2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bizden ornek vereyim, esim zaten gece deliksiz uyumak icin baska odada yatiyor. Sabah 7den aksam 7ye kadar disarda, gece de 6 saat uyuyor zaten, cok degil.
Cocugun bulundugu odada ozel hayat yasanmaz diye dusunuyorum. 2 3 yil birliktelik yasamayan yoktur bence eger vajinismus falan soz konusu degilse.

Kendi adıma süreç beni fazla yıprattı. Eş sıfatı ortadan kalkalı epey oldu diye düşünüyorum. 5 ayda 2 kez oldu oda benim açımdan zoraki, eşim çok özledim modunda takılıyor ama bana samimi gelmiyor. Şartlarım düzelmedikçe böyle devam etmeyi düşünüyorum. Birşeyler isteyince yapılabiliyor mesela ben 5 aydır markete bile zor çıktım. Ailem eşim kıza bakmayı reddetti. Son 4 haftadır işi deliliğe vurdum bu kız annesi çalışıyorken bakılırsa annesi nefes alsın diyede bakılacak dedim. Eşim yine aynı şeyin derdindeydi kıza bak sinemaya gideyim olur dedim haliyle yaptı. Sonra hadi deyince de demekki isteyince bakabiliyorsun kendi kızına bakmak için bana şart koşamazsın dedim yine yan çizdim. Adam olmadıkça aynı yatağa girmeyeceğiz. Bizim evliliğimiz uçuruma doğru gidiyor zaten ve ben bunda sorun görmüyorum

bizde beş aylık olduk ama hiç cesaretim yok uyku eğitimi vermeye kitapta aldım oysaki. daha bir mız mız daha bir uykuya direnme var. ama gece uyuduktan sonrada 10 saat uyuyor.
10 saat uyusa eğitimin yanından geçmem:) bende her türlü destek mevcut sallama emme en uzun uykusu 4 saat, ah o uykular beni haftaya heder edecek. Çalışmaya başlayanlar bana bi destek moral verin ya kendi kendimi imha edeceğim düşünmekten. Bir sinemaya gittim arada videolarını izledim. Nasıl dayanacağım

Oncesinde memede mi uyuyordu ,sallayarak mi ?Eger onceden sadece memede uyuduysa ben de hemen deneyeceğim. Evet her cocuk farkli ama memede uyumayi biraktirmak en zoruymus .Bu gözümü korkutuyor.
Kocaman bir masallah diyorum.Bizimki hic bir gece 10 saat uyumadi .En uzun uykusu 3 saat .Sonra 7 8 kez kalkiyor 3 4 kere kalkinca seviniyorum. O ruya ögunu denen seyi onceden yapıyordum emiyordu .Simdi ağzını bile actıramıyorum.

Başka odada yatması işime geliyor benimde en azından horlayıp kızı uyandırmıyor. Dün akşam 10 da ben odamdayım yatıyorum diyince sinirlendim. Yarın sabah gidip ücretsize ayrılıyorum dedim gidemedi başka odaya bizimle salonda yattı. Kız kıyameti koparırken çekilmeye çalıştığı odayı yakarım ben

evet canim horluyorlar ya kapi kapali olmasina ragmen duyuyorum horladigini.

Ne güzel canım sevindm senin adına. Bende şampuanını ve deterjanını değiştrdkten sonra müthiş gerileme oldu ama sonra bişey yeniden azdırdı onu kızardı pullandı kaşıdı enfekte etti zaten ağzını suyu hiç durmuyor yanaklar sürekli ıslak acaba o yüzden mi geçiremiyruz diye düşünyrm. Sizin vücuttaydı sanırım. Nemlendiriciyi hangi sıklıkla sürüyorsun? Birde kakada herhangi bir değişim var mı?

Bizim yatağı büyük almıştık 180x200 bi kenarında takılırız artık ya da odasındaki karyolayı taşırız odaya başka oda alternatifini biz değerlendiremiyoruz annemle beraber yaşıyoruz :) ama tecrübeli olanlar da fikir verir belki

Anladım canım umarım süt allerjisi yoktur. Kakası süt ürünleri yediğinde nasıl oluyor normalde nasıl? Benim oğlan huzursuz bi çocuk değil gün içinde gayet mutlu gece emmek için uyanır ama gaz sıkıntısı yaşamıyoruz. Fakat kakası son 15 gündür su gibi mukuslu.. birde tabi yanaklar atopik.. bende bugün itibaryle sütü kesiyrum bakalım ne değişiklikler olacak

evet canim horluyorlar ya kapi kapali olmasina ragmen duyuyorum horladigini.
demlicaykeyfi kronik_unutkan kızlar bu horlama sorunu bizde de var uykum kaçıyor onu sürekli uyarmaktsm, salonda uyuyor artık bu seferde konuşulan konu gibi ev arkadaşı olduk, doğumdan beri hiç özel ilişkimiz de olmadı bende istek sıfır arada şakayla birşeyler söylüyor :)

Bu eşle adam akıllı konuştun mu hiç senin yüzünden bu haldeyiz biraz destek vs diye bebek herkesle yapılır da beraber bakabilmek marifet bi işin ucundan tutsa

Oğlumun kakası normale dönmeye başlamış ama dün farkında olmadan kayınvalidemin yaptığı börekten yedim ve üstüne yumurta sürdüğünü sonradan fark ettim. Çok korkuyorum tekrar bozulursa diye eğer tekrar mukuslu hale gelirse kesin yumurta alerjisi var demektir. Inşallah yoktur ama, tekrar bir diyete baştan başlamak istemiyorum tekrar zorlu günlere dönmek istemiyorum, yeter artık

Diyeti bozduktan 2 3 gün sonra kakası mukuslu olmaya başlıyor ama öyle böyle mukus değil, zaten ishal gibi hep. Bir de diyeti bozunca hiç uyuyamaz olmuştu. Şimdi tekrar uykusu biraz biraz düzene girmeye başladı çok şükür ama dün farkında olmadan kayınvalidemin yaptığı börekten yedim, sonradan fark ettim üstüne yumurta sürmüş, inşallah tekrar bozulmaz kakası bugün düzelmeye başlamış, mukussuz sarı kaka yapmış deminden. Tekrar bozulursa o kadar üzülürüm ki, ama bozulursa yumurta alerjisi kesin var demektir. Inşallah bozulmaz, çok korkuyorum eskiye dönmekten. Daha yeni yeni uzun uykusunu akşama çekmiştim. Akşam 5 6 7 civarlarında yatıyor gece uykusuna, 10 kez de uyansa uykuda tutuyorum ya o bile çok iyiydi. Şimdi bozulursa o uykuyu tekrar nasıl düzeltirim nasıl akşam uyur bilmiyorum hiç kendi kendine akşam saatine çekti çünkü uzun uykusunu.

Tecrübelilerin cevaplamasını bekliyorum biz daha tecrübe etmedik
5.5 aydır oğlumla beraberiz ve cinsel bir şeyler olması gerektiğinde yanında yapmıyoruz çünkü ne zaman uyanacağı hiç belli olmuyor ve bebek nasılsa anlamaz diye düşünüp de yapılınca çocuklarda kişilik bozukluğu olduğuna dair okuduğum kitaplar vardı. Çocuğun uyanıp o şekilde görmesini uygun bulmuyorum açıkçası ben.

Bizim karın ve bacaklarda vardı yüzünde de vardı günde 1 defa sürdüm o kremi geçti. Kakasindaa sıkıntı yoktu zaten ek gıdaya ve mamaya basladik artık kakasi katilasmaya başladı.

İnşallah bozulmaz canım ne zormuş bu diyet işleri bende kendi kendime başladım merakla beklyrm düzelme olacak mı? 2 hafta sonra pazrtesi allerjiye randevu aldım ozmana kadar düzelirse kendim keşfetmş olacağım. Ama inşallah yanılırım diyorum sütsüz hiçbirşey yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…