- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #74.121
sagima gore degerlendirme canim, ben bayadir fazla uyuyamadigim icin memelerim hep bos mesela, yumusak, dolmadigini dusunduruyor ama minnoslar emdikce geliyordur.10 dakikalık sağım. Dakik başına 1 cc
Benim eşim çocuk ağlarken uyanmadığı için deliksiz uyumuş oluyorbizden ornek vereyim, esim zaten gece deliksiz uyumak icin baska odada yatiyor. Sabah 7den aksam 7ye kadar disarda, gece de 6 saat uyuyor zaten, cok degil.
Cocugun bulundugu odada ozel hayat yasanmaz diye dusunuyorum. 2 3 yil birliktelik yasamayan yoktur bence eger vajinismus falan soz konusu degilse.
Canım bence sen eşinle düzgünce konui böyle evliliğinize yazık olacak bak ne güzel bebeğiniz var yazık olmasın mutlu mutlu yaşayınKendi adıma süreç beni fazla yıprattı. Eş sıfatı ortadan kalkalı epey oldu diye düşünüyorum. 5 ayda 2 kez oldu oda benim açımdan zoraki, eşim çok özledim modunda takılıyor ama bana samimi gelmiyor. Şartlarım düzelmedikçe böyle devam etmeyi düşünüyorum. Birşeyler isteyince yapılabiliyor mesela ben 5 aydır markete bile zor çıktım. Ailem eşim kıza bakmayı reddetti. Son 4 haftadır işi deliliğe vurdum bu kız annesi çalışıyorken bakılırsa annesi nefes alsın diyede bakılacak dedim. Eşim yine aynı şeyin derdindeydi kıza bak sinemaya gideyim olur dedim haliyle yaptı. Sonra hadi deyince de demekki isteyince bakabiliyorsun kendi kızına bakmak için bana şart koşamazsın dedim yine yan çizdim. Adam olmadıkça aynı yatağa girmeyeceğiz. Bizim evliliğimiz uçuruma doğru gidiyor zaten ve ben bunda sorun görmüyorum
Canım %40 meme %60 sallama diyebilirim. Ama arkadaşımın bebeği 7-24 memedeydi ne o ne kendisi uyuyabiliyordu bebek uykusuzluktan hırçınlaşıp daha çok emmek istiyordu 8-9 aylıkken başladı sanırım o eğitime tam bilmiyorum ayını ama bebek döndüğü tutunarak dikilmeye kalktığı için zorlanmış memeden ziyade. 7.gün hem gece uykusu tam olarak oluşmuş hem kendi kendine uyumaya başlamış. İyi geceler deyip odadan çıkıyorum deyince heveslendim. Ama hiç ağlatmayan bi yöntem değil bu ne yazık ki. Ben ilk gün bi anda karar verdim. Ben zaten bu bebeği uyutmak için ağlatıyorum çünkü direniyor bi deniyim diye başladım. Arkadaşım 1 saat ağlayabilir kucağına alma demişti. İlk yatırdım 10 dk çok ağladı yapamıycam diye aldım kucağıma sarıldım öptüm kokladım 15 dk sonra tekrar denemek için yatırdım 30 dk ağladı çığlık çığlığa bi ağlama değil ama mızırdanma da değil ikisinin ortası bi ağlama dayanabileceğim düzeydeydi. Saçını okşadım yüzünü sevdim derken 5 dk daha dener bırakırım ağlatamam bebeğimi diye düşündüm o sırada sakinleşti ve uyudu. 2.denememde 15 dk kadar sadece mızırdandı ağlamadı bile. Gece uykusundan önce babasıyla ve benimle uzun uzun oynadığı için zor olur sandım ama yine mızırdandı ve kendi kendine konuşurken uyudu kaldı. Bence deneyebilirsin belki memeden ayrıldığı için benden çok zorlanırsın ama başarılabilir diye düşünüyorum.Oncesinde memede mi uyuyordu ,sallayarak mi ?Eger onceden sadece memede uyuduysa ben de hemen deneyeceğim. Evet her cocuk farkli ama memede uyumayi biraktirmak en zoruymus .Bu gözümü korkutuyor.
Kocaman bir masallah diyorum.Bizimki hic bir gece 10 saat uyumadi .En uzun uykusu 3 saat .Sonra 7 8 kez kalkiyor 3 4 kere kalkinca seviniyorum. O ruya ögunu denen seyi onceden yapıyordum emiyordu .Simdi ağzını bile actıramıyorum.
