2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mervikkkk benim de sağdığımda öyle kızım emmeyi de bıraktı, makine ile başbaşa kaldım emzirmeyi arıyorum ama az ds olsa içsin diyorum, tadımlık bildiğin :)

Benim eşim çocuk ağlarken uyanmadığı için deliksiz uyumuş oluyor
Canım bence sen eşinle düzgünce konui böyle evliliğinize yazık olacak bak ne güzel bebeğiniz var yazık olmasın mutlu mutlu yaşayın
Canım %40 meme %60 sallama diyebilirim. Ama arkadaşımın bebeği 7-24 memedeydi ne o ne kendisi uyuyabiliyordu bebek uykusuzluktan hırçınlaşıp daha çok emmek istiyordu 8-9 aylıkken başladı sanırım o eğitime tam bilmiyorum ayını ama bebek döndüğü tutunarak dikilmeye kalktığı için zorlanmış memeden ziyade. 7.gün hem gece uykusu tam olarak oluşmuş hem kendi kendine uyumaya başlamış. İyi geceler deyip odadan çıkıyorum deyince heveslendim. Ama hiç ağlatmayan bi yöntem değil bu ne yazık ki. Ben ilk gün bi anda karar verdim. Ben zaten bu bebeği uyutmak için ağlatıyorum çünkü direniyor bi deniyim diye başladım. Arkadaşım 1 saat ağlayabilir kucağına alma demişti. İlk yatırdım 10 dk çok ağladı yapamıycam diye aldım kucağıma sarıldım öptüm kokladım 15 dk sonra tekrar denemek için yatırdım 30 dk ağladı çığlık çığlığa bi ağlama değil ama mızırdanma da değil ikisinin ortası bi ağlama dayanabileceğim düzeydeydi. Saçını okşadım yüzünü sevdim derken 5 dk daha dener bırakırım ağlatamam bebeğimi diye düşündüm o sırada sakinleşti ve uyudu. 2.denememde 15 dk kadar sadece mızırdandı ağlamadı bile. Gece uykusundan önce babasıyla ve benimle uzun uzun oynadığı için zor olur sandım ama yine mızırdandı ve kendi kendine konuşurken uyudu kaldı. Bence deneyebilirsin belki memeden ayrıldığı için benden çok zorlanırsın ama başarılabilir diye düşünüyorum.
Anladım canım ben yatak büyük olsada riske atamam ama zaten bizimde aynı odada beşiğinde duruyor :)

İnşallah bozulmaz. beni en iyi kronik_unutkan anlar, o da bir şey yemişti içinde tereyağı olduğunu anlamadan da bebeği durmamıştı

Kesinlikle katılıyorum

Arkadasin icimdeki umudu yeniden yesertti :l Mesajı ekran görüntüsü alayım. Ya cesaret edip baslaman bile buyuk bir basari .Insallah tamamen basarirsin .Evdeki duzenin ayni olmasi gerekiyor 2 hafta sanirim. Bizde mumkun olacagini sanmiyorum. Gelme desem de kv gelir .

Kızlar 4 gündür oğlum uyumuyor, gece gündüz. 1er saat falan anca. Gece uykusu diye bi şey kalmadı. Artık bugün bedenim iflas etti.

Öğlen işe gittim rapor vermeye ve arkadaşları görmeye. Dönüşte arabada bayılıyordum. Eve geldim ateşim 38,7 lere kadar çıktı. 2 defa soğuk duş sonrası anca düştü.. bebeği uyumayan arkadaşlar; cennetliksiniz. Nasıl dayanıyorsunuz?

Oğlumu da doktora götürmüştük 3 gün önce 5. Ay kontrolüne. Ağzında aft, yüzünde döküntüler çıkmıştı. Doktor viral enfeksiyon dedi. Aft için ağız spreyi verdi 3 gün önce. Bu kadar huzursuz olunca tekrar gittik. Genel durumunda bir sıkıntı görmedi, idrar tahlil ve kültürü istedi. Tahlilde dansite değeri alt referans değeri 1010iken 1005 çıkmış.

NasilYarDiyeyim canım sen sağlıkçıydın, bir bilgin varmı. Doktorun teli almadığım için soramıyorum.

Ciddi bir düşüklük değil sanırım canım. Yani idrarının yogunlugu az çıkmış. Ne durumda döküntüleri geçiyor mu? Afti iyileştirecek bir ilaç yok yalnız. Kortikosteroid kullanılabilir o da bu kadar küçük bebeğe verilmez. Size ağrı kesici sprey mı yazdi
Aft bir haftaya anca iyilesir

Çok geçmiş olsun cnm umarım en kısa zamanda geçer, iyileşirsiniz:)

Hem sana hem bebişe çok geçmiş olsun canım ben seni çok iyi anlıyorum hiç kolay değil bu tempoda ayakta kalmak insanüstü güç istiyor. Emzirirken ilaçta kullanamazsın şimdi sanırım.

Kızlar cumadan beri okuamıyorum 30 sayfa birikmişti kaçırdığım birşey varsa kusura bakmayın, cumartesi günü ikizlerim sünnet oldu ve bugün kontrole gittik herşey yolunda çok şükür. Yarından itibaren ılık suya protex sabun sıkıp köpürt ve bebeği 10 dak. Oturt sonra 5 dak. Duş başlığıyla durula dedi dr. Banyo öncesi sürülecek bir pomat verdi ve her bez değişiminde bezine vazelin sürüyorum bolca. Arada ağlıyorlar ama genel olarak fena değiller..
Asıl bomba bu olay yetmezmiş gibi yarın 6.ay aşıları olacak. Yarın bizi 6 saatte bir verdiğim calpol kurtarır mı bilmiyorum doğrusu.

Döküntüsü geçti cnm. Aft duruyor ama, aftoral diye bir sprey verdi, prospektüsünde bebeklere verilebilir diyor, zaten geçirmemiş aftı, boşa veriyoruz gibi.

Hem sana hem bebişe çok geçmiş olsun canım ben seni çok iyi anlıyorum hiç kolay değil bu tempoda ayakta kalmak insanüstü güç istiyor. Emzirirken ilaçta kullanamazsın şimdi sanırım.

Evet cnm parol aldım iki tane sadece. Ben sizi anladım asıl. Allah size güç kuvvet versin, gerçekten cennet sizin ayağınızın altında. Ben ilk defa bu kadar zorlanıyorum, direk pert oldum.

gecmis olsun canim. Uyku buara butun bebelerde bozuldu herhalde bu da bir donem

Evet cnm parol aldım iki tane sadece. Ben sizi anladım asıl. Allah size güç kuvvet versin, gerçekten cennet sizin ayağınızın altında. Ben ilk defa bu kadar zorlanıyorum, direk pert oldum.
15 gun kendim de hastayken, bronsit olmus bebege bakmanin uzerine, haftasonu depresyona official olarak girdim ben mesela Allah sifa versin, gercekten hicbir anne ve bebek hasta olmasin, hele bu denli kucuklerken cok cok zor oluyor. Dertlerini anlatamiyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…