2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok zor ya. Kim bakacak miniğe, annen mi? Akıllandı mı artık, çocuğu inşallah vermez süt ürünlerinden
Taşınıyorum annemlere haftaiçi orada kalacağım. Cuma evime gelip pazar tekrar annemlere. Eşim evde kalacak akşamları yemeğe gelip eve dönecek. Annem akıllanmaz ama konuşa konuşa halledeceğiz yani inşallah anlar

Ek gıdaya geçince de zorluklar bekliyor yani bizi. Eşim ve kv sürekli ek gıda geçir rahatlayacaksın diyip duruyor da. Geçince görücez. Gerçi olan bana ve çocuğa oluyor, başkasına bir şey olduğu yok
Canım zaten ek gıdaya bugün başlasan ona tamamen alışıp yemesi 1-2 ayı bulacak. Ufak ufak tattırmauya başlayabilirsin hiç bişey olmaz ki eğer bebeğinin de isteği varsa

Uzun mesajlar birikmis. Hiçbirini okumadım. Bu blw yönteminde yogurdu nasil yediriyoruz? Denemek istedim. Bilen var mı acaba kizlar
Bardakla ve anne desteğiyle veriliyor :) Blw de sıvılar diye de bakabilirsin
Alıştırabilirsen bana da söyle yöntemini ya. Meme haricinde uyumayı öğrense harika olacak.
Sen de meme harici uyumayı öğrenirsen bana da yöntemini söyler misin artık kafayı yiyeceğim yahu.

Aa paylastigin icin sag ol ya işte deneyerek gorecegiz mecbur canim. Bizim oglan da ilaclar yuzunden agzini acmiyor bakalim ne yapacagiz

Kızlar dışarıda olduğumda eds ile mama vermek zor oluyordu. Şimdi bir de etrafta birşeyler olunca daha da zor oldu. Bir Kaç kez denedim örtü falan hak getire. Ben de alıştırma bardağı aldım. Sizce yine kendi ayağıma sıkıyor olabilir miyim?
Bu arada bir aydır sağım yapmıyordum bir sağayım dedim 5 cc falan ancak çıktı. Ben de erken acıkıyor diye mamayı arttırmıştım benim sütüm mü bitiyor acaba ya

bilmiyorlar mi sana yasak oldugunu ya, insallah bir sey olmaz

Blwde yoğurt daha sonraki aylarda veriliyormus alerjiden dolayı. Verirken de bardakla verip kendisine tutturup alttan desteklemek gerekiyormuş. Bunu yapabilecek 6 aylık bebek yoktur herhalde :) benimki havucu bile tutamadi
Teşekkür ederim :)
Tamam bakayim o zaman teşekkürler

tek diyebilecegim sey yalniz degilsin, bizimki de ayni, memede uyumak istiyor. Geceler kabusum oldu.

Ooo bayağı karışık bir hayat olacak sizinki. Allah kolaylık versin şimdiden.

Canım zaten ek gıdaya bugün başlasan ona tamamen alışıp yemesi 1-2 ayı bulacak. Ufak ufak tattırmauya başlayabilirsin hiç bişey olmaz ki eğer bebeğinin de isteği varsa
Alerji doktoru ile görüştüm Türkiye'den, ilaçları falan her şeyi kestirdi. Sadece demir ilacı bıraktı. 6 ay dolmadan hiçbir şey verme dedi.

Benimki de öyle. Altını değiştirince elimi yıkamaya gidiyorum, onda bile çığlık atıyor. Sesleniyorum, "Geliyorum tamam, ce ee oynuyoruz bak, şimdi ceee kısmındayım. " diyorum, yanına gidince de "eee" diyorum. Zaten memede uyuma olayı ayrı bir boyut ama biraz dalınca yüzüstü koyuyorum yatağına, yarım saat öyle uyuyor. Sonra uyanıyor, hemen alıp tekrar memede uyutmayı deniyorum. Uyursa dalınca tekrar koyuyorum.

Sen de meme harici uyumayı öğrenirsen bana da yöntemini söyler misin artık kafayı yiyeceğim yahu.
Valla bulursam burdaki herkesi tek tek etiketlicem. Artık kiminki memede uyuyorsa o yararlanır

tek diyebilecegim sey yalniz degilsin, bizimki de ayni, memede uyumak istiyor. Geceler kabusum oldu.
Çok zor ya hal kalmıyor insanda sabahtan akşama akşamdan sabaha, geçen kv geldi çocuğun kiyafetlerini sakla 2.ye lazım olur dedi valla 2.yi düşünmüyorum dedim. Çocuk tek kalmasın bi tabe daha yap dedi gelir bakarsin o zaman dedim sustu. Insan halinden anlamıyorlar ya sanki çocuk bakmak kolay birseymiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…