2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece uykusuna gctık cok sukur ew tıpı ana kucagına koyup salladım eskıden memese uyurdu artk oda olmuor delırcem ya

Sen bilirsin ama madem sadece anne sütü alıyor. Ne bu acele. Ne güzel sadece emsin. Zaten 6 aya kadar bekleyin diyorlar. Bence biraz daha sonra geçin. Yine de siz bilirsiniz :)
Canım zaten benim bi acelem yok kızımın var acelesi heralde bilmiyorum :) canı çekiyor ben de kıyamıyorum

Bence bekle. 6 ay sadece anne sütü alması onun için daha iyi. Birçok sağlık örgütü bu konuda hem fikir.
Valla bugün verdim bile canım havuç püresi yarım kaşık kadar. Çok sevindi. Tadımlık vermekten bş zarar gelmez bence. Zaten emiyor çok şükür tadları tanımasında bi sakınca görmüyorum ben. Azıcık azıcık 6 ay dolana kadar vericem sadece tadım amaçlı. Çok araştırdım çok düşündüm. Doktor gene bizim siz kendi yediğiniz herşeyi verin dedi şaka gibi

Peki canım vermeden evvel her hangi bi istek belirtisi gösterdiler mi? Benimki resmen istiyor. Dayanamafım bugün çok az havuç püresi verdim yarım çay kaşığı bile değil tatsın diyr. Çok sevindi.. Arada bir vericem bazı şeyleri az az tatlarına alışması için. Erken daha biraz ama 4. Aydan itibaren vermekte bir sakınca yokmuş aslında. Zaten kendi istemese hayatta vermezdim çok güzel emiyor çünkü ve kilosu da baya bi var maşallah.. Neyse bakalım nasıl olucak

Ee canım yok mu daha sancı falan?

Canım benim de 40+3 şuan hastaneye gidiyorum suni sancı vericekler inşallah bende normal doğum yaparım işe yarar.
Sende açılma falan oldu mu yoksa suni sancıyla herşey başladı?
40+6 da sıfır açılma ile yatışım yapıldı , normal doğum istediğim için suni sancı verildi.3 saatin sonunda bebek kalasını yaptığı için ve hiç açılma olmadığı için sezeryana alındım.Sağ salim atlattık.Hayırlısı olur sağlıcakla kavuşursunuz inşl sizde.

Amin inşallah çok sağolun

Evet canım benimkilerde ben yerken karşımda yalanıp ağız hareketleri yapıyorlardı. Ben miktar olarak 2 tatlı kaşığını geçmedim.

C cisse0932 nin dediği gibi canım. Sürekli uyanma, kucaktan inmeme bol çığlık sürekli mızırdanma gibi gibi tabi bunları sürekli yapınca insanın çıldırası geliyor ama geçiyormuş banada geçmiycek huyu bu heralde gibi geliyordu. Biticek yani rahat olun :)

Atakta neler yaptı bebişin ve geçti mi atak yani bitiyo mu gerçekten ?

Bunlar kesin atak olmalı çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz :)

Evet canım benimkilerde ben yerken karşımda yalanıp ağız hareketleri yapıyorlardı. Ben miktar olarak 2 tatlı kaşığını geçmedim.
Anladom canım. Ben de zaten istediğini hissetmedikçe tattırmıcam. Anlarsam eğer çok az çeyrek çay kaşığı kadar tadımlık vercem

Ya çocuğu zor da olsa uyutmuşum, yarım saat de olsa uyuyayım diye yastığa kafamı koyduğum an bir vızzz sesi. Çünkü anne uyumamalı, çünkü sadece bebek değil sivrisinekler bile anneye karşı
Canım çok haklısın bNa da öyle olmuştu kaç kez sivri sinek ve kara sineklerden rahat yok

Olur inş canım. Dediğim gibi sakın enerjini bağırmaya konuşmaya harcama. Sadece sancıya odaklan. Güzel güzel nefeslerini al. Unutma her sancı seni bebeğine bi adım daha yaklaştırıyor. Suni sancıyı gözünde büyütüp korkutma kendini de. Zaten sancı bir anda kesildi ben de. Ikınma geliyor dedim anneme. Ebe geldi baktı tam açılma dedi. O ıkınma öyle bi içten geliyor ki. 3-4 ıkınmada geldi oğlum. Doğumda ebeyi dinle. Çatalın kenarlarında tutma yeri var ordan sıkıca tut çeneni göğsüne doğru içeri çek derim nefes alıp vermeden ıkın afedersin büyük tuvaletini yapar gibi aynı. Hiç stres yapma. Bebişinin ağlamasını duyunca tüm acı bitiyor. Hiç bişey çekmemiş gibi kuş gibi oluyorsun. Bu anı tekrar yaşamak imkansız. Tadını çıkar bol bol foto çeksinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…