2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canımcım. Doktorda ondan şüphelendi, tahlil sonucu geldi nadir lökosit ve eritrosit görünüyor yazıyor. 2 gün sonra doktorla görüşeceğiz kültür de çıkınca. O zaman bakalım ne diyecek.

Kültürde belli oluyor evet bizde 2 kere yaşadık malasef canım bu durumu biliyorsun , iştahsızlıkta varmı peki ?

Hayırlı olsun sünnetiniz

Döküntüsü geçti cnm. Aft duruyor ama, aftoral diye bir sprey verdi, prospektüsünde bebeklere verilebilir diyor, zaten geçirmemiş aftı, boşa veriyoruz gibi.

Benim kızın ağzında da çok var. Acımıyor ama çok kaşınıyor. tam aft değil aslında küçük topak topak diş gibi görünüyor. Doktor ilaç vermedi bana karbonatlı suyla silmemi söyledi. Bikaç gün yaptım ama pek faydasını görmedim. Ablamda karbonat sindirimini etkiler hazımsızlık yapar her doktor vermiyor onu dedi bende bıraktım. Annemde biz eskiden eczaneden dut şurubu alır sürerdik dedi. Aldım iki gündür sürüyorum bakalım faydası olacak mı

İnşallah düzelir biran önce, tek temennim o. Senin minik de eski düzenine döner de sen de rahatlarsın :) alışık olmayınca daha da zor olmuştur sana :)

kronik_unutkan senin yaşadığını ben de yaşadım, sinirden ağlayacağım nerdeyse. 17 günüm çöp oldu. Mukuslu kaka geri geldi. Tabi onunla beraber huzursuzluk, uykuya dalmada zorluk, kucaktan inmeyip sürekli yürümemi istemesi uyumak için. Hepsi geri geldi of of ya, belki böyle olmasaydı bir 10 20 gün sonra bağırsakları tamamen düzelecekti. Hatta laktoz intoleransı bile sırf alerji kaynaklı olabilir. Tam da rahatlayacakken diyet hep başa sarıyor oğlum da mahvoluyor ben de

Ya bu nasıl bişey ki azıcık şey bile etkiliyor yavrularımızı Allahım şifa versin. Çok zor gerçekten. Evet bağırsakları tamamen temizlense rahatlardınız muhtemelen. Ama başa sardığını düşünmüyorum umarım tekrar mukuslu yapmaz tek seferliktir

Alerji olunca böyle işte, zerre miktar alsan zararı oluyor keşke başa sarmasa, o kadar mutlu olurdum ki ama maalesef bu ikinci diyet bozuluşu. 17 18 gün olmadan düzelmiyor kakası artık acı çekmesin derken tekrar tekrar acı çekiyor. Çok üzülüyorum artık

Ayy kuzum yas, neden olmuşki sizde? Ne dedi dr? Geçmiş olsun sizede

@nevesta81 hayirli olsun, gecmis olsun canim. Neyse ki 6.aydan sonra bir 6 ay rahat edecegiz asi konusunda. Gina geldi dogdugu gunden beri asi stresinden.

Afilim92 oglusun nasil oldu canim, daha iyidir insallah?
Yarasi iyilesmek uzere dikisler eriyor canim. Hala elimi tutarak uyuyor. Uyku arkadasi oldum bu surecte .Bu problari biraktirip duzen kurmam gerekiyor .Ama cesaret edemedim .Biri hadi dese yapcam. Esime diyorum olur tamam ne yapmam gerektigini soyle diyor .En basta eve misafir gelmemeli.

Kızlar mama sandalyesine bebeğini oturtan var mı??

oğlum 5aylık ama dik şekilde oturuyor tabi yanlardan destek olmazsak devrilip gidiyor da :) ana kucağında durmuyor artık doğruluyor atrırıyot kendini. Acaba mama sandalyesine yastık vs destekler koyup oturtsam mı diyorum?en azından yemek yerken yapsam mı ki kucağımda yemek yemekten kollarım ağrıyor artık. Ne yediğimi de anlamıyorum zaten.

Arkadaşın çalıştığı hastanede hemşire bir kadın var süt izni kullanıyor. Çocuğunda alerji varmış onunda tost makinesinde ekmek ısıtırken yağlı kağıda sarıp ısıtıyormuş. Bir önceki tostun peynir kokusu sinmesin diye. Biraz kılı kırk yarmak lazım galiba

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah diyet bu sefer daha kısa sürede etkisini gösterir

Ayy kuzum yas, neden olmuşki sizde? Ne dedi dr? Geçmiş olsun sizede

Neden olduğu konusunda bişey söylemedi doktor. Bebeklerde olabileceği için bende pek irdelemedim. Benimki kırkı çıkmadan hasta oldu hastanede falan yattım iki kez antibiyotik aldı. İlaçlardan dolayı geç oldu diye düşündüm bende.

Mama sandalyesi almadım henüz görümcemde kısa süreli oturttum etrafını destekleyerek iyi oldu. Bende bakıyorum alacam mama sandalyesi ve kullanırım bundan sonra.

Evet evde reform hareketini baslatiyorum.Az once deli gibi agladi emdi emdi kustu uyuyamadi .Ben de ilk etapta besiginde uyumaya alıştırıp sonra memede uyumaktan vazgecirmeye çalışacağım.Bana dua edin .Zira benimki tam bir koala .Nasil olur bilmiyorum.
Uyku arkadaşını da çıkarıyorum dolaptan 1 gun üzerimde tasiyayim da ben koksun

Mahvoldum ya mahvoldum, çocuk uyuyamıyor ağlıyorum sinirden, uyusa bile oturduğum an uyanıyor, sürekli ayakta gezmem gerek uyuması için

kızlar merhaba birşey sorucam ben gebelik testı yaptım fakat 2 saat sonra bı baktım sılık cızgı cıkmıs ılk baktıgımda hemen negatıf dıye cope atmıstım. kan testım de 0.98 çıktı dun tekrar evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı ama sonra kayboldu bu neyaaa kafayı yıcem tecrubesı olanlar varsa bana yazabılır mi reglye daha 3 gun var

Oturtuyorum ben ama 10 dkyi geçmiyor

Kan testini baz al bu sonuca göre hamilelik yok görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…