2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tek desteği emzikti ama emziği sürekli atıyor ve o düzen bozuldu maalesef. Tam uyuyacagi zaman emziği atıyor ve ağlamaya başlıyor. Kucağıma alıyorum ama nafile. Gece güzel uyuyor hiç zorlamiyorum. Acikinca uyanıyor sadece memnuniyetle besliyorum yeter ki sallanmak veya emzik istemesin

Bu aralar uyku eğitimine başlamayı düşünüyorum. Bana dua edin bol sabır kızıma uyku dileyin kızlar :)
bizde beş aylık olduk ama hiç cesaretim yok uyku eğitimi vermeye kitapta aldım oysaki. daha bir mız mız daha bir uykuya direnme var. ama gece uyuduktan sonrada 10 saat uyuyor.

bizde beş aylık olduk ama hiç cesaretim yok uyku eğitimi vermeye kitapta aldım oysaki. daha bir mız mız daha bir uykuya direnme var. ama gece uyuduktan sonrada 10 saat uyuyor.
Yaaa nasıl uyuyor 10 saat ya benimki en uzun uuuduğunda 6 saat uuyordu akşam 7 den 1 e. Şimdi o da yok 2 saatte bir uyanıyoruz emmek için. Emince uyumaya devam ediyor ama ben sürekli uyanıp durduğumdan çok bitkin uyanıyorum sabahları

Bizimde başlarda zorla aldığı emziği sürekli ister olmuştu son 10 günde dediğin gibi ağzından düşünce ağlıyordu bide inşallah düzene girer tek istediğim mutlu anne bebek olmak saatlerce uyumak için uğraşınca oda bende huzursuz oluyoruz.

Bende bi cesaret başladım canım yoksa bende hep korkuyordum. Dene en azından.

bütün günün yorgunluğu ile uyuyor heralde çünkü gündüz hep yarım saat uyuyor aksam oluncada mesela 8 gibi huysuzluğu tutuyor saatlerce uyumamak için direniyor en sonunca 12 yada 1 de gece uykusuna geçiyor sabahta ona göre 10 yada 11 de uyanıyor. gece sürekli saat kuruyorum o uyanmadan kalkıp emziriyorum (uyku öğünü diyorlarmış buna) uykusunda emiyor gece altını hiç değiştirmiyorum.uykusu bölünmemiş oluyor.

Eğer anne de baba da aynı yatağı paylaşmaktan şikayetçi değilse evlilikte herhangi bir sorun teşkil etmez şu an arkadaşlarımız arasında eşi ya da kendi yatağını odasını bırakmış olanlarımız var bu da sorun olabilir evlilikte, abös riski için pek çok görüş eğer uyuşturucu, alkol, uyku hali yapıcı ilaç kullanılmıyorsa bebeğini ezmen sözkonusu değil yönünde ve ben de 1,5 aylıktan itibaren yanımızda yatırıyorum duygusal ve güvenli bağlanmanın etkilerinden doğal ebeveynlikten ziyade kolay emzirebilmek için bu yola girdim ve biz mutluyuz ayrılma kısmı için de güvenli bağlanmayı başarmış çocuğun kendi isteğiyle odasına geçeceği yönünde. Dediğim gibi doğal ebeveynliği savunmak için ya da bir tartışma konusu oluşturayım diye paylaşmadım bize göre düzensizleşmiş uykular sorun değil rahatlayalım diye paylaştım kesinlikle problem bir uzman görüşü alın kesinlikle eğitim verin diyen uyku danışmanları da vardır

Bebeğiyle birlikte yatanları elestirmiyorum canım ben de yatıyordum bir ara eğer zaten o öyle huzurlu uyusaydi öyle yatmaya devam ederdim. Anne babayla yatması yatakta yorgan yastık ve yumuşak yatak olduğu için önerilmiyor uyurken memesi çocuğun burnunu kapattığı için ölen bebekler de var neyseki hepimiz o dönemi atlattık artık bizimkiler büyüdü ama biz öyle yaptık diye savunamam yanlış olan biseyi. Seni değil yazıyı beğenmedim. Adem Güneş yazmış sanki

Cnm bizim kızarıklıklar gecti cok sukur. Kuruluktan oluyormus kizariklik ve dokuntu seklinde, bioderma intensive döküntü kremi önerdi doktor onu kullandım çok şükür geçti. Şimdi bioderma nemlendiriciye devam ediyorum cildi nemli kalsın diye.

Yanlış anlama canım merakımdan soruyorum annede babada şikayetçi değilse evlilikte sorun olmaz yazmışsın ama insanlar sadece anne baba sıfatıyla mı giriyor yatağa yani eş kavramı ortadan mı kalkıyor yatak odası başka bir yere mi taşınıyor bana bebek yataktayken cinsellik mümkün değil gibi geliyor uyanıkkende olmaz ee diğer odalar bana hijyenik gelmiyor güvenli bağlanınca yatağını ayırma konusu en az 2 hatta 3 yıl sürebiliyor çünkü çocuğun aklının eriyor olması lazım bunu kabul etmesi için. Tamam cinselliğe düşkün değilimdir ama 2-3 yıl kardeş gibide yaşamak istemem. Ciddi anlamda merak ediyorum bu noktada bu evlilikte sorun olmuyor mu?

Bunu inan ben de bilmiyorum biz kardeş kardeş takılıyoruz hamileliğimin 4. Ayından itibaren yasaktı sonrasında da ben istemedim bir şekilde olmadı ama yapanlar bebek uyurken yapıyormuş odamızda anne yanı yatağı var ya oraya koyarız ya da bilmiyorum bir şekilde olacak pek tabi

Bizde ayda bi ancak yapıyoruz ben genelde yorgun uykusuz oluyorum orası ayrı bumu ciddi ciddi merak ettim ondan sordum anne yanı yatağada 6 aydan sonra sığmaz ki canım biz 5 aylığız sepet beşik 1-2 aya olmuycak gibi

Bizde daha kesin değil alerji olup olmadığı. Laktoz intoleransı var, onun için de kakada laktoz bakıldı. Alerji testleri daha yaptıramadık. Ben kendim diyet yapınca oğlumun biraz rahatladığını, diyeti bozunca kötü olduğunu fark ettim.

burun tikanikligina sinir oluyorum cunku burnunun acilmasini hic sevmiyor. Bu da gecer insallah ya iyiye gider uykulari. Biliyorsun bizim uykuyu bronsit bozdu
Kızlar uykuyla ilgili çok güzel bir yazı bizim problem sandığımız bölünen uykular ve normal diye beklediğimiz uzun uykunun normal olmadığına dair http://bidunyacocuk.com/363-2/
bizim uykuyu bronsit bozdu canim. Ben de yanimda yatiriyorum. Dr.umuza da danistim. Annem de beni koynunda buyutmus. Esim zaten gece deliksiz uyumak icin baska odada yatiyor. Sabah 7den aksam 7ye kadar disarda, gece de 6 saat uyuyor zaten, cok degil.

Çocuk ya uyanırsa? Çok riskli buluyorum ben çocuk uyurken bile olsa onun yanında yapılmasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…