2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uzun mesajlar birikmis. Hiçbirini okumadım. Bu blw yönteminde yogurdu nasil yediriyoruz? Denemek istedim. Bilen var mı acaba kizlar

Ayy evet iştahsız bebek olacak gibi, toplu huni siparişi verelim en iyisi herkese gider

Ek gıdaya geçmedik canım ama uyku bizde eskiye kıyasla bozulmuş durumda. Önceden 7 gibi uyuyrdu gece 2 ye kadar aralıksız sonra emip uyuyarak sabah 7 ye kadar uyırdu oğluşum ama şimdi 7de uyuyor ama 10 da kalkıyor 12 ye kadar uyumuyor uyutuyoruz zorla sonra 3 de 5 de sıl sık uyanıyır. Annemlerdeyim ben belki düzeni bozulduğu için de yapıyor olabilir. Ama inş hep böyle gitmez

Ertesi gün hapı..nasılda düşünemedim..offf
.kaç gün taze kalır bi püre
Ama mervik in dedigi gibi emziriyorsan yine olmazdi .Sen yazınca ben de korktum .Biz de oyle korunuyoruz.
Biz gece hep kucak kucaga yatiyoruz .Sünnetten dolayi psikolog arkadasima danistim .Hizli unutmasi icin daha fazla temasi önerdi. Ki onermese bile 6 gundur yarim saatlik uykular 10 dk ya kadar dustu .Dun aksam 7de uyuttum 9 a kadar tam 10 kez uyandi.Uyumak istiyor ama uyuyamadi.Agladi da agladi .1 hafta sonra düzelmesini umut ediyorum .Yarasi iyilessin ilk isim besiginde uyumaya alistirmak.

İnşallah düzelir ya. Eski füsrnidüzeni çok iyiymiş maşallah.

Alıştırabilirsen bana da söyle yöntemini ya. Meme haricinde uyumayı öğrense harika olacak.

Uyku konusu bizde de sıkıntı maalesef. Benim kız gece uykusuna hep 2 de geçer sonra deliksiz 4-5 saat uyur emmeye uyanır yine uyumaya devam ederdi. Sabah da genelde 10-11 arası kalkıyor. Ne yaptıysam uyuma saatini daha erkene çekemedim. Ama şimdi gece de hep mıymıy. 2-3 kere emmeye kalkıyor onun dışında 6-7 kere emzik için ağlıyor. Evdeyken sorun değildi ama çalışıyorken büyük sorun. Sabahları sürünerek gidiyorum işe ve yarın yine pazartesi

Uzun mesajlar birikmis. Hiçbirini okumadım. Bu blw yönteminde yogurdu nasil yediriyoruz? Denemek istedim. Bilen var mı acaba kizlar
Blwde yoğurt daha sonraki aylarda veriliyormus alerjiden dolayı. Verirken de bardakla verip kendisine tutturup alttan desteklemek gerekiyormuş. Bunu yapabilecek 6 aylık bebek yoktur herhalde :) benimki havucu bile tutamadi

Evet canım gerçekten iyiydi ben yattıktan sonra 2 kez uyanıyordu ama şimdi sık sık uyanıyır ve gerçekten yoruyor bu düzen. Senin nasıl oldu alerji uyku biraz daha iyi mi? Tahlilleri yaptırabildin mi?
Eşimin işi o kadar yoğun ki gece 11de eve geliyor, bir türlü fırsatımız olmadı tahlil için. Kendi kendine sabah uyuduğu uykuyu gece uykusuna aldı, 4ten sonra gece uykusuna yatmak istiyor ama bir şekilde 6ya kadar çektim onu. Şimdi akşam 6 gibi uyuyor, bir şekilde 11.30 12ye kadar uykuda kalıyor ama kesintisiz şekilde yatağında değil, kucağımda bazen gezdirmem gerekiyor sancısı girince. Sonra kaka yapmak için ya da sancıdan kalkıp 1 2 saat ayakta kalıp tekrar uyuyor. Artık onda da ne kadar uykuda kalabilirse, değişiyor sürekli. Bu akşam kayınvalidem hamur işi bir şey yapmış, içinde süt falan yok diye yedim, sonra bir baktım üstüne yumurta süt karışımı bir şey sürmüş. Yedikten sonra dikkatimi çekti, iş işten geçti yani inşallah etki etmez oğluma. Çok korkuyorum tekrar delirecek, uyku nedir bilmeyecek diye tam da 2 hafta olmuştu diyet başlayalı, 1 hafta sonra kakası düzelmeye başlardı

Değişiyor canım yoğurtta kabız oldu zorlandı biraz şimdi alıştı gibi bugün de havuç ve armut verdim kakadan önce çok huzursuzdu ama ona mı bağlamalıyim bilemedim normaldi cunku. Uykusu normal.
Ek gıdaya geçince de zorluklar bekliyor yani bizi. Eşim ve kv sürekli ek gıda geçir rahatlayacaksın diyip duruyor da. Geçince görücez. Gerçi olan bana ve çocuğa oluyor, başkasına bir şey olduğu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…