumuzdeki aylarda basima neler gelicek diye bakiyorum fakat goruyorum ki pek degisen bir sey yok :)
her bebek bir olmuyor, benimki 12 gundur ust+ alt solunum yolu enfeksiyonu tedavisi goruyor, o yuzden huysuz.
Duzeni olan guzel uyuyan bebekler de var. Sizinki de onlardan olur insallah.

Yalniz grip mevsimi suan, babasi bile grip olsa eve almayin, ceken biri olarak o kadar soyluyorum...

Ben de ben de... Çok zorluyor beni yine kaçıp gidesim geliyor ama annelikten istifa edilmiyor ki bir iyileşse, yanımda gece boyunca yatarak emsin isterse ya ben ayakta dolanmaktan bıktım
canim nolacak bu halimiz bilmiyorum. Ustelik hayattaki tek sorumluluk da bebek degil... Bir yandan baska baska sıkıntılar oluyor. Dun aksama kadar agladim, esim 10 dk teselli etti, gunun geri kalaninda surat yapti ona ne oluyorsa. Berbat bir haldeyim ya

Grip babasından geçtiyse sen ona surat yap ugrasan sensin ona ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…