Anladım canım ben yatak büyük olsada riske atamam ama zaten bizimde aynı odada beşiğinde duruyor :)Bizim yatağı büyük almıştık 180x200 bi kenarında takılırız artık ya da odasındaki karyolayı taşırız odaya başka oda alternatifini biz değerlendiremiyoruz annemle beraber yaşıyoruz :) ama tecrübeli olanlar da fikir verir belki
İnşallah bozulmaz.İlk bikaç gün zor geliyo ama sonra alışıyorsun canım merak etme. Zaten işin yoğunsa zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun bide erken çıkıyoruz ya iyi oluyor
O kadarcık yumurtadan hemen bozulacağını zannetmiyorum canım ya istemeden oldu sonuçta ğzme kendini
Kesinlikle katılıyorumistegin 0 olmasi o kadar dogal ki. Doya doya keyifle bir yemek bile yiyemezken, bir banyo bile yapamazken onu mu dusunecegim, zaten o da kulfet bana gore
yok canim ayni odada olmaz tabi ki. Gormesi gormemesi degil ki mesele, utanir insan cok ozel bir sey sonucta.
Aman buyuyup odalarinda yatsalar da kapiyi kilitlemek gerekir, kalkip gelebilir bir anda.
Helvaİnşallah bozulmaz.beni en iyi kronik_unutkan anlar, o da bir şey yemişti içinde tereyağı olduğunu anlamadan da bebeği durmamıştı
Ben de börek yedim, üstüne kayınvalidem yumurta sürmüş, inşallah süt yoğurt falan sürmemiştir
Arkadasin icimdeki umudu yeniden yesertti :l Mesajı ekran görüntüsü alayım. Ya cesaret edip baslaman bile buyuk bir basari .Insallah tamamen basarirsin .Evdeki duzenin ayni olmasi gerekiyor 2 hafta sanirim. Bizde mumkun olacagini sanmiyorum. Gelme desem de kv gelir .Benim eşim çocuk ağlarken uyanmadığı için deliksiz uyumuş oluyor
Canım bence sen eşinle düzgünce konui böyle evliliğinize yazık olacak bak ne güzel bebeğiniz var yazık olmasın mutlu mutlu yaşayın
Canım %40 meme %60 sallama diyebilirim. Ama arkadaşımın bebeği 7-24 memedeydi ne o ne kendisi uyuyabiliyordu bebek uykusuzluktan hırçınlaşıp daha çok emmek istiyordu 8-9 aylıkken başladı sanırım o eğitime tam bilmiyorum ayını ama bebek döndüğü tutunarak dikilmeye kalktığı için zorlanmış memeden ziyade. 7.gün hem gece uykusu tam olarak oluşmuş hem kendi kendine uyumaya başlamış. İyi geceler deyip odadan çıkıyorum deyince heveslendim. Ama hiç ağlatmayan bi yöntem değil bu ne yazık ki. Ben ilk gün bi anda karar verdim. Ben zaten bu bebeği uyutmak için ağlatıyorum çünkü direniyor bi deniyim diye başladım. Arkadaşım 1 saat ağlayabilir kucağına alma demişti. İlk yatırdım 10 dk çok ağladı yapamıycam diye aldım kucağıma sarıldım öptüm kokladım 15 dk sonra tekrar denemek için yatırdım 30 dk ağladı çığlık çığlığa bi ağlama değil ama mızırdanma da değil ikisinin ortası bi ağlama dayanabileceğim düzeydeydi. Saçını okşadım yüzünü sevdim derken 5 dk daha dener bırakırım ağlatamam bebeğimi diye düşündüm o sırada sakinleşti ve uyudu. 2.denememde 15 dk kadar sadece mızırdandı ağlamadı bile. Gece uykusundan önce babasıyla ve benimle uzun uzun oynadığı için zor olur sandım ama yine mızırdandı ve kendi kendine konuşurken uyudu kaldı. Bence deneyebilirsin belki memeden ayrıldığı için benden çok zorlanırsın ama başarılabilir diye düşünüyorum.
Anladım canım ben yatak büyük olsada riske atamam ama zaten bizimde aynı odada beşiğinde duruyor :)
Ciddi bir düşüklük değil sanırım canım. Yani idrarının yogunlugu az çıkmış. Ne durumda döküntüleri geçiyor mu? Afti iyileştirecek bir ilaç yok yalnız. Kortikosteroid kullanılabilir o da bu kadar küçük bebeğe verilmez. Size ağrı kesici sprey mı yazdiKızlar 4 gündür oğlum uyumuyor, gece gündüz. 1er saat falan anca. Gece uykusu diye bi şey kalmadı. Artık bugün bedenim iflas etti.
