2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İzmirliler instagramda takip ettiğim bidünya çocuk vardı bir de emzirme danışmanın benim de danıştığım cuma günü doğal ebeveynlik uyku vs gibi konuşmak üzere toplanıyorlarmış hadi toplaşıp gidelim

Ya normalde tutmuyorum, uyuyunca direkt yatağına koyuyorum ama bu ara sürekli belirli saatlerde yarım saat uyuduğu için böyle deneyeyim dedim ama fayda etmedi, yataktan almayıp pış pış yapsam etrafa gülücük saçıyor zaten, saatlerce uyumuş gibi.

Evet canım şuan çoğaldı ağrılarım zaten 3 cm diyebilirm açıklık dedi ebe yürüyüş yapıyorum inşaallah uzun sürmez ya

hem de hindistan cevizi oluyor disinda, icinde de kuruyemis olabilir???
Vay anam ya benim de haftaya "kv is coming" kesin kendini azarlatana kadar ugrasacak

bu sefer de fazladan emdigi icin kusmuyor mu canim
Cok emdigi zamanlar uğraşmıyorum yarim saat oynatip tekrar uyutma calisiyorum.Genelde az emiyo agzinda tutmaya devam ediyo .
Gecen gün 5 6 saat uyanik kaldi .Bu da memede uyuma alışkanlığınin en kötü yani .O yuzden vazgecirmem lazim .Bir gurultu geldi iki kaka yapti yapti uc dalamadi derken kustu .Ara ver oynat basa sar derken cok kotu oldu .
Ama su yataktan kaldırmadan uykusuna devam ettirme konusunda basarili olacagina inaniyorum Bagimsiz uyumayi öğretene kadar her uyandığında kaldirmadan emzircem.2 haftadır uyguluyorum yavas yavas duzelecek sanirim .

Teşekkür ederim.
Insallah faydalanirsin .

Evet canım şuan çoğaldı ağrılarım zaten 3 cm diyebilirm açıklık dedi ebe yürüyüş yapıyorum inşaallah uzun sürmez ya

İnş canım bol bol dua et nefes alıp ver. Meleğine kavuşmana çok az kaldı. O kokusunu içine çekmek dünyalara bedel oluyor İnan. Hala Doğum resimlerime bakıyorum duygulanıyorum ben. Doğuma girerken telefonu vermiştik biz orda hemşireler çekti ilk doğduğu ve Benim yanıma verildiği anı. Çok Harika dakikalar bu gün yaşayacakların hepsinin tadını çıkar canım :)

Evet canım benim inşallah böyle yanımda olduğun için çok sağol gerçekten bi mesajla bile bu ağrılarla gülümsettin ya Rabbim dert sıkıntı vermesin inşallah sana

Kızlar sırt dikeniyle ilgili konuşuldu mu bilmiyorum daha önce de duymuştum ama önemsemedim dün arkadaşım bir video göndermiş banyo sırasında bebeğe avcunun ortasıyla masaj yapıyorsun ve siyah siyah sert bişeyler çıkıyor biraz önce banyoda denedim inanmamıştım ama geeçekten çıktı gazına huysuzluğuna iyi geliyormuş her banyodan sonra yapılmalıymış

Daha bugün denk geldim

Eklentiler

• F86DE132-7776-4D49-8D94-2FC6B7C158EA.webp
    91,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 01EAA9BB-E828-4689-8828-D2433D4F41B2.webp
    89,1 KB · Görüntüleme: 56
Bu sünnet uyku düzenimizi mahvetti yüzüstü yatmaya alışkındı şimdi sırtüstü ayakta yada beşikte sallıyorum mecburen sallama durduğu an uyanıyor geri normale nasıl dönücez bilmiyorum

sırt dikenini bende duymuştum ama denemedim yeni doğana yapılıyormuş diye

insallah ilerleme kaydedersiniz canim. Senin de dinlenmeye ihtiyacin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…