2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah yarım saatte ben salladım banamısın demedi. 20 dk uyumuştu normalde devam etmesi gerek en son sağına soluna tükürüp gülmeye başlayınca aldım

nasıl ters etki canım
Uyku getirmek yerine uykuyu dağıtma riski canim .Ama bebeğinde hala ise yariyorsa devam edebilirsin .3 aydan sonra benimki emmeyi birakip o seslere odaklanmaya basladi .Ben de bıraktım.
Bebekler artik anneden bagimsiz bir dunya olduğunun farkına variyor .

Anladm cnm buarada kavanozdakiler guzel olmus kucuk tencereyede doktugum olmams
Hmm cam kavanozda daha güzel tutuyor o zaman. Zaten yrmek kaşığı da değdirmeyin diyolar ya bozuyormuş belki çelik aluminym vs bunlar bozuyor olabilir yapısını

amaaan babalar uyusunlar zaten onlar uykusunu almadı mı bu düzen dönmez mazallah canım allah sabır versin valla hepimize gerçekten zor

Günaydın canım zirveler bitmez. Bizde ayın her günü muhteşem zirveler var :) gittikçe çıtayı yükseltiyor
Havucu 45 dkdir suda haşlıyorum ve hala istenilen yumuşaklıkta değil. Buharda pişirmeye kalksam ne olacaktı acaba
Buharda daha kolay pişiyor. LG solardom fırın var ben de onda pişircem .buharla pişirmesi kolay oluyor
Eşimle bugün de kavga ettik. Saat 12 ve güzellik uykusuna geçmek istiyor. Ev pis. Sabahtan beri oturmadim. Beyimizin vicdanını rahatlatacak cümleler sarfedemedim maalesef
of off bizimki uyudu bile..müsaade ettim yoksa akşam üstü dalıcak o daha kötü.. İşten geldi ama napsın...
Ev pis, ıspanaklar lavaboda yıkanıcak..pişicek.. Oğlan kucaktan inmiyor her zaman olduğu gibi.. Ne zor işimiz yaa, tek elle de buraya yazıyorum. Az sonra öğlen uyku telaşı başlıyacak oğlanın..

kronik_unutkan valla sevindim adına . biz artık sinemayı unuturuz o ne ki

Son düzenleme:
Hayırlı pazar arkadaşlar, mayalamayla ilgili konuşulmuş benim de tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. Oğlumda çoklu besin alerjisi var ve süt ürünleri tüketemicek. Ben de dondurucuda ki diyet anne sütlerimden yoğurt yapmaya çalılucam, uyanıkken beslenmeyi reddeten Bi çocuk, belki yoğurt yedirebikirim diye ümit ediyorum. Ek gıdaya geçmedik henüz. Ben şimdiden mayamı yapsam, onu dondurucuda saklayıp ek gıdaya geçince kullanabilir miyim. Malum biraz meşakkatli sanırım maya hazırlamak

anladım canım bizimkinin hala hoşuna gidiyor biraz daha devam edicez sanırım

Gunaydın herkese iyi pazarlar
Bızde kahvaltı ederken eşimin kucağından masaya atılıp duruyor bende arada nokta kadar sürüyorum ağzına gecen gun havuç verdim eline dişini kaşısın dıye kakasında turuncu renk vardı :) :)
Muz da değdırdim ağzına keyif alıyor çok belli
Şimdi zevkli geliyor ama Bı zaman sonra tamamen ek gıdaya geçince yok kemık suyu yok gunluk yoğurt derken yorucu oluyor bize ayrı ona ayrı çorba falan şimdiden kolaylıklar diliyorum herkese

E
Evet canım valla zor gerçekten herşeyi taze taze yapıp vermek her gün onlara göre ekstra bişeyler hazırlamak.. O da ayrı bi macera

E

Evet canım valla zor gerçekten herşeyi taze taze yapıp vermek her gün onlara göre ekstra bişeyler hazırlamak.. O da ayrı bi macera
Evet cnm uzaktan zevkli gıbı görünse de bir zaman sonra yorucu oluyo :) :)
Kızımda hiç ısrar etmeden önüne koydum döke saça yedi çok şükür bakalım bunda ne maceralar yasayacaz kimbilir halı yıkamalar dört gözle bekliyor bizi eminim :) :)

canim dogradin dimi, butun haslamiyorsun?
Dogradim canım serçe parmagimdan daha ince olacak şekilde. Ve bütün emeklerim çöp oldu. Çocuk elini uzatmadi. Eline verdim ağzına goturmedi. Ağzına yonlendirdim parmaklarını soktu havuç dışarda kaldı. Kendim ufak parçalar halinde verdim tukurdu. Bı daha denemicem büyümesini beklicem bu uygulama için. 8-9 aya gelelim biraz daha aklı ersin elini kullanabilsin oncelkle

Öncelikle herseyin hayırlısı olsun hakkında test falan yaptın mı pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…