Öğlen işe gittim rapor vermeye ve arkadaşları görmeye. Dönüşte arabada bayılıyordum. Eve geldim ateşim 38,7 lere kadar çıktı. 2 defa soğuk duş sonrası anca düştü.. bebeği uyumayan arkadaşlar; cennetliksiniz. Nasıl dayanıyorsunuz?
Oğlumu da doktora götürmüştük 3 gün önce 5. Ay kontrolüne. Ağzında aft, yüzünde döküntüler çıkmıştı. Doktor viral enfeksiyon dedi. Aft için ağız spreyi verdi 3 gün önce. Bu kadar huzursuz olunca tekrar gittik. Genel durumunda bir sıkıntı görmedi, idrar tahlil ve kültürü istedi. Tahlilde dansite değeri alt referans değeri 1010iken 1005 çıkmış.
NasilYarDiyeyim canım sen sağlıkçıydın, bir bilgin varmı. Doktorun teli almadığım için soramıyorum.
Çok geçmiş olsun cnm umarım en kısa zamanda geçer, iyileşirsiniz:)Kızlar 4 gündür oğlum uyumuyor, gece gündüz. 1er saat falan anca. Gece uykusu diye bi şey kalmadı. Artık bugün bedenim iflas etti.
Öğlen işe gittim rapor vermeye ve arkadaşları görmeye. Dönüşte arabada bayılıyordum. Eve geldim ateşim 38,7 lere kadar çıktı. 2 defa soğuk duş sonrası anca düştü.. bebeği uyumayan arkadaşlar; cennetliksiniz. Nasıl dayanıyorsunuz?
Oğlumu da doktora götürmüştük 3 gün önce 5. Ay kontrolüne. Ağzında aft, yüzünde döküntüler çıkmıştı. Doktor viral enfeksiyon dedi. Aft için ağız spreyi verdi 3 gün önce. Bu kadar huzursuz olunca tekrar gittik. Genel durumunda bir sıkıntı görmedi, idrar tahlil ve kültürü istedi. Tahlilde dansite değeri alt referans değeri 1010iken 1005 çıkmış.
NasilYarDiyeyim canım sen sağlıkçıydın, bir bilgin varmı. Doktorun teli almadığım için soramıyorum.
Hem sana hem bebişe çok geçmiş olsun canım ben seni çok iyi anlıyorum hiç kolay değil bu tempoda ayakta kalmak insanüstü güç istiyor. Emzirirken ilaçta kullanamazsın şimdi sanırım.Kızlar 4 gündür oğlum uyumuyor, gece gündüz. 1er saat falan anca. Gece uykusu diye bi şey kalmadı. Artık bugün bedenim iflas etti.
Ciddi bir düşüklük değil sanırım canım. Yani idrarının yogunlugu az çıkmış. Ne durumda döküntüleri geçiyor mu? Afti iyileştirecek bir ilaç yok yalnız. Kortikosteroid kullanılabilir o da bu kadar küçük bebeğe verilmez. Size ağrı kesici sprey mı yazdi
Aft bir haftaya anca iyilesir
Çok geçmiş olsun cnm umarım en kısa zamanda geçer, iyileşirsiniz:)
Hem sana hem bebişe çok geçmiş olsun canım ben seni çok iyi anlıyorum hiç kolay değil bu tempoda ayakta kalmak insanüstü güç istiyor. Emzirirken ilaçta kullanamazsın şimdi sanırım.
gecmis olsun canim. Uyku buara butun bebelerde bozuldu herhalde bu da bir donemKızlar 4 gündür oğlum uyumuyor, gece gündüz. 1er saat falan anca. Gece uykusu diye bi şey kalmadı. Artık bugün bedenim iflas etti.
gecmis olsun canim. Uyku buara butun bebelerde bozuldu herhalde bu da bir donem
15 gun kendim de hastayken, bronsit olmus bebege bakmanin uzerine, haftasonu depresyona official olarak girdim ben meselaEvet cnm parol aldım iki tane sadece. Ben sizi anladım asıl. Allah size güç kuvvet versin, gerçekten cennet sizin ayağınızın altında. Ben ilk defa bu kadar zorlanıyorum, direk pert oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?