2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maya'nın dondurucuda saklandığını hiç duymadım canım ben bilemiyorum

Ben de hala adet olamadım, 5.5 aylık oldu oğlum. Emzirmekten kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Gecen hafta dışarı çıkmadık. Bu hafta da sunnetten dolayi huysuz diye cikmadik .Zaten annem var .Belki esim annen bebekle ilgilensin 1 saatliğine çıkalım diye teklif sunar dedim. (Ben teklif etmedim çünkü her seyi dusunmekten ,planlamaktan yoruldum)
Gitmis kardeslerini çağırmış bize gelin diye...
Sabah soylemisti ama gecistirmistim hele evi bi temizleyelim islerimiz bitsin bakariz diye.

Sütü olduğu gibi veremiyosun ama yoğurt peynir verebiliyosun. Eskiden süt veriliyordu bebeklere ama yarısı su yarısı süt olacak şekilde veriyorlardı.

Havucu 45 dkdir suda haşlıyorum ve hala istenilen yumuşaklıkta değil. Buharda pişirmeye kalksam ne olacaktı acaba

Bende akşam haşladım kaç kere su ekledim hatırlamıyorum en sonunda yine suyu bitti yandı

Korkulu rüyamız oldu şimdi. İşe başlamıştın sanki nasılsa sağlık ocağındasın neden yapmadın test

Hava şansıma çok güzel yoldayız:) kız ağlamaz inşallah

İyi eğlenceler.

Daha 2 gün oldu suan görünmezki beklemedeyim malesef

Bebekleriniz yoğurda alıştı mı, benimki zor alıyor az önce eşime elma suyu hazırla dedim , ne zormuş bu diye söylene söylene yaptı şimdi yedirmeye çalışıyor:)
Şu ana kadar yoğurt, tarhana, bal kabağı verdim ve hiç birini sevmediler bal kabağını yemeyen bebeye ben brokoli nasıl yedircem yaa. Bugün tatlı patates denicem bunuda yemezlerse artık gidip bir huni satın alırım. Ennn korktuğum iştahsız bebek olmalarıydı korktuğum başıma geliyor galiba.

Hayır daha çok erken beklemedeyim 2 gün oldu en az 5 gün geçsin dedim hiç test yapmadım daha önce en az 10 gün beklemeli diyo eşim
Canim hemen hap alsaydın keske ertesi gun hapi oluyor ya .
Hazır mama tavsiye eder misiniz meyve püresi falan oluyo ya
Pakete giren her seyi 2 kez dusunmek gerek .Bence evde cok daha guzelleri hazırlanabilir. Haa zamanin hic yoksa bir sey diyemem .

Eğer yemezse korkmayın bir süre sonra tekrar deneyin yer ama zorlamayın diyorlar umalım öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…