2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım zaten ek gıdaya bugün başlasan ona tamamen alışıp yemesi 1-2 ayı bulacak. Ufak ufak tattırmauya başlayabilirsin hiç bişey olmaz ki eğer bebeğinin de isteği varsa
Bu arada seni de etiketlemeye çalıştım ama çıkmadın ya. Sizin uyku nasıl? Ek gıda tadımı yapıyorsun, nasıl gidiyor?

Artık varsada kısmeti varmış napalım

aynen. Kardesinin olmama sebebi oglumun 4,5 aydir beni tuketmesi. Hani samimiyetimle soyluyorum ikincide dogumdan sonra direkt timarhaneye giderim.
Sartlar cok onemli bir defa ben yalnizim. İlk gunden beri tek bakiyorum sadece 20 gun ablam kaldi o da kalmasa acliktan falan ölürdüm ilk gunler.
Allah buna saglikli uzun omurler versin de buyusun. Ay ayrica biz 6 kardesiz de ne oluyor, ne artisi var

Artik basima ne gelecegini biliyorum, aydinlandim bir de dogum kismi.var daha travmasini atlatamadim 17 saat sanci+sezaryenin

Bu arada seni de etiketlemeye çalıştım ama çıkmadın ya. Sizin uyku nasıl? Ek gıda tadımı yapıyorsun, nasıl gidiyor?
İyi canım şimdilik sadece havuç tattırdım 3 gün azcık. Sonra bişey vermedim 3 gün. Şimdi de 2 gündür azıcık yoğurt verdim. Her gün vermicem ara ara böyle alışması için. Seviyor gibi mutlu oluyor yeni tatlar tadınca. Kakada herhangi bir değişiklik olmadı valla bilmiyorum çok az verdiğim için mi acaba. Mandalin, elma ve muz da yalattım, özellikle mandaline bayıldı ama yememesi gerek normalde turunçgiller için erken ama dayanamadım yalattım birwz bayıldı resmen. Uyku konusunda da 2 gecedir eziyet ediyor normalde 3-4 kere emmeye kalkar gözünü madan emer devam uyurdu. Şimdi uyanıyor bildiğin saatlercr uyutçam diye uğraşıyom. Bi sıkıntıaı da yok gibi geliyo bana ama anlamadım niye böyle yapıyor. Dün gece ağladı da bi türlğ uyutamadım. Gündüz de 1-1,5 saat civarı uyuyor. Geceleri de 8-9 saat toplamda. Sizin nasıl gidiyor canım hiç mi yok bir değişiklik?

Al benden de o kadar benim zaten anne yok ablam zaten yok abim var tek basima çocuğa bakiyorum. Eşimin tarafından fayda yok zaten bekleyen de yok. Dedigin gibi Allah çocuklarımıza uzun saglikli omur versin. Bana bi tane yetti Rabbim olmayanlara nasip etsin. Piskoloji desen zaten çökmüş.

Anlamıyorum bu bebekler ne istiyor. Senin bebiste sikintili cnm hoplaya zıplaya emziriyorsun hayirlisiyla ek gıdalara sende başlasan az rahatlarsın.

Ankara'nin havasindan suyundan mi neden uyumuyor bu evlatlar ya. Artik olayi havaya suya baglama noktasindayim
Bursa dan selamlar o hava burda da var maalesef saatlerdir kucağımda belim koptu dikişim ağrıyor artık şimdi daldı yerine koyucam bakalım bu sefer kaç dk uyuyacak
Ayrıca eşim horluyor ve ben birazdan cinnet geçirip dalacam

Adet olmadım hala bilmiyorum ama kokusuz beyaz akıntı vardı afedersiniz sümük kıvamında o yumurtalama döneminde çoğalıyomuş tamda arttığı zamanlardı belki kuruntudur test yapmadan bilemiyorum ki
Gerçi oda doğru gününü nerden bileceksin. O dediğn akıntı yumurtlama dönemi oluyo aynen. Süt koruyodur inşallah canm korkma.

benim de annem yok, halbuki suan bana cok lazimdi. 6 cocuk 2 torun buyutmustu. Artik bizim oglanin dilinden de anlardi bir zahmet. Obur dunyayla 2 dk irtibata gecebilsek kendisine danismayi cok istiyorum ama olmuyor
psikolojimi bu mesaj anlatmaya yetmistir
Bennde sizdenim. 3 gündür uyumuyor
kesin Ankara'da var bir sey.
bizim adam baska odada uyuyor direkt. En olmasini istemedigim seydi. Neyi istemiyorsam yaptim mecburen.

Cumleten uyurlar insallah bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…