2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bence uyku ile alakali doktorunu dinleme instagram da baldan anne diye bi sayfa var onu takip etmelisin.bu aylarda bebekler en fazla 2.5 saat uyanik kalirlarmis.ve evet ben 2,5 saat sonra uyutunca 30 dk da olsa uyuyup uyaniyor bazen dedigin gibi 2 saate kadar cikiyor ve gunduz ne kadar guzel duzenli uyursa gece de o kadar cabuk uykuya daliyor
 
Bizde 5 ay 19 günlüğüz. Yoğurt ve tarhana vermem lazım sözde ama hiççç sevmediler. 1 kaşık için boğuşuyoruz bende zorlamıyorum. Yakında 6 aylık olcaz çeşit artçak diğer şeyleridr yemezlerse yandım.
 
Yarım saatte niye uyanıyor bu çocuk ya niye? Yarım saat gayet derin uyuyor sonra uyanıyor, bıktım artık ya
Destekli uyuduğu icin .Derin uyumuyor sen oyle saniyorsun .Bizzat yaşıyorum .Mesela odaya gidiyorum annem yalnız kalmasin diye .2 dk ya uyancak diyorum nerden biliyorsun diyor. Tam 30 çünkü .
Ben uyandığında kaldırmıyorum tekrar uyutmaya calisiyorum .Çoğu zaman ise yaramiyor ama bazen uyuyor .Su sunnet yaramiz iyilessin uyku uzerinde daha cok yoğunlaşacağım.
 
Ya çocuğu zor da olsa uyutmuşum, yarım saat de olsa uyuyayım diye yastığa kafamı koyduğum an bir vızzz sesi. Çünkü anne uyumamalı, çünkü sadece bebek değil sivrisinekler bile anneye karşı
Ben kızımla b pozitifim sivrisineklerin bazı kan gruplarına özel ilgisi olduğunu okumuştum. Aynı odanın içinde bana kamikaze dalışı yaparken kocamın yanına yaklaşmıyorlar. Adam o kadar şanslı yani sivri sinek bile uğraşmaya değmez diyor. Her neyse lavanta yağı çözüm canım, suyun içine birkac damla damlat fısfıs şişeyle püskürt odaya gelen olmuyor. Ben direkt alnıma damlatıyorum bir damla kıza direkt damlatmıyorum bebek daha kokuya alerji ihtimali olabilir. Onada cibinlik yaptım:)
 
Biz çayla başladık anneanne sayesinde cezerye vitaminlidir en azından
 
Canım benim çok sağol tavsiyelerin için 2 saate yakındır suni sancı serumla takılı ama ara ara gidip gelen sancılarım oluyo acaba çoğalır mı
 
Alışırlar canım inşallah sen ara ara vermeye devam et. İşte ben onlara alışsınlar diye ilk önce meyve vermeyi düşünmüyorum ilk zamanlarda. Bakalım nasıl olcak
 
Doktor bu şekilde söyledi cnm o yüzden meyve sularıyla başladık. Önümüzdeki hafta başlıyoruz sebzelere.
 
Ya memede tutuyorum, 30 dk geçsin öyle bırakırım yatağına diyorum ama yok, memede olmasına rağmen uyanıyor.
 
Cibinliği var da, yatakta durmuyor ki beyefendi, uyusun diye memede dolanırken sokmuş sinek lavantayı deneyeceğim.
 
Ya memede tutuyorum, 30 dk geçsin öyle bırakırım yatağına diyorum ama yok, memede olmasına rağmen uyanıyor.
Oyle yapman daha uzun uyumasını saglamaz canim .Aksine memede durma suresi uzadikca uyuma suresi kisaliyor.
Ben de yeter ki uyusun diye memede tutuyordum .Baktim ne cok uyuyor ne düzgün .Bundan vazgectim .Emziriyorum doyduğu an yataga koyuyorum .Uyanırsa pispis yapiyorum (pispisi hic sevmiyor) Ama uyumasi gerektigini biliyor .Alip tekrar emziriyorum uyuyunca hemen koyuyorum .Bazen bunu 3 4 kere tekrarliyoruz .
30 dk uyaninca yataktan almak bebege bu uyku sana yeter mesaji vermekmis
 
Canım benim çok sağol tavsiyelerin için 2 saate yakındır suni sancı serumla takılı ama ara ara gidip gelen sancılarım oluyo acaba çoğalır mı

Çoğalır canım yavaş yavaş. Süreleri kısalıp şiddeti artar. Hissedersin zaten sen. Yürüme imkanın varsa yürüyüş yap yatmaktan daha rahat oluyormuş. Yer çekimi de olduğu için. Ben yürüyemeden Doğuma girdim :) çok ağrı olunca ebe kolumdaki damar yolundan 2tane ağrı kesici yapmıştı bana. Epidural istemedim ama. Açılman oldu mu senin ne durumdasın? Bi de suyun geldi mi?
 
hem de hindistan cevizi oluyor disinda, icinde de kuruyemis olabilir???
Vay anam ya benim de haftaya "kv is coming" kesin kendini azarlatana kadar ugrasacak
 
bu sefer de fazladan emdigi icin kusmuyor mu canim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…