2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sünnetiniz hayırlı olsun cnm, sağlıkla geçirin günlerinizi calpol rahatlatır sizi cnm :)

Evet cnm parol aldım iki tane sadece. Ben sizi anladım asıl. Allah size güç kuvvet versin, gerçekten cennet sizin ayağınızın altında. Ben ilk defa bu kadar zorlanıyorum, direk pert oldum.
Bir süre sonra bünye alışıyor canım sadece ocak yaklaşıyor ve iş başı yapınca nasıl olacak onu düşünüyorum.

nevesta81 geçmiş olsun size de. sedasyon mu oldu
Evet canım sedasyon oldu ama ilk bebiste 3 kez damar yolu açtılar 2. Bebiste 2 kez açtılar her defasında aglama krizleri oldu ama sonrası zorlamadı çok şükür atlattık.

Sünnetiniz hayırlı olsun cnm, sağlıkla geçirin günlerinizi calpol rahatlatır sizi cnm :)
teşekkürler canım bütün bebisler sağlıkla büyüsün.

Yaa sizde birde oğluşta hastaydı. Off allah korusun bizide onları da. İlla biri hasta olacaksa babalar olsun :)

Geçmiş olsun canım acaba idrar yolu enfeksiyonumu oldu ? Huzursuzluk yapıyor oda biliyorsun .

Hayırlı olsun canım sünnetiniz . Aşılar içinde şimdiden geçmiş olsun zor valla ikisi bir arada , 6. Ay aşılarıda çok ya ..

hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun canım

Bir yerden sonra ayakta zıplayarak emzirirken gözlerim gidiyor, oğlum çırpınmaya başlayınca zıplamayı bıraktığımı fark ediyorum. Artık 2 saat uyuyunca saatlerce uyumuş gibi uyuyamıyorum. 2 saat de kesintisiz pek mümkün değil tabi. Sonuç olarak da dinmek bilmeyen baş ağrısı, karın ağrısı ve vücudumun her yerinin kırılırcasına acıması var. Annelik zordu gözümde ama bu kadar zor olacağını bilmiyordum.

Çok geçmiş olsun yavruya. Değerleri bilmiyorum ama önemli bir şeyi yoktur umarım.

Geçmiş olsun canım acaba idrar yolu enfeksiyonumu oldu ? Huzursuzluk yapıyor oda biliyorsun .

Saol canımcım. Doktorda ondan şüphelendi, tahlil sonucu geldi nadir lökosit ve eritrosit görünüyor yazıyor. 2 gün sonra doktorla görüşeceğiz kültür de çıkınca. O zaman bakalım ne diyecek.

Buradaki cennetlik dediklerimden biride sensin canım.
Zaten 30kilo vermiştin sanırım. Bu bile ne kadar efor sarfettiğini gösteriyor. Ben 6 kg aldım :) Allah bu çektiklerinin karşılığını verir dilerim, yakın zamanda musmutlu, uslu, akıllı bir evladın olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…