2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Atakta neler yaptı bebişin ve geçti mi atak yani bitiyo mu gerçekten ?
Vallahi oinone27 u bilmiyorum ama benimki 18. Haftanın ortalarında ve huyu suyu değişti. Yabancılara gidince ağlamalar ,gece yarım saatte bir satte uyanmalar, gündüz en fazla 45 dak uyuma, kucaktan inmeme, emzirirken zorlanma(sağı solu izliyor memeyi tutmuyor meraktan) bunları 1 haftadır yalıyorum ve allahtan annemlerdeyim sabah olur olmaz atıyorum onlarra öğleye kadar uyuyorum. İnş bunlar atağın son demlerinin cilvelerdir. Sürekli böyle olursa yanarım

Bana erimişsin yeter boşver yapma diyet sütten kes diyorlar, he oldu canım diyorum ben de. 30 kilonun hepsini verince tabi eridin derler :)
Ayyy nası veriyosunuz kiloları ya ben homini gırtlak ye babam ye kendimi tutamıyorum. 3 kişilik yiyorum sürekli kilo alıyorum

Hafi canım hayırlısı ile sağ salim al kucağına bebeğini inşallahhh

Ben meyve sularıyla başladım cnm yoğurtta verdim şimdi püre halinde meyve veriyorum. 4. Haftada sebze çorbasına başlayacağım.
Ne kadarlıkken başladın canım peki. Benim kızım 4 ay 14 günlük. Son 3 gündür ağzını sürekli çiğner gibi yapıp duruyor. Sanki canı çekiyor bişeyler yemek istiyor gibi. Sadece anne sütü alıyor ne yapsam bilemedim

Anladım canım ne kadarlıkken başladın vermeye? Benim kızım 4 ay 14 günlğk oldu ama resmen yemek istiyor. Ağzını 3 gündür bişeyler çiğner gibi yapıp duruyo sürekli

Anladım canım ne kadarlıkken başladın vermeye? Benim kızım 4 ay 14 günlğk oldu ama resmen yemek istiyor. Ağzını 3 gündür bişeyler çiğner gibi yapıp duruyo sürekli
Sen bilirsin ama madem sadece anne sütü alıyor. Ne bu acele. Ne güzel sadece emsin. Zaten 6 aya kadar bekleyin diyorlar. Bence biraz daha sonra geçin. Yine de siz bilirsiniz :)

Canım bezin pipi degecegikismina vazelin de surebilirsin o zaman kesinlikle yapılamıyor ve sızıntı yapmaz

Canım bezin pipi degecegikismina vazelin de surebilirsin o zaman kesinlikle yapılamıyor ve sızıntı yapmaz
Onu da bi deneyeyim canim .Bizimki normalde deustune kaka cikartma konusunda bir hayli uzman
Iyi ki annem gelmiş aksam ustu cok zorladı .Bir de ameliyathanede üşütmüş. Karni gurul gurul .Ondan iyice huysuzlasti.

Ayyy nası veriyosunuz kiloları ya ben homini gırtlak ye babam ye kendimi tutamıyorum. 3 kişilik yiyorum sürekli kilo alıyorum
Süt diyeti yapınca yiyecek bir şey bulamıyorum. Gerçi diyet olmasa bile yemek yemeye fırsat akşam buluyorum ancak, onda da çok yiyorum ama doymuyorum. Bazen 3 tabak yiyorum ama doymuyorum. Bir de benim oğlan sağolsun zıp zıp olduğumuz için hızlıca kilo verdim.

Bence bekle. 6 ay sadece anne sütü alması onun için daha iyi. Birçok sağlık örgütü bu konuda hem fikir.

İyi ediyorsun .bize Dr gerek yok demişti ama varmış

5 ay 15 günü doldurdular ve ilk yoğurt verdim 2 gün 3. Gün yanına havuç ekledim, 6. Gün patates sonra aksadı biraz ama şimdi 5 ay 23 günlükler ve bugün yer elması ekledim. Buharlı pişirme yapıyorum bugün ilk kez içine 1 çay kaşığı zeytinyağı ekledim yoğurdu iki günde bir mayalıyorum.

Canım benim de 40+3 şuan hastaneye gidiyorum suni sancı vericekler inşallah bende normal doğum yaparım işe yarar.
Sende açılma falan oldu mu yoksa suni sancıyla herşey başladı?

Gittiğimde 3cm dedi ebe. Kalp atışları düşük çıktı oğlumun. Nst cihazı bağırıp durdu habire. Kordon dolanıyor dedi doktor. Sezeyan ihtimali olunca takmadılar suniyi hemen. Sağa sola dönüp yatırdılar beni. Düzeldi sonra. Saat 10gibi suni verdiler. 12.30da doğumhanedeydim. 12.55 te oğlumu kucağıma aldım çok şükür....
hiç stres yapma. Bağırıp konuşup nefesini tüketme. Sürekli dua ettim. Nefes egzersizi yaptım. Bebeğimi düşündüm. Sancılar adet sancısı gibi çekiyorsan bilirsin. Daha şidddetli tabi. Ama dayanma gücü veriyor rabbim hiç korkma. Benim canım tatlıdır valla ben bile doğurduysam:) hayırlısı ile al kucağına inş canım.
15dk da 5cm den tam açılmaya geçti ben de. Artık dayanamam diyordum ki ebe tam açılma var dedi. Suni açılmayı hızlandırdı sanırım. Kendi sancım yoktu gittiğimde. Suyumu doktor patlattı zaten.

Ben meyve sularıyla başladım cnm yoğurtta verdim şimdi püre halinde meyve veriyorum. 4. Haftada sebze çorbasına başlayacağım.
Olması gereken önce sebze püreleri.Haşlayarak, çatalla ezerek ve mıtlaka bir miltar tereyağ katarak.Mikser ve blendır yasak.Hangi sebze kaç aylıkken veriliyor internette listesi vardır.Sebzelere ve meyvelere süt ve yoğurt yasak.

Ya deme öyle 14.atak bitmeyecek mi devam mı hep :/ kucağa yapışma bizde de var bıraktığım an mıymıymıy off bugun basıma ağrılar girdi resmen. 2gün önce eşime dedm ben annemlere gidecem yapamıyorum böyle diye. Oda 1ay bekle atak geçsin öyle git diyo çok zeki eşim... kış günü 12 13 saatlik yol napcm bilmiyorum annemde hastalanmıi rahmiyle ilgili arkadaşında kalıyormuş o bakıyomuş. Ben gitsem babam gece işte anne zaten durumu belli çok arada kaldım

Canım benimde şuan yatışım yapıldı bekliyorum ebe 1-2 cm açılma dedi anlamadım 1 haftadır 1 cm di zaten bakalım bebeğin suyu kalp atışı herşeyi yolunda sabaha anca suni sancı vericekler inşaallah benimde bu şekilde normal doğumum olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…