- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.081
bizden ornek vereyim, esim zaten gece deliksiz uyumak icin baska odada yatiyor. Sabah 7den aksam 7ye kadar disarda, gece de 6 saat uyuyor zaten, cok degil.Yanlış anlama canım merakımdan soruyorum annede babada şikayetçi değilse evlilikte sorun olmaz yazmışsın ama insanlar sadece anne baba sıfatıyla mı giriyor yatağa yani eş kavramı ortadan mı kalkıyor yatak odası başka bir yere mi taşınıyor bana bebek yataktayken cinsellik mümkün değil gibi geliyor uyanıkkende olmaz ee diğer odalar bana hijyenik gelmiyor güvenli bağlanınca yatağını ayırma konusu en az 2 hatta 3 yıl sürebiliyor çünkü çocuğun aklının eriyor olması lazım bunu kabul etmesi için. Tamam cinselliğe düşkün değilimdir ama 2-3 yıl kardeş gibide yaşamak istemem. Ciddi anlamda merak ediyorum bu noktada bu evlilikte sorun olmuyor mu?
Kendi adıma süreç beni fazla yıprattı. Eş sıfatı ortadan kalkalı epey oldu diye düşünüyorum. 5 ayda 2 kez oldu oda benim açımdan zoraki, eşim çok özledim modunda takılıyor ama bana samimi gelmiyor. Şartlarım düzelmedikçe böyle devam etmeyi düşünüyorum. Birşeyler isteyince yapılabiliyor mesela ben 5 aydır markete bile zor çıktım. Ailem eşim kıza bakmayı reddetti. Son 4 haftadır işi deliliğe vurdum bu kız annesi çalışıyorken bakılırsa annesi nefes alsın diyede bakılacak dedim. Eşim yine aynı şeyin derdindeydi kıza bak sinemaya gideyim olur dedim haliyle yaptı. Sonra hadi deyince de demekki isteyince bakabiliyorsun kendi kızına bakmak için bana şart koşamazsın dedim yine yan çizdim. Adam olmadıkça aynı yatağa girmeyeceğiz. Bizim evliliğimiz uçuruma doğru gidiyor zaten ve ben bunda sorun görmüyorumYanlış anlama canım merakımdan soruyorum annede babada şikayetçi değilse evlilikte sorun olmaz yazmışsın ama insanlar sadece anne baba sıfatıyla mı giriyor yatağa yani eş kavramı ortadan mı kalkıyor yatak odası başka bir yere mi taşınıyor bana bebek yataktayken cinsellik mümkün değil gibi geliyor uyanıkkende olmaz ee diğer odalar bana hijyenik gelmiyor güvenli bağlanınca yatağını ayırma konusu en az 2 hatta 3 yıl sürebiliyor çünkü çocuğun aklının eriyor olması lazım bunu kabul etmesi için. Tamam cinselliğe düşkün değilimdir ama 2-3 yıl kardeş gibide yaşamak istemem. Ciddi anlamda merak ediyorum bu noktada bu evlilikte sorun olmuyor mu?
10 saat uyusa eğitimin yanından geçmem:) bende her türlü destek mevcut sallama emme en uzun uykusu 4 saat, ah o uykular beni haftaya heder edecek. Çalışmaya başlayanlar bana bi destek moral verin ya kendi kendimi imha edeceğim düşünmekten. Bir sinemaya gittim arada videolarını izledim. Nasıl dayanacağımbizde beş aylık olduk ama hiç cesaretim yok uyku eğitimi vermeye kitapta aldım oysaki. daha bir mız mız daha bir uykuya direnme var. ama gece uyuduktan sonrada 10 saat uyuyor.
Oncesinde memede mi uyuyordu ,sallayarak mi ?Eger onceden sadece memede uyuduysa ben de hemen deneyeceğim. Evet her cocuk farkli ama memede uyumayi biraktirmak en zoruymus .Bu gözümü korkutuyor.Sandalye yöntemi mi oluyor canım bilmiyorum tam ama arkadaşım bi uyku danışmanıyla görüşmüş başarılı olmuş onun yöntemini uyguluyorum sandalyeyi kademeli olarak uzaklaştırıcam onun anlattığı kadarıyla biliyorum aslında ama kendimde bişeyler katıyorum kendimize göre uyarladım güzel gidiyor bakalım şimdilik ben çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı. İlk gün zorladı ağladı sakinleştirip tekrar denedim falan sonra mızırdanma moduna geçti hatta çok sakin uyuduğu zamanda oldu şaşırdım. Inşallah böyle devam eder.
Azalır canım merak etme alışkanlıklar 3-5 günde düzene giriyor diyorlar umarım hallederiz :) sende desteksiz uyutuyordun bebeğini değil mi gecede mi öyle uyuyor bi ara gece sallıyorum diyordun sanırım.
Kocaman bir masallah diyorum.Bizimki hic bir gece 10 saat uyumadi .En uzun uykusu 3 saat .Sonra 7 8 kez kalkiyor 3 4 kere kalkinca seviniyorum. O ruya ögunu denen seyi onceden yapıyordum emiyordu .Simdi ağzını bile actıramıyorum.bütün günün yorgunluğu ile uyuyor heralde çünkü gündüz hep yarım saat uyuyor aksam oluncada mesela 8 gibi huysuzluğu tutuyor saatlerce uyumamak için direniyor en sonunca 12 yada 1 de gece uykusuna geçiyor sabahta ona göre 10 yada 11 de uyanıyor. gece sürekli saat kuruyorum o uyanmadan kalkıp emziriyorum (uyku öğünü diyorlarmış buna) uykusunda emiyor gece altını hiç değiştirmiyorum.uykusu bölünmemiş oluyor.
Başka odada yatması işime geliyor benimde en azından horlayıp kızı uyandırmıyor. Dün akşam 10 da ben odamdayım yatıyorum diyince sinirlendim. Yarın sabah gidip ücretsize ayrılıyorum dedim gidemedi başka odaya bizimle salonda yattı. Kız kıyameti koparırken çekilmeye çalıştığı odayı yakarım benbizden ornek vereyim, esim zaten gece deliksiz uyumak icin baska odada yatiyor. Sabah 7den aksam 7ye kadar disarda, gece de 6 saat uyuyor zaten, cok degil.
Cocugun bulundugu odada ozel hayat yasanmaz diye dusunuyorum. 2 3 yil birliktelik yasamayan yoktur bence eger vajinismus falan soz konusu degilse.
evet canim horluyorlar ya kapi kapali olmasina ragmen duyuyorum horladigini.Başka odada yatması işime geliyor benimde en azından horlayıp kızı uyandırmıyor. Dün akşam 10 da ben odamdayım yatıyorum diyince sinirlendim. Yarın sabah gidip ücretsize ayrılıyorum dedim gidemedi başka odaya bizimle salonda yattı. Kız kıyameti koparırken çekilmeye çalıştığı odayı yakarım ben
Ne güzel canım sevindm senin adına. Bende şampuanını ve deterjanını değiştrdkten sonra müthiş gerileme oldu ama sonra bişey yeniden azdırdı onu kızardı pullandı kaşıdı enfekte etti zaten ağzını suyu hiç durmuyor yanaklar sürekli ıslak acaba o yüzden mi geçiremiyruz diye düşünyrm. Sizin vücuttaydı sanırım. Nemlendiriciyi hangi sıklıkla sürüyorsun? Birde kakada herhangi bir değişim var mı?Cnm bizim kızarıklıklar gecti cok sukur. Kuruluktan oluyormus kizariklik ve dokuntu seklinde, bioderma intensive döküntü kremi önerdi doktor onu kullandım çok şükür geçti. Şimdi bioderma nemlendiriciye devam ediyorum cildi nemli kalsın diye.
Bizim yatağı büyük almıştık 180x200 bi kenarında takılırız artık ya da odasındaki karyolayı taşırız odaya başka oda alternatifini biz değerlendiremiyoruz annemle beraber yaşıyoruz :) ama tecrübeli olanlar da fikir verir belkiBizde ayda bi ancak yapıyoruz ben genelde yorgun uykusuz oluyorum orası ayrıbumu ciddi ciddi merak ettim ondan sordum anne yanı yatağada 6 aydan sonra sığmaz ki canım biz 5 aylığız sepet beşik 1-2 aya olmuycak gibi
Anladım canım umarım süt allerjisi yoktur. Kakası süt ürünleri yediğinde nasıl oluyor normalde nasıl? Benim oğlan huzursuz bi çocuk değil gün içinde gayet mutlu gece emmek için uyanır ama gaz sıkıntısı yaşamıyoruz. Fakat kakası son 15 gündür su gibi mukuslu.. birde tabi yanaklar atopik.. bende bugün itibaryle sütü kesiyrum bakalım ne değişiklikler olacakBizde daha kesin değil alerji olup olmadığı. Laktoz intoleransı var, onun için de kakada laktoz bakıldı. Alerji testleri daha yaptıramadık. Ben kendim diyet yapınca oğlumun biraz rahatladığını, diyeti bozunca kötü olduğunu fark ettim.
Tecrübelilerin cevaplamasını bekliyorum biz daha tecrübe etmedikÇocuk ya uyanırsa? Çok riskli buluyorum ben çocuk uyurken bile olsa onun yanında yapılmasını.
evet canim horluyorlar ya kapi kapali olmasina ragmen duyuyorum horladigini.
Bu eşle adam akıllı konuştun mu hiç senin yüzünden bu haldeyiz biraz destek vs diye bebek herkesle yapılır da beraber bakabilmek marifet bi işin ucundan tutsaKendi adıma süreç beni fazla yıprattı. Eş sıfatı ortadan kalkalı epey oldu diye düşünüyorum. 5 ayda 2 kez oldu oda benim açımdan zoraki, eşim çok özledim modunda takılıyor ama bana samimi gelmiyor. Şartlarım düzelmedikçe böyle devam etmeyi düşünüyorum. Birşeyler isteyince yapılabiliyor mesela ben 5 aydır markete bile zor çıktım. Ailem eşim kıza bakmayı reddetti. Son 4 haftadır işi deliliğe vurdum bu kız annesi çalışıyorken bakılırsa annesi nefes alsın diyede bakılacak dedim. Eşim yine aynı şeyin derdindeydi kıza bak sinemaya gideyim olur dedim haliyle yaptı. Sonra hadi deyince de demekki isteyince bakabiliyorsun kendi kızına bakmak için bana şart koşamazsın dedim yine yan çizdim. Adam olmadıkça aynı yatağa girmeyeceğiz. Bizim evliliğimiz uçuruma doğru gidiyor zaten ve ben bunda sorun görmüyorum
Diyeti bozduktan 2 3 gün sonra kakası mukuslu olmaya başlıyor ama öyle böyle mukus değil, zaten ishal gibi hep. Bir de diyeti bozunca hiç uyuyamaz olmuştu. Şimdi tekrar uykusu biraz biraz düzene girmeye başladı çok şükür ama dün farkında olmadan kayınvalidemin yaptığı börekten yedim, sonradan fark ettim üstüne yumurta sürmüş, inşallah tekrar bozulmaz kakası bugün düzelmeye başlamış, mukussuz sarı kaka yapmış deminden. Tekrar bozulursa o kadar üzülürüm ki, ama bozulursa yumurta alerjisi kesin var demektir. Inşallah bozulmaz, çok korkuyorum eskiye dönmekten. Daha yeni yeni uzun uykusunu akşama çekmiştim. Akşam 5 6 7 civarlarında yatıyor gece uykusuna, 10 kez de uyansa uykuda tutuyorum ya o bile çok iyiydi. Şimdi bozulursa o uykuyu tekrar nasıl düzeltirim nasıl akşam uyur bilmiyorum hiçAnladım canım umarım süt allerjisi yoktur. Kakası süt ürünleri yediğinde nasıl oluyor normalde nasıl? Benim oğlan huzursuz bi çocuk değil gün içinde gayet mutlu gece emmek için uyanır ama gaz sıkıntısı yaşamıyoruz. Fakat kakası son 15 gündür su gibi mukuslu.. birde tabi yanaklar atopik.. bende bugün itibaryle sütü kesiyrum bakalım ne değişiklikler olacak
5.5 aydır oğlumla beraberiz ve cinsel bir şeyler olması gerektiğinde yanında yapmıyoruz çünkü ne zaman uyanacağı hiç belli olmuyor ve bebek nasılsa anlamaz diye düşünüp de yapılınca çocuklarda kişilik bozukluğu olduğuna dair okuduğum kitaplar vardı. Çocuğun uyanıp o şekilde görmesini uygun bulmuyorum açıkçası ben.Tecrübelilerin cevaplamasını bekliyorum biz daha tecrübe etmedik
Bizim karın ve bacaklarda vardı yüzünde de vardı günde 1 defa sürdüm o kremi geçti. Kakasindaa sıkıntı yoktu zaten ek gıdaya ve mamaya basladik artık kakasi katilasmaya başladı.Ne güzel canım sevindm senin adına. Bende şampuanını ve deterjanını değiştrdkten sonra müthiş gerileme oldu ama sonra bişey yeniden azdırdı onu kızardı pullandı kaşıdı enfekte etti zaten ağzını suyu hiç durmuyor yanaklar sürekli ıslak acaba o yüzden mi geçiremiyruz diye düşünyrm. Sizin vücuttaydı sanırım. Nemlendiriciyi hangi sıklıkla sürüyorsun? Birde kakada herhangi bir değişim var mı?
Hergün konuşuyorum ne halde olduğumu bile bile böyle, o beni umursamıyor bende artık onuBu eşle adam akıllı konuştun mu hiç senin yüzünden bu haldeyiz biraz destek vs diye bebek herkesle yapılır da beraber bakabilmek marifet bi işin ucundan tutsa
İnşallah bozulmaz canım ne zormuş bu diyet işleri bende kendi kendime başladım merakla beklyrm düzelme olacak mı? 2 hafta sonra pazrtesi allerjiye randevu aldım ozmana kadar düzelirse kendim keşfetmş olacağım. Ama inşallah yanılırım diyorum sütsüz hiçbirşey yok çünküDiyeti bozduktan 2 3 gün sonra kakası mukuslu olmaya başlıyor ama öyle böyle mukus değil, zaten ishal gibi hep. Bir de diyeti bozunca hiç uyuyamaz olmuştu. Şimdi tekrar uykusu biraz biraz düzene girmeye başladı çok şükür ama dün farkında olmadan kayınvalidemin yaptığı börekten yedim, sonradan fark ettim üstüne yumurta sürmüş, inşallah tekrar bozulmaz kakası bugün düzelmeye başlamış, mukussuz sarı kaka yapmış deminden. Tekrar bozulursa o kadar üzülürüm ki, ama bozulursa yumurta alerjisi kesin var demektir. Inşallah bozulmaz, çok korkuyorum eskiye dönmekten. Daha yeni yeni uzun uykusunu akşama çekmiştim. Akşam 5 6 7 civarlarında yatıyor gece uykusuna, 10 kez de uyansa uykuda tutuyorum ya o bile çok iyiydi. Şimdi bozulursa o uykuyu tekrar nasıl düzeltirim nasıl akşam uyur bilmiyorum hiçkendi kendine akşam saatine çekti çünkü uzun uykusunu.
çok begendim yaklaşımını. teşekkürler paylasım icinyeni favori uyku danısmanım psikolog
Çok ama çok sevindm canm inşallah tekrarlamaz kurtulmuşsnz çok şükürBizim karın ve bacaklarda vardı yüzünde de vardı günde 1 defa sürdüm o kremi geçti. Kakasindaa sıkıntı yoktu zaten ek gıdaya ve mamaya basladik artık kakasi katilasmